Na njegovu žalost ne, jer ja znam pin od aplikacije, samo ga ne držim u glavi.Jel to znači da dugujem PJ-u dva'es marke? 😂
Nisu oni rekli nikada da ce to biti neka nova aplikacija sa novim funkcijama i izgledom npr. vec samo nova verzija i da ce trazi prvi put logovanje putem pin-a. Meni je to stiglo na ios cini mi se pre 20ak dana, tako sto se mene tice to je zavrseno.
Kao novi korisnik Intese mogu da potvrdim da mi se desilo, morao sam da radim recovery.Da li se nekome danas javlja greska da je neispravan pin iako je 100% ispravan ?
Možeš li da nam kažeš, koji član kog zakona Republike Srbije garantuje pravo logovanja na bankarsku web aplikaciju samo pomoću korisničkog imena i šifre?Zena ima staru web app, nova verzija izgleda modernije , al' posle nove godine ko ne bude imao tel pored sebe, nece moci da se uloguje na web app sto je koliko znam zakonom zabranjeno.
Za novu web app postoji log in preko #withKEY (telefon) i notifikacija (telefon) > prst auth jedino.
Ovo je već jako dugo tako, od prelaska na novi sistem. Ima nekoliko godina, ako se ne varam.Za novu web app postoji log in preko #withKEY (telefon) i notifikacija (telefon) > prst auth jedino.
Zena je pricala sa nekim na poslu koji je ovo spomenuo.Možeš li da nam kažeš, koji član kog zakona Republike Srbije garantuje pravo logovanja na bankarsku web aplikaciju samo pomoću korisničkog imena i šifre?
Prema Zakonu o platnim uslugama Republike Srbije, ne postoji specifična zabrana koja se odnosi na pristup web aplikacijama isključivo putem telefona. Međutim, zakon propisuje da pružaoci platnih usluga moraju osigurati sigurnost i dostupnost svojih usluga korisnicima.
U slučaju gubitka telefona, banke bi trebale imati alternativne metode autentifikacije kako bi korisnici mogli pristupiti svojim računima. Ovo može uključivati korišćenje sigurnosnih pitanja, e-mail verifikacije ili fizičkih tokena.
Ako limit dozvoljava, RTGS nalog prolazi odmah, nema čekanja.@Alaric može, ali je zavisno od dnevnih odnosno nedeljnih/mesečnih limita. Instant nalozi su do 300.000 i u drugoj banci to legne do 10 sekundi. Možeš da ponoviš više puta. RTGS mora da se čeka do kraja radnog dana ili u toku narednog, zavisno od toga kada je pušten nalog sa većim iznosom. Neke banke dozvoljavaju resetovanje limita ili izuzeće po konkretnoj transakciji pozivom call centra.
Hvala @uji, nije problem iz više puta, ako je moguće. Jel Intesa i banka u koju bih prebacio online naplaćuju neke provizije iako prebacujem sam sebi@Alaric može, ali je zavisno od dnevnih odnosno nedeljnih/mesečnih limita. Instant nalozi su do 300.000 i u drugoj banci to legne do 10 sekundi. Možeš da ponoviš više puta. RTGS mora da se čeka do kraja radnog dana ili u toku narednog, zavisno od toga kada je pušten nalog sa većim iznosom. Neke banke dozvoljavaju resetovanje limita ili izuzeće po konkretnoj transakciji pozivom call centra.
Intesa naplaćuje u skladu sa tarifom vezanom za tvoj tip računa i provizija se iskazuje kao posebna stavka. Prijem novca u odredišnoj banci se uglavnom ne naplaćuje (jedino Poštanska štedionica na računu za privremene i povremene uplate skine nešto, ali valjda je i to ukinuto, nisam u toku).Jel Intesa i banka u koju bih prebacio online naplaćuju neke provizije iako prebacujem sam sebi?
Ja sam imao taj slučaj, prebacivao veću količinu dinara iz Inteze u 3Bank kad mi se u Intezi završila oročena štednja pa želeo da nastavim štednju ovamo zbog dosta bolje kamate. Suma je bila više miliona dinara, sve odradio iz mobilne aplikacije dok sam otvarao štednju u 3Bank, naplaćeno mi 30 dinara, koliko bi mi svakako naplatili u okviru mog paketa u Intezi. Jedino što sam okrenuo korisnički servis i objasnio šta želim pa su mi oni odmah povećali dnevni i mesečni limit da bih mogao to da odradim. Ovi iz 3Bank su videli da im je legao novac posle par minuta, tako da smo sve završili na licu mesta.Hvala @uji, nije problem iz više puta, ako je moguće. Jel Intesa i banka u koju bih prebacio online naplaćuju neke provizije iako prebacujem sam sebi
Zato što vozačku dobiješ poštom, ne ideš nigde, pa se moraš predstaviti najvišim nivoomTreba mi za zakazivanje vozačke, ne razumem zašto za vozačku eUprava traži ConsentID a za ličnu kartu izvađenu pre 3 nedelje nije tražilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari