Odgovorili brzo, ne bih da komentarisem
Sada treba kupiti Office 365 za eBanking.
Odgovorili brzo, ne bih da komentarisem
Grafički prikaz za mesečni prihod/rashod (još uvek) postoji na web aplikaciji.Kod mene je 8.0.895, znaci novija.
Ovog je bilo i na staroj web aplikaciji. Baš je bilo zgodno za analize: gde nestaje novac?Prilično je jasno da sa namerom kriju bilo kakve statistike od korisnika pa čak i ove najprostije. Njihova stara nfc aplikacija je imala mogućnost i detaljnog razlaganja mesečnih troškova na grupe (zaboravih tačno, ali tipa hrana i ugostiteljstvo, benzin i prevoz...). Valjda da bi što više tonuli u minuse i plaćali kamate.
Da, i moje su. Biće da je do toga izgleda.Morao sam i ja isto da uradim, pre par nedelja. Doduše. moje kartice su registrovane u walletu na dva telefona, možda je to razlog, ne znam.
Nista se nije menjalo, kako kome zapadne. Nekome pošalju SMS kodom, neko mora da zove. Ja sam za Intesu morao da zovem a Erste mi je dosao SMS kod.Jel to intesa nešto menjala oko google walleta ili je google menjao?
Kada budeš zvao, naglasi da želiš da ostanu aktivne u tom drugom walletu.Da, i moje su. Biće da je do toga izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari