MilošNadaždin
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 07.04.2021
- Poena
- 22
ProCredit ima Total račun koji košta 550 din, uključuje e- i m- banking
- nema kreditna kartica
- besplatni dinarski e-nalozi
- prvih 5 podizanja mesečno na bankomatima drugih banaka besplatno
- za kupoprodajne transakcije do 1000eur mesečno primenjuje se srednji kurs
Imaju kreditne kartice. Ma nije mi ni do kreditnih kartica, sve sam to kod njih skrojio po svojoj meri, nego mi je mnogo bitnije sto, lupam pozovem kontakt centar, zavrsim sta imam i cao. Isto, jednom se nisam bas snasao u onim njihovim zonama, medjutim, kaze mi lik iz obezbedjenja - evo vam slusalica u cosku, podignite i cujte se sa njima, vas poziv je prioritetniji od ostalih pa kaziye sta vam treba u zoni. I stvarno su me ispostovali, objasnili sve natenane, nikakva frka i tenzija. Kada sam instalirao mobilno bankarstvo, nesto nisam uradio kako treba, pozvao kontakt centar, i aj, nisu se javili, ok, desava se. Medjutim, odusevili su me sto su posle tog propustenog poziva i moje poruke kroz e banking, pozvali u kratkom roku, izvinili se i kao hajde da resavamo sta je problem.
Ali da ne duzim, to je moje neko zadovoljstvo za sada. Mnogo je bitnija druga prica: prilicno su jednostavni, nemaju zilion kartica, zilion paketa i ne uvaljuju ti sve i svasta. Jedna kartica, jedan taj Total paket i sve zbirno 550 din a ne 200 kinti i zilion skrivenih troskova. E sad, mozda odskacem od teme, ali najjaca stvar im je sto su najpovoljniji za dozvoljeni minus (***, meni je trebao). U intesi mi je bio basnoslovan a ovde 9% i to na deo koji nacnem, na godisnjem nivou. Valjda su manja banka pa se tim nekim tarifama i kamatama utrkuju za klijente, ko ce ga znati. No, nisu menjali cene i nece, posto mi je to bilo bitno da znam, pitao sam i sada sam miran. Evo i linka,jer sam malo zaludjenik, a ako je jos neko, neka baci oko, pretrazivao sam: https://nbs.rs/export/sites/NBS_site/documents/zastita-korisnika/tabela_02_2021.pdf