Aha znači nije pravilo da se uzima nego dok ne proknjiže.Desava se, greska pri "zaokruzivanju" njihovog vecito novog i loseg sistema... Pogledaj sutra kad se proknjizi, trebalo bi da bude normalno.
Posle par meseci? Svaki mesec skidaju u zavisno koji si paket.Opet posle par meseci krenuli da skidaju novac za mesečno održavanje🤦♂🤣. Ove naše banke su šou.
Bilo je uvek preko 15e na računu. E sad što 2 meseca nisu skidali 😁🤦♂️ i tek skinuli kad sam prebacio lovu skoro sa PP.Verovatno nisi imao dovoljno sredstava na deviznom računu da skinu i sad kad si imao 28-og sistem je uzeo za održavanje. Ako se ne varam, sa popustom je 0.72EUR a bez (od oktobra) 1.02EUR (osnovni račun)?
Meni ne radi prebacivanje para sa racuna na racun internet kartice nemoze da izracuna commision fee(skrinshot). Da li je realno da ceo dan banka ne radi , i da se raspada svakog meseca izmedju 1.-10.Radi li vam prebacivanje/slanje para na nečiji tuđi račun?
Svaki mesec ista prica a problemi pocinju da se sire na veci deo dana u mesecu...Isti problem, užas.
Edit: sad sam ih zvao, imaju već prijavljeno, kao rešiće brzo, mole za strpljenje fazon.
(131) Interna serverska greškaRadi li vam prebacivanje/slanje para na nečiji tuđi račun?
Ništa mi nije radilo preko aplikacije, pa sam se ulogovano na stari e-banking preko kompa, tamo sve radi. 😁Radi li vam prebacivanje/slanje para na nečiji tuđi račun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari