Šta je novo?

Banka Intesa

Ističe mi kartica krajem meseca, u app mi stoji već tipa mesec dana da je nova u izradi i da ću biti obavešten kad bude gotova.
Kad to bude gotovo obično, neće valjda zadnji dan da čekaju?
Ne bi trebalo. Meni je 19.9 stigla nova kartica (stara je 09/25), i to na kućnu adresu (tako sam ja preusmerio).

Istekla mi Visa Internet kartica, danas sam preuzeo novu. Medjutim vidim sada da mi treba Mobi aplikacija da aktiviram karticu? Ja tu aplikaciju ne koristim, znaci sad opet moram da se setam do banke za QR kod za registraciju u Mobi aplikaciju? Nije mogla da mi kaze na salteru kad mi dala novu karticu, da uzmem i QR kod za aplikaciju. Zamajavanje naroda da se seta po salterima, i karticu su mogli na adresu da mi posalju. A taj QR kod za aplikaciju da i ne govorimo.

@djuvecar ako imaš samo devizni račun, mBanking će da te košta još 50 dinara mesečno. Siguran sam da postoji način da se kartica aktivira u ekspozituri ili call centru.

Plus što slanje kartica na adresu šljaka fenomenalno već 6 meseci, fora je što mora da se promeni način dostave u aplikaciji

Nazad
Vrh Dno