Šta je novo?

Banka Intesa

Ističe mi kartica krajem meseca, u app mi stoji već tipa mesec dana da je nova u izradi i da ću biti obavešten kad bude gotova.
Kad to bude gotovo obično, neće valjda zadnji dan da čekaju?
Ne bi trebalo. Meni je 19.9 stigla nova kartica (stara je 09/25), i to na kućnu adresu (tako sam ja preusmerio).

Istekla mi Visa Internet kartica, danas sam preuzeo novu. Medjutim vidim sada da mi treba Mobi aplikacija da aktiviram karticu? Ja tu aplikaciju ne koristim, znaci sad opet moram da se setam do banke za QR kod za registraciju u Mobi aplikaciju? Nije mogla da mi kaze na salteru kad mi dala novu karticu, da uzmem i QR kod za aplikaciju. Zamajavanje naroda da se seta po salterima, i karticu su mogli na adresu da mi posalju. A taj QR kod za aplikaciju da i ne govorimo.

@djuvecar ako imaš samo devizni račun, mBanking će da te košta još 50 dinara mesečno. Siguran sam da postoji način da se kartica aktivira u ekspozituri ili call centru.

Plus što slanje kartica na adresu šljaka fenomenalno već 6 meseci, fora je što mora da se promeni način dostave u aplikaciji

Jel vam skinuto odrzavanje? Meni vec drugi mesec nije,da me nisu zaboravili,majku mu.😂

Odakle ti nije skinuto održavanje? Ako je sa Intesine Visa virtuon onda ne skidaju uopšte ako na računu nema bar 1 evro, ako prodje period oko prvog sa recimo 50 centi, ne skidaju retroaktivno

Istekla mi Visa Internet kartica, danas sam preuzeo novu. Medjutim vidim sada da mi treba Mobi aplikacija da aktiviram karticu? Ja tu aplikaciju ne koristim, znaci sad opet moram da se setam do banke za QR kod za registraciju u Mobi aplikaciju? Nije mogla da mi kaze na salteru kad mi dala novu karticu, da uzmem i QR kod za aplikaciju. Zamajavanje naroda da se seta po salterima, i karticu su mogli na adresu da mi posalju. A taj QR kod za aplikaciju da i ne govorimo.
Meni su prosle nedelje urucili novu u poslovnici posle isteka i odmah su mi je i aktivirali. Inace sam mogao da prodjem kao ti posto sam slabo upucen oko toga.

nije skinuto..i prosli mesec su kasnili 2,3 dana i skinuli manje...pa sredinom meseca vratili na racun i skinuli koliko treba

Meni se to desilo prosli mesec, ovaj mesec su skinuli sa danasnjim datumom 350. Neki bag im je sa tim ocigledno

Odakle ti nije skinuto održavanje? Ako je sa Intesine Visa virtuon onda ne skidaju uopšte ako na računu nema bar 1 evro, ako prodje period oko prvog sa recimo 50 centi, ne skidaju retroaktivno
Sa sve tri nije skinuto. Ja nisam taj lik koji sklanja sve sa deviznog pa vraca.

Možda testiraju menjanje datuma preseka. Zbog ovih što prazne račune pred naplatu 😁

Jutros mi je uredno skinuto a do sada je uglavnom skidano poslednjeg dana u mesecu oko 10 uveče. Prethodnog meseca nije, tj. probavali su nešto pa su vraćali natrag na račun i sudeći po izvodu, ogrebao sam se za mesec dana besplatnog Magnifica računa

Skinuto pre 10ak minuta

Edit: prošlog meseca su skinuli manje, pa posle nekoliko dana stornirali, i odmah naplatili 799

Jel povlacio neko skoro novac sa Paypala?Ponudilo mi se da bude instant transfer (1% fee) i ono klasicno 2-3 dana isto 1% fee. Kliknuo sam na to drugo i novac mi je bio prebacen na devizni racun za manje od minuta. Pre je to trajalo po 2-3 dana.Napredujemo moze da se kaze? :D

Ponudilo mi se da bude instant transfer (1% fee) i ono klasicno 2-3 dana isto 1% fee. Kliknuo sam na to drugo i novac mi je bio prebacen na devizni racun za manje od minuta.
Kada banka podržava instant, a ti odabereš standard, PayPal svakako prebaci instant pa kako god. Banka ga je i ranije podržavala, samo što su od skoro sredili da novac bude automatski raspoloživ. U Erste takođe ide odmah. Poštanska od prelaska na novi core sistem je uvela praksu knjiženja istog radnog dana, dok kod Rajfajzena se čeka do sutradan i provizija od 0.5% obračunava kao zasebna stavka kao da je na tom terminalu obavljena kupovina. Međutim, iako je u tom slučaju provizija banke trošak, prijavljuje se celokupan iznos koji je prvobitno legao na račun, pošto ga notifikacija do knjiženja tako i prikazuje.

Nazad
Vrh Dno