Šta je novo?

Banka Intesa

Desava se, greska pri "zaokruzivanju" njihovog vecito novog i loseg sistema... Pogledaj sutra kad se proknjizi, trebalo bi da bude normalno.

Desava se, greska pri "zaokruzivanju" njihovog vecito novog i loseg sistema... Pogledaj sutra kad se proknjizi, trebalo bi da bude normalno.
Aha znači nije pravilo da se uzima nego dok ne proknjiže.
Tako sam i mislio al reko da proverim.
Hvala.

Da li je moguće "prevremeno otplatiti" kupovinu sa MC na rate? Ćale se zaleteo kad su mu rekli da može na rate i neki smešan iznos podelio na 12 rata, tipa 1500 din ukupno, 120 din mesečno, plus 50 din koje intesa uzima za plaćanje na rate.

Naravno ali morace u banku.

ili neka uplati na karticu ceo iznos koliko duguje, pa ce banka sama sa kartice to da skida... Prakticno ce biti u plusu na kartici, a postojace i dalje dug za rate i svaki mesec ce mu se taj "plus" smanjivati za jednu ratu... Ne znam da li me razumes :)

Edit: sad vidim da placa i 50din proviziju... to se ne resava na ovaj nacin koji sam naveo

Upravo, nema smisla to da uradi jer će mu naplaćivati tih 50rsd za ratu.
Tako da mora u banku, da traži prevremeno dospeće rata i zadužiće onda karticu za iznos toga i uplati se posle samo.

Kreditnu karticu izmirujem dinarski i ima deo evro.Kada odem menjačnica da sa dinarskog kupim 20 evra pa na devizni i onda uplatim na kreditnu odbija mi transakciju .Imam novčanih sredstava na računu.Da li je to problem do banke ili ?

Ne moze tako, mora sa deviznog na devizni ili opet u banku.

Ranije je bio dozvoljen prenos sa dev racuna ne kreditnu karticu za zaduzenje u eur.

Dozvoljen je i sada, nesto drugo je njemu problem. Upravo sam prebacivao.

Sve što pokušava, moralo bi da radi. To su dve operacije, pretpostavljam da prva (menjačnica) ne prolazi?

Opet posle par meseci krenuli da skidaju novac za mesečno održavanje🤦‍♂🤣. Ove naše banke su šou.

Opet posle par meseci krenuli da skidaju novac za mesečno održavanje🤦‍♂🤣. Ove naše banke su šou.
Posle par meseci? Svaki mesec skidaju u zavisno koji si paket.
Doduse do septembra je "popust" jer je NBS naterala sve banke da vrate predjasnje cene paketa.

Nisu skinuli ništa od novembra do marta. Imam samo Visa classic debit karticu.

Verovatno nisi imao dovoljno sredstava na deviznom računu da skinu i sad kad si imao 28-og sistem je uzeo za održavanje. Ako se ne varam, sa popustom je 0.72EUR a bez (od oktobra) 1.02EUR (osnovni račun)?

Tako je, juče skinuli 0.72€ sa "internet" računa, kupovao nešto na aliju početkom meseca i zaboravio da prebacim višak, ostalo 8€ 28-mog i naravno skinuli su, inače ga ispraznim par dana ranije.

Verovatno nisi imao dovoljno sredstava na deviznom računu da skinu i sad kad si imao 28-og sistem je uzeo za održavanje. Ako se ne varam, sa popustom je 0.72EUR a bez (od oktobra) 1.02EUR (osnovni račun)?
Bilo je uvek preko 15e na računu. E sad što 2 meseca nisu skidali 😁🤦‍♂️ i tek skinuli kad sam prebacio lovu skoro sa PP.

Sa jednog deviznog ne skidaju, ako imaš 2 onda skidaju sa jednog.

Jedan jedini i koristi se samo za prebacivanje sa PP i ponekad kupovinu online.

Da li neko ima problem sa notifikacijama na Huawei telefonima? U pitanju je novi model Nova SE. Nakon prelaska na novi telefon, nikakve notifikacije ne pristizu iako su u aplikaciji ukljucene. U podesavanjima u sistemu, Intesa Mobi aplikaciji je dozvoljeno da salje push notifikacije.

Ako se sećam dobro, Huawei ima neku prilično agresivnu uštedu baterije i iako je sve popaljeno, notifikacije ne stižu. Ima neko dodatno podešavanje gde mu kažeš koje aplikacije želiš da izuzmeš iz te uštede i tek onda krenu da stižu notifikacije. Pročačkaj, sigurno ima negde, ja nažalost odavno nisam koristio Huawei pa ne znam gde je to.

Radi li vam prebacivanje/slanje para na nečiji tuđi račun?
Meni ne radi prebacivanje para sa racuna na racun internet kartice nemoze da izracuna commision fee(skrinshot). Da li je realno da ceo dan banka ne radi , i da se raspada svakog meseca izmedju 1.-10.

Prilozi

• Screenshot 2023-03-06 at 3.08.04 PM.png
    Screenshot 2023-03-06 at 3.08.04 PM.png
    24.6 KB · Pregleda: 26
Isti problem, užas.
Edit: sad sam ih zvao, imaju već prijavljeno, kao rešiće brzo, mole za strpljenje fazon.

Isti problem, užas.
Edit: sad sam ih zvao, imaju već prijavljeno, kao rešiće brzo, mole za strpljenje fazon.
Svaki mesec ista prica a problemi pocinju da se sire na veci deo dana u mesecu...

Ja ne mogu da dodam racun na sablon, uvek mi izbaci neku gresku.

Vrh Dno