Šta je novo?

Banka Intesa

Ja sam dobio status, samo rekao hocu da placam veci paket i to je to. :D Trebala mi je besplatna MC Gold.
Zar sada daju MC Gold u okviru Magnifica paketa?
Ja sam magnificu imao pre više godina i dobio samo amex karticu zelenu pored ovih što imaju u hit paketu. Posle godinu-dve sam.otkazao magnificu i vratio se na hit plus jer sam skontao da mi ništa ne donosi. Tada se plaćala članarina za MC Gold odvojeno

MC Gold je "besplatna" a sa njom dobijas i putno zdravstveno za celu porodicu

Znači promenili su.
Kad sam imao magnificu dobjjala se samo amex green sa takođe besplartnim putnim osiguranjem za mene i porodicu. Čak sam jednom i iskoristio to putno za neku posekotinu u Grčkoj

To je, pretpostavljam, bilo baš davno? Pitam, pošto ovo sa MC Gold nije nikakva novost. Ne znam otkad je tačno tako, ali evo ovde tarifnika s kraja 2021, po kom za Magnifica klijente isto nema članarine. Ovde je i tarfinik iz 2019, gde to ne važi, tako da je negde između uvedena ta pogodnost.

^
Ок, наравно, али читајући поруке установљено је да нема везе са статусом клијента, нити да доноси исти тип привилегија. Углавном није да закерам али стекао сам утисак као да је битна боја, можда сам и ја погрешио. 🙂
Status klijenta, boja u aplikaciji i tip privilegija su povezani.
Paket usluga koji plaćate određuje vaš (minimalni) status. Ako procene na osnovu uplata, potrošnje, štednje... da ste zanimljivi, daće vam viši status.

Шта представља наранџаста боја, Хит плус?

To je, pretpostavljam, bilo baš davno? Pitam, pošto ovo sa MC Gold nije nikakva novost. Ne znam otkad je tačno tako, ali evo ovde tarifnika s kraja 2021, po kom za Magnifica klijente isto nema članarine. Ovde je i tarfinik iz 2019, gde to ne važi, tako da je negde između uvedena ta pogodnost.
Da, da baš davno. Ne mogu da se setimm tačno ali sigurno pre 2018.

Ja sam Magnifica od kada paket postoji, pre toga bio Hit. Tada mi savetnica rekla da ukinem MC iz Hit, i da uzmem Gold. Uradio tako.
Gold nema fiksnih troškova pri plaćanju na rate.
Inače, izgubio sam Magnifica status, ali i dalje plaćam Magnifica paket. I to može.

jel se to meni cini ili inteza usporili (cak i stala) sa postavljanje bankomata za uplatu/isplatu EUR?? Bas ih ima malo a i gde ih ima jo je obucno samo po 1. Na Banjici im taj bankomat bio u kvaru skoro nedelju dana, ostal 2 su samo isplt.

Nazad
Vrh Dno