Da li se nekome danas javlja greska da je neispravan pin iako je 100% ispravan ?
Kao novi korisnik Intese mogu da potvrdim da mi se desilo, morao sam da radim recovery.
Dok kucas pin pomeraju se okrugli dugmici i nemas pojma sta si ukucao i tako 3 puta.
Posle recovery-a sam nabacio auth preko prsta i sad sljaka kako treba.
Kao neko ko se bavi testiranjem softwera pronasao sam ogroman broj bug-ova za sad.
Kartice ce mi stici tek za 10 dana.
Sto se tice problema:
1. Probao sam dok imam 0 rsd na racunu da napravim trajne naloge za kasko i a1. Ne moze.
2. Popunio sam uplatnicu i turio datum da bude 05.11 za kasko > prosledjeno banci > ova rezervisana 'uplata' se vise ne vidi nigde.
3. Iz ove uplatnice sam uspeo da napravim trajni nalog > stavio isti datum > nalog uspesno kreiran / Nigde obavestenja da vec imas rezervisanu uplatu za taj dan...
4. Trajni nalog ne moze da se edit-uje, moze samo da se 'deaktivira'...
5. Notifikacije: Po omogucavanju auth preko prsta, mogu da se ulogujem na web app > Pre pipanja stize notifikacija > 'Potvrdi' > pipanje > Radi 4/10 pokusaja, zabode i vrti u nedogled i onda trazi onaj kod. Koliko vidim taj kod moze da se dobije samo kad se izlogujes preko mob app i da se footer pomeri na gore i da se klikne #withKEY.
6. Ta notifikacija ostaje, dok se prstom ne povuce u vecna lovista...
7. ConsentID > aktivirano a nemam pojma sta je aktivirano. Imam preko mup-a onaj sert.
8. Transfer sredstava, menjacnica > moram 3 puta da kliknem da bih upisao '1' rsd.
9. Transakcije > prikazan datum al' ne i vreme ?
10. 'Moja dokumenta' > 'Moji ugovori' > blank > kaze 'Nema nema ugovora za prikaz' > dje mi je ugovor? Turio sam 15 potpisa, vrv ce sync kasnije da padne..
11. App se jednostavno ugasi posle nekog vremena > dosta si gledao sicu aj cao.
Itd..
Zena ima staru web app, nova verzija izgleda modernije , al' posle nove godine ko ne bude imao tel pored sebe, nece moci da se uloguje na web app sto je koliko znam zakonom zabranjeno.
Za novu web app postoji log in preko #withKEY (telefon) i notifikacija (telefon) > prst auth jedino.