Za šta konkretno, ako nije previše lično?Имаш осигурање код Сава осигурања.
Ту спадају и повреде и теже болести.
Ја сам нажалос искористио 4 пута, добио лепе паре.
Meni neko reče da važi za sve članove porodice koji žive na istoj adresi, ali nije proverena info.Важи и за чланове породице (родитељи, деца, супруга) да ли спада и брат/сестра не знам.
Da li si siguran da ti je stiglo da duguješ? Da ti nisu poslali račun za usluge koje su ti zapravo već naplatili u prethodnoj kalendarskoj godini?Zar se odrzavanje racuna ne odradjuje automatski svakog meseca? Tako mi je bilo ranije uvek i nisam razmisljao o tome da bi mi sada stigao email da dugujem 8000 dinara za 2021. godinu za Magnifica racun i oko 800 za devizni racun?
Radila ali od pre nekih par meseci ne radi, da vratim evre u dinare, moram preko kompa i E-bankinga, preko telefona izbacuje gresku.Pitanje vezano za novu mobilnu iOS aplikaciju.
Da li vam radi menjačnica (transfer sa deviznog računa na dinarski), iz EUR u dinare? Kod mene ova funkcionalnost ne radi od prvog dana. Prijavio sam problem banci, ali ga ne reševaju, pa ne znam dali je do mene (i nekog podešavanja) ili do same aplikacije na mobilnom telefonu.
Da, zapravo je bio izvestaj...Da li si siguran da ti je stiglo da duguješ? Da ti nisu poslali račun za usluge koje su ti zapravo već naplatili u prethodnoj kalendarskoj godini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari