Šta je novo?

Banka Intesa

Ja sam dobio status, samo rekao hocu da placam veci paket i to je to. :D Trebala mi je besplatna MC Gold.
Zar sada daju MC Gold u okviru Magnifica paketa?
Ja sam magnificu imao pre više godina i dobio samo amex karticu zelenu pored ovih što imaju u hit paketu. Posle godinu-dve sam.otkazao magnificu i vratio se na hit plus jer sam skontao da mi ništa ne donosi. Tada se plaćala članarina za MC Gold odvojeno

MC Gold je "besplatna" a sa njom dobijas i putno zdravstveno za celu porodicu

Znači promenili su.
Kad sam imao magnificu dobjjala se samo amex green sa takođe besplartnim putnim osiguranjem za mene i porodicu. Čak sam jednom i iskoristio to putno za neku posekotinu u Grčkoj

To je, pretpostavljam, bilo baš davno? Pitam, pošto ovo sa MC Gold nije nikakva novost. Ne znam otkad je tačno tako, ali evo ovde tarifnika s kraja 2021, po kom za Magnifica klijente isto nema članarine. Ovde je i tarfinik iz 2019, gde to ne važi, tako da je negde između uvedena ta pogodnost.

^
Ок, наравно, али читајући поруке установљено је да нема везе са статусом клијента, нити да доноси исти тип привилегија. Углавном није да закерам али стекао сам утисак као да је битна боја, можда сам и ја погрешио. 🙂
Status klijenta, boja u aplikaciji i tip privilegija su povezani.
Paket usluga koji plaćate određuje vaš (minimalni) status. Ako procene na osnovu uplata, potrošnje, štednje... da ste zanimljivi, daće vam viši status.

Шта представља наранџаста боја, Хит плус?

To je, pretpostavljam, bilo baš davno? Pitam, pošto ovo sa MC Gold nije nikakva novost. Ne znam otkad je tačno tako, ali evo ovde tarifnika s kraja 2021, po kom za Magnifica klijente isto nema članarine. Ovde je i tarfinik iz 2019, gde to ne važi, tako da je negde između uvedena ta pogodnost.
Da, da baš davno. Ne mogu da se setimm tačno ali sigurno pre 2018.

Ja sam Magnifica od kada paket postoji, pre toga bio Hit. Tada mi savetnica rekla da ukinem MC iz Hit, i da uzmem Gold. Uradio tako.
Gold nema fiksnih troškova pri plaćanju na rate.
Inače, izgubio sam Magnifica status, ali i dalje plaćam Magnifica paket. I to može.

jel se to meni cini ili inteza usporili (cak i stala) sa postavljanje bankomata za uplatu/isplatu EUR?? Bas ih ima malo a i gde ih ima jo je obucno samo po 1. Na Banjici im taj bankomat bio u kvaru skoro nedelju dana, ostal 2 su samo isplt.

Koja je fora sa dodavanjem kartice na apple wallet? Ranije mi je stizao otp da potvrdim, a sad mi stoji da moram da zovem banku i dobijam njihov call centar.
IMG_9379.png

I ja sam morao da ih zovem kada sam dodavao u Google Pay, a na satu je prošlo sve normalno.

Mora uvek da se zove njihov kol centar da oni kroz par pitanja-odgovora izvrše verifikaciju.
Meni je jedno od pitanja uvek bilo i koliko imam trenutno novca na računu (trenutno stanje).

može sada i visa a i master card da se doda u Google pay direktno iz Intezine aplikacije...

Mora uvek da se zove njihov kol centar da oni kroz par pitanja-odgovora izvrše verifikaciju.
Meni je jedno od pitanja uvek bilo i koliko imam trenutno novca na računu (trenutno stanje).
Nije tako bilo ranije. Stizao mi je SMS kod i završavao sam dodavanje bez zvanja banke.

Promenilo se,ima vec dosta.

Ne znam kako mi je onda na satu prošlo bez poziva.

Menjao telefon pa opet aktivirao Gpay. Upravo sam zvao banku pa mi aktivirali Visa karticu. Master karticu sam dodao i aktivirao bez poziva call centra banke.
Izgleda da aktivacija MC (kreditna) prolaze odmah, a za Visu (debit) mora da se pozove banka (barem kod mene).

Imao sam dve visa kartice i kad sam prvu dodavao pisalo mi da verifikujem pozivom i dok sam još bio na vezi sa call centrom rekoh im ajmo odmah i drugu da ne zovem opet a ono prošlo bez verifikacije. I pitam ovu sa call centra pa kako mi sad ovo prošlo, rekla mi da nije do Inteze već algoritam (da l googlov ili kartičarski) to sam odluči. Tako da nema poente ovde da razbijamo glave zašto neka prođe a neka ne, ako vam piše pozovite - morate da pozovete i to je to.

Intesa kao najveca banka ima ukupno 0 filijala u Beogradu koje rade subotom! U kontakt centru kaze digitalizovalismo se.... bla bla ja reko ok treba mi ta i ta potvrda mogu da dobijem na mail posto ste sad "digitalni" a pa ne to iskljucivo u filijalu. Zatvori ti sve filijale ali omoguci alternativu! Gasis saltere za uplatu a nisi uveo vise bankomata za uplatu ..... katastrofa

Toliko su se digitalizovali da kao Magnifica klijent više od pola godine nemam broj savetnika, već samo adresu poslovnice u aplikaciji, ne mogu online da podnesem zahtev za kreditnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, a više nemaju poslovnice koje rade subotom. Deluje mi da ćemo se razilaziti brzo :D

Toliko su se digitalizovali da kao Magnifica klijent više od pola godine nemam broj savetnika, već samo adresu poslovnice u aplikaciji, ne mogu online da podnesem zahtev za kreditnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, a više nemaju poslovnice koje rade subotom. Deluje mi da ćemo se razilaziti brzo :D
Meni je vrhunac danas savetnik kaze na obuci sam, kasnije zovem drugog on mi kaze da je moj savetnik na GO i da ga nema citave nedelje.
Mislim da je doslo vreme da se prebacim kod zutih ili zelenih,ali narandzasti vise nisu moji

Baš čudno, meni kad je savetnica na odmoru, pozivi na njen broj telefona se kulturno preusmeravaju na zamenskog savetnika u istoj poslovnici, a ako šaljem mejl, uredno dobijem autoresponder sa datumom kad se vraća sa odmora, a ako je nešto hitno, javi se tom i tom savetniku na taj i taj email i do sada je bilo tačno 0 problema sa time.

Izgleda stvarno sve zavisi od konkretne poslovnice...

Od zadnjeg apdejta nesto ova app ne radi kako treba, vise puta primetio da imam para kao danas imao sam 5000 i nesto, nesto je bilo rezervisano, platim narudzbinu na anasu 3500 i pogledam malopre ope -120 dinara.
Koliko se secam uvek je prikazivala realno stanje tj. prikaze saldo umanjen za rezervisana sredstva.
Ovo mi se vec vise puta ponavlja

Užas, imao sam priliv u devizama u petak, danas nešto u dinarima, ni za jednu transakciju nema obaveštenja.
Da ne pričam da se ne vide sva rezervisana sredstva na kreditnoj.
Baš su levi

Vrh Dno