A ukoliko je virtuelna napravljena za samo jedno plaćanje?Chargeback ili recurring transakcije mogu da se realizuju i do 6 meseci od gašenja.
I tada radi recharge.A ukoliko je virtuelna napravljena za samo jedno plaćanje?
Uvek...Bitno da ima para
Ja sam napravio virtuelnu sa jednim placanjem da isprobam Temu. Trazio refund i pare mi legle iako je ugasena kartica.A ukoliko je virtuelna napravljena za samo jedno plaćanje?
Malo kasnim sa odgovorom. Ja sam uzeo tu njihovu karticu, samo zbog porodičnog osiguranja. Nažalost, isprobao ga odmah posle mesec-dva i to za vrv ne baš mali iznos (ušivanje tintare detetu). Sve je prošlo bez problema.Da li neko koristi ovu njihovu American Express Green kreditnu karticu? Mesecno odrzavanje 300 din i kao dobije se neko putno osiguranje za ceo svet.
I ne znam, koliko obicno treba vremena da stigne kartica kada se naruci, da li je 2 nedelje ili stigne i brze?
Danas sam bio na registraciji auta, i platio sam karticom preko telefona sa i pise mi u wallet cena koji sam platio, dok mi na aplikaciji banke rezervisana cena za oko 900 din veca i pise kao da je transakcija bankomat. Je l imao neko slicno iskustvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari