Šta je novo?

Banka Intesa

Prilično je jasno da sa namerom kriju bilo kakve statistike od korisnika pa čak i ove najprostije. Njihova stara nfc aplikacija je imala mogućnost i detaljnog razlaganja mesečnih troškova na grupe (zaboravih tačno, ali tipa hrana i ugostiteljstvo, benzin i prevoz...). Valjda da bi što više tonuli u minuse i plaćali kamate.

Kod mene je 8.0.895, znaci novija.
Grafički prikaz za mesečni prihod/rashod (još uvek) postoji na web aplikaciji.

Na mom telefonu je verzija 8.0.61 i Google Play mi ne nudi update. Da li su povukli sa GPlay verziju koja je kod tebe instalirana?

Prilično je jasno da sa namerom kriju bilo kakve statistike od korisnika pa čak i ove najprostije. Njihova stara nfc aplikacija je imala mogućnost i detaljnog razlaganja mesečnih troškova na grupe (zaboravih tačno, ali tipa hrana i ugostiteljstvo, benzin i prevoz...). Valjda da bi što više tonuli u minuse i plaćali kamate.
Ovog je bilo i na staroj web aplikaciji. Baš je bilo zgodno za analize: gde nestaje novac?

Ja koliko vidim i dalje je tu.

Prilozi

• Screenshot_20250924_083517_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250924_083517_Google Play Store.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 96
  • Screenshot_20250924_083757_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20250924_083757_Google Play Store.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 90
Kod mene isto samo staru nudi (8.0.61). Bice da je do verzije Androida, ne znam sta bi drugo moglo biti (kod mene je Andorid 10-ka na starom Mi 9).

^
И код мене иста ситуација, иста верзија андроида и апликације, чак и телефон сличан, код мене 9Т про верзија.

Poruka: Interna serverska greška
(Android, isključili su biometrijsko prijavljivanje)

2 nedelje od kako sam otvorio racun, jos uvek nisu stigle kartice, niti mi dozvoljava da dodam visa u apay

Pozdrav,

Jel neko plaćao preko aplikacije na račun u inostranstvu (preko IBAN-a), šta ste stavili kao razlog plaćanja? Jedino ako izaberem opciju -šaljem pare prijatelju- ne traže dodatni dokument. Zadnji put kada sam plaćala neki online kurs tražili su da na tom dokumentu stoji baš moje ime.

Da li znate da li onome ko prima uplatu pravi neki problem ako ne stavim pravi razlog (tj. stavim da šaljem pare prijatelju)?
Hvala

Zavisno ot toga koja je zemlja u pitanju i koja je suma, primaocu verovatno nećeš praviti problem.
Sve što popuniš u aplikaciji, Intesina služba deviznog plaćanja ručno proverava. Kontaktiraće te, ako treba.

Razmotri da li ti odgovara Paysend.

Neće ti praviti problem da šalješ prijatelju samo ako šalješ fizičkom licu. Za pravna lica se mora uneti ispravna šifra i priložiti dokumentacija (sve zavisi od banke do banke kolko su strogi što se toga tiče). Takođe i Paysend je odlična opcija.

Jel to intesa nešto menjala oko google walleta ili je google menjao?
Menjao sam telefon pokušavam da dodam kartice u gwallet kaže da moram da zovem banku da mi izdiktiraju kod da bih dodao karticu u wallet.
Nešto se ne sećam da je ranije bila takva procedura:unsure:
Jel to intesa nešto menjala oko google walleta ili je google menjao?
Menjao sam telefon pokušavam da dodam kartice u gwallet kaže da moram da zovem banku da mi izdiktiraju kod da bih dodao karticu u wallet.
Nešto se ne sećam da je ranije bila takva procedura:unsure:

Morao sam i ja isto da uradim, pre par nedelja. Doduše. moje kartice su registrovane u walletu na dva telefona, možda je to razlog, ne znam.

Prvi put sam dodao samo sa kodom iz sms-a, ali kada sam dobio novi sluzbeni telefon za njega sam morao da zovem.

Tako da, pre par godina kada sam dodavao prvi put kartice proslo je sa sms, sad skoro kad sam na drugom dodavao morao sam da zovem, i takodje imam na 2 telefona 2 intesine kartice, ali mislim da je do toga da su menjali tu proceduru, jer pre je bilo sms samo, a sada trazi da se zove.

Menjao telefon pre par nedelja i bez problema prošlo, tako da im je verovatno u pitanju neka nasumična zaštita.

Htedoh da ga/je pitam: „Baš tim rečima ili uvijeno u oblande?“ ali tvit je očigledno obrisan.

E nije obrisan nego je privatni profil koji pratim pa nisam hteo da ga otkrivam jer možda postoji razlog što ne želi javno da piše

Ha, i mene su jednom zvali zbog istog. Doduše, ja tada nisam dao keca zbog samog savetnika, nego zbog neke proceduralne gluposti.

Nazad
Vrh Dno