Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Jok more, ja moram uvek da rodim mečku i da mi vrate ono što treba a kamoli da mi se desi da mi vrate ono što ne treba...
IPS kod štampan na računima je samo prečica za ručno popunjavanje naloga. Ako imaju neki problem, zbog kog su transakcije stronirane, isto bi se desilo i da si ručno popunio nalog.Je l imao neko problema sa plaćanjem računa preko IPS koda? Uredno sam platio i posle par minuta su mi sva sredstva vraćena na račun. Ovo mi se nikada nije desilo...
I jeste povučeno sa PP...@Čika_Kure i koliko otprilike naplaćuju za to što je urađen chargeback ili povučeno sa PayPal-a? 😳🤯 Tarife navodno nisu menjane od jesenas pa zato i pitam.
Tako i beše, odmah sam juče zvao i verifikovan/odobren.Ocekuj u ponedeljak. Tako je barem bilo u mom slucaju
Oba me zanima magnifica racun i Status (premium bankarstvo). Meni realno sve slicno izgledaRacuna ili statusa?
Meni je legao novac cim sam potpisao, dok sam jos uvek sedeo u banci kod sluzbenice. Znaci cim te zovu da dodjes da potpises, racunaj da ce ti novac leci tog dana.Tako i beše, odmah sam juče zvao i verifikovan/odobren.
Samo me interesuje, i ujedno plaši jer mi je taj novac potreban sa neku hiruršku intervenciju da uplatim što pre, a službenica koja mi je podnela zahtev je uzela mini odmor, da li može neko umesto nje da mi završi taj proces tj njena koleginica iz iste filijale?
Hvala na odgovoru!
Da, bas su se pretrgli!Pa to sramotna razlika.
Mislim da je benefit što možeš da uzmeš MC Gold za sebe i članove porodice bez depozita i mesečnog održavanja, a uz nju ide po svakoj kartici Europe putno zdravstveno osiguranje. Takođe i Amex Gold sa 50% članarine uz koju ide worldwide osiguranje za tebe i člana porodice koji putuje sa tobomMagnifica račun, koliko sam shvatio iz priče, može da bude koristan i isplativ samo zbog putnog osiguranja.
Ja za plaćanje računa koristim iRačun, gde su transakcije besplatne. Znači sa Intezinog računa odradim samo jednu transakciju i onda sve ostalo iRačun preuzima. Ako je do plaćanje računa, bolje je razmišljati u tom pravcu. Za sve ostale benefite, naravno Magnifica je superNa magnifica racunu nemas proviziju za placanje na rate... Prakticno ako imas vise od 10 transakcija mesecno (placanje racuna npr.) i koristis rate, magnifica ti se isplati... Ako racun korsitis kao penzioner, onda se ne ispati...
dovoljno je da saberes cenu odrzavanja hit racuna i provizije za placanje (15-20din) i rate za kreditnu na mesecnom nivou (ako koristis, 50din po rati) pa uporedi sa cenom odrzavanja magnifica racuna... Tako ces znati koji racun da uzmes
Cak mislim da se i odrzavanje platne kartice placa u nekim racunima... Uzmi i to u obzir...
Ja povlačim sa Visa classic debit već godinama.Da ne cesljam redom temu, jel moze da se koristi intezina virtuelna kartica da se uveze sa PayPal pa da se povuku pare? Nisam uvezivao do sada karticu da povlacim sa PP pa me zanima da li moze virtuelna ili mora da se trazi izdavanje neke kartice?
Da uprostim: kako najlakse da povucem pare sa PP a u intesi sam?
To je ta koja mora da se trazi dodatno uz devizni racun. Zatrazena je, ali kazu 2 nedelje, hteo sam da podignem neke pare dok ne prodje ovaj kvartal pa gledam kako je najbrze. Ne znam ni koliko treba PP da odobri prebacivanje. Verovatno necu stici za ovaj kvartalJa povlačim sa Visa classic debit već godinama.
Nismo se razumeli, povlacenje sa PP balansa na devizni racun. Nije isto kao kada saljes nekom novacPoslao sam nešto u ponedeljak ćaletu i leglo danas.
Moguce je uzeti i dodatnu karticu za clana porodice, i worldwide osiguranje za samostalno putovanje.Mislim da je benefit što možeš da uzmeš MC Gold za sebe i članove porodice bez depozita i mesečnog održavanja, a uz nju ide po svakoj kartici Europe putno zdravstveno osiguranje. Takođe i Amex Gold sa 50% članarine uz koju ide worldwide osiguranje za tebe i člana porodice koji putuje sa tobom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari