Mislim da je malo preterano da se raspravlja o 400 dinara poskupljenja kao nekom razlogu da se odreknem povoljnosti koje mi magnifica račun nudi. Naravno, sve zavisi šta kome treba, ali ako stavim na papir savetnika, najviše lokacija sa bankomatima, besplatno e-bankarstvo, dobar izbor kartica, osiguranje, itd, to, barem meni, vredi te pare. Pa samo "nečekanje" u redu sigurno vredi kao jedna pakla cigareta mesečno. Imao sam i ja osećaj revolta kada sam čuo za nove tarife, ali neću zbog toga da srljam i pređem u neku banku sa jednim bankomatom i jedom poslovnicom u celom gradu i sve to zbog eventualne uštede od par evra mesečno što bi moglo da, u zavisnosti od potreba, pređe i u gubitak uz zagarantovano smanjeni komfor.
Razmišljam samo o eventualnom gašenju internet kartice koju retko koristim i time izbegnem onih dodatnih 120 din. Koje je vaše mišljenje o sigurnosti plaćanja običnim karticama na internetu? Ja nisam imao problema i zato nisam često ni koristio internet karticu.
Razmišljam samo o eventualnom gašenju internet kartice koju retko koristim i time izbegnem onih dodatnih 120 din. Koje je vaše mišljenje o sigurnosti plaćanja običnim karticama na internetu? Ja nisam imao problema i zato nisam često ni koristio internet karticu.