strahinjas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 645
Ja sam radio dostavu preko pošte i sve odlično prošlo.
Sto je vec slucaj za neke stvari u NemackojJoš malo pa će trebati termin da bi se zakazao termin
Meni se desilo tako nesto, vise puta, ne samo u Intesi. Za Intesu me nikada nimala cimalo, to su uvek bile sitne sume naspram CC limita, pa mi je vise cimanje da ih cimam, pre nego se PROKNJIZI (a ne smeju obe da se proknjize). Samo se resi, ali ne sledeceg dana.pozdrav,
imam sledecu situaciju
15.10 sam u maxiju platio 539 i podigao 3000din
dobio info na aplikaciju da je skinuta suma od 3539 i da imam raspolozivo oko 400 din
jutros dobijam uplatu od 11.000 i vidim da je skinuo opet tih 3.539
iz call centra kazu da se tek sada proknjizila ova maxi transakcija sto i vidim u aplikaciji,ali i da je rezervisano 2 puta i da ce nocnim update-om da se ta suma koja je skinuta vrati
da li je jos neko imao slicnu situaciju
To da mi pošalju poštom je opcija koja u mom slučaju nikako ne bi bila opcija jer u poštu imam poverenja kao u džeparoša u 83ci, svakako bih na lično preuzimanje.
I dalje mi ne radi opcija aktivacije ceo dan, ako ne proradi do ponedeljka ići ću starom metodom stajanja u redu. Ionako su za predavanje dokumenata za LK svi oko mene na Banovom brdu bili nezakazani, osim mene... završili u istom roku kada i ja. Ne verujem da je drugačije i za vozačku.
Mozes da zakazes a mozes i da cekas u redu i da na salteru kazes da si dosao po sertifikatČekaj, treba da se zakaže termin da bi se izdao sertifikat?
Da li ima uslov da onaj koji preporučuje mora imati IN račun?I Intesa krenula sa programima preporuke, za onog ko želi da otvori IN račun (od 16 do 27 godina), preporučeni dobija 2.000 a onaj koji ga je doveo 3.000. Mada za razliku od Raiff-a nema koda nego se unose kontakt podaci obe osobe pa se kod šalje mejlom.
Ne moze online promjena licnog dokumenta, mora licno, da ocitaju i uvezu u sistem, nazalost.Update:
Preko Chat opcije u aplikaciji agent me je obavestio da zbog zamenjene lične karte sistem ne daje mogućnost online konfigurisanja ConsentID, dok se u sistem ne uveze nov lični dokument. Eto odgovora. Poslah im mejlom, valjda će moći bez odlaska u banku i to a zatim i ovo što mi treba. Nije do aplikacije.
Totalno zaboravio na ovu akciju, danas sam se bas iznenadio kada sam video uplacene 3000, jos 17.10, prvo sam pomislio da je neka greska...danas stigla poruka za kupovinu preko amex blue.... ako se potrosi vise od 3500din,vracaju 10% ,i tako do 3000din max
Vidis, meni uopste nije ponudila tu opciju, ali s obzirom na tvoje iskustvo, nije mi ni zao.Može, poslali mi zahtev da pošaljem sken LK i da popunim ručno neki KYC upitnik od 8 strana sa zilion besmislenih pitanja u kojem samo što nema krvne grupe i raspodele hromozoma u zadnja tri kolena, skeniram i potvrdim broj telefona, da bi mi poslali kod za 2fa za potvrdu autentičnosti mog postojanja... u poređenju sa upitnikom, odlazak u banku izgleda kao 'ladovina. 🙄
Od sinoc sam primetio da kasne...Jel vam kasne notifikacije danas?
Nesto mi je mnogo jeftino da na taj nacin moze da se ostvari putno osiguranje plus jos za clanove porodice. Verujem da ima neka ogranicenja, tipa da korisnik mora biti u radnom odnosu ili nesto slicno.Koliko treba vremena da stigne - niko ne zna. Kartica sasvim ok, u Evropi ne baš mnogo popularna, a putno osiguranje je takvo kako piše.
Znam ljude koji su uzeli American kao jedinu uslugu kod Intese (dobije se kreditni limit u iznosu 100% deviznog podloga). Po meni visok oportunitetni trošak, ali isplativo za ljude koji mnogo putuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari