Evo da ih pohvalim. Pre dve nedelje su mi stigle tri SMS poruke - obavestenja o potrosnji 3x17000 dinara za igre na Steam-u, placeno u jenima jelte sa moje visa inspire kartice. Nemam pojma odakle im broj kartice, od kako sam je dobio a ima tome oko 4-5 godina samo sam tri puta platio njom preko interneta, sve domaci sajtovi (Giig*****n, Game*****r i Ek**k) i to sve u poslednjih mesec dana. Naravno taj neki mali pare samo skida a OTP SMS-ovi za potvrdu transakcije ne stizu. Izgleda da taj OTP sluzi samo da mene zaje**va kad treba nesto da platim a barabama koje me kradu nije potreban. Elem blokiram karticu (samo 400 din) preko kol centra gde mi kazu da se sledeceg dana obratim u ekspozituru i podnesem zahtev za povracaj novca. Posaljem mejl Steamu sa datumom, vremenom i identifikacijom transakcije, oni odgovore da su stornirali naplate. Danas su mi vratili novac koji je stajao rezervisan, u limbu dve nedelje.
Inace za placanja preko interneta koristim Visa internet sem za domace sajtove gde placam obicno uplatnicom, ali eto. Nije mi jasno odakle su drugde mogli dobiti podatke o kartici, bankomate stalno drmam i razvaljujem da nemaju skimer, putarine nisam placao. Sada cu samo Dinom da placam u Srbiji nek proba sa toga da podigne pare u inostranstvu.