The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Najverovatnije da je to.
Našao sam TWRP i SuperSU instalirane i po deinstalaciji je proradilo....Da li neko uspeo da instalira aplikaciju na Mi8? Koliko vidim proverom, telefon nije rutovan. Palio sam i gasio developer options ali ne pomaže...
Ako taj telefon nije rootovan sta li ce mu TWRP i SuperSU?Našao sam TWRP i SuperSU instalirane i po deinstalaciji je proradilo....
Tako je i za android ali kod mene ne funkcioniše uvek, najčešće se pojavi greška. Preko web aplikacije radiIdi na taj racun tj placanje, dobijes opciju podeli I preuzmi. Ides na podeli, pa izbaci samo sms ali imas ispod toga opciju jos pa kad to odaberes, ispadne ti tamo opcija nekoliko. Jedna je i print pa to izaberes.
Opet se ogradjujem , ovako je za iOS.
Nekad je bio rootovan, ali svaki apdejt ponisti root. Iskreno, ne mogu da se setim za sta mi je nekad trebao root.Ako taj telefon nije rootovan sta li ce mu TWRP i SuperSU?
Meni su obe simultano radile bez problema, dok nisam definitivno obrisao staru. Trenutno kod supruge na telefonu obe verzije rade.Čim pokreneš staru, nova se deaktivira i zakomplikuje proces ponovne aktivacije. Pisao sam pre neki dan o tome.
Ljudi opet sam danas on line plscanje koristio sa racunara. Sve lepo ali mi trazi verifikaciju da qr kod sa racunara potvrdim sto cu sa mobilnim telefonom ici na #with key i da telefonom uhvatim qr kod na ekrenau racunara.
To sam uradio i pritom jos morao pin da ukucam.
Pitanje sa li to sa racunarom moze jednostavnije da se placa .
Mislim da treba da se aktivira pametna prijava prilikom logovanja ili u podešavanjima eBanking-a...Nemam pojma kako sam podesio, tako je od samog pocetka.
Da li je ovo samo Intesin servis (tj. na nivou Intesinih racuna) ili su uvezane i neke druge banke?Sad drugi sa tvojim brojem telefona šalju tebi pare tako što izaberu tvoj broj, i one legnu na tvoj račun. Takođe, i ti možeš da šalješ preko broja telefona, ako odeš u meni (tri crte gore levo), izabereš plaćanja, imaš opciju Prenesi, nađeš broj iz imenika i pošalješ pare. Naravno, taj kome šalješ, mora da ima aktiviranu opciju, tj. povezan broj telefona sa nalogom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari