Šta je novo?

Banka Intesa

Bravo, sada vidim da je i uz osnovni besplatan.

595bfda90221a1372ca09be0b370bfbf.jpg

A i placanja su bez dodatne naknade

b84845600057b4bc2779eb972c6c51b9.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko povlacio novac sa Skrilla, ili jos bolje, Netellera na bankovni racun skoro?
Zanima me kolika je provizija?

Nalog mi je u dolarima, a hocu da predjem u kripto, pa trazim najjeftijiji nacin.

Zna li iko koliko se ceka za intezinu kreditnu karticu za placanje na 12 rata bez kamate? Podneo sam zahtev pre nekih 10ak dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam skoro vadio, 2 nedelje im je trebalo

Pošto sam za ovaj mesec isplaćao sve račune probaću ponovo idućeg meseca.

Inače bio je kod za EPS.

Da li je neko povlacio novac sa Skrilla, ili jos bolje, Netellera na bankovni racun skoro?
Zanima me kolika je provizija?

Nalog mi je u dolarima, a hocu da predjem u kripto, pa trazim najjeftijiji nacin.

Skrill, 5,5evra (uzme Skrill) + 2,55evra (uzme intesa) za wire transfer u EUR, suma oko 250 eur.

Skrill, 5,5evra (uzme Skrill) + 2,55evra (uzme intesa) za wire transfer u EUR, suma oko 250 eur.
Zar nije bilo one frke sa međubankama? One su skidale na sve ovo što si napisao plus 30€. Zimus, čini mi se, sam imao spor sa njima oko toga. Uzimali su oko 30-35 po transakciji na sve već postojeće

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Ne znam da li je bilo, ali meni nisu skinuli. Takođe, u prethodnih godinu dana sam imao druge wire transfere (ne sa Skrilla) i uvek je bio samo Intesin fee nekoliko evra.

Bilo je, gomila ljudi je imalo problema. Da li i dalje skidaju toliko ili je sve normalno?

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Jel neko zna da li se filijala na Slaviji samo renovira, ili je skroz zatvorena?

Juče probao uplatu novca i brzo radi. Lepa novina.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Pretpostavljam uplatu na bankomatu.
Gde tačno? Ima li negde spisak bankomata koji to podržavaju?

Inače, meni su rekli da intenzivno spremaju isplatu eur sa bankomata.

Doduše, za Intezu intenzivno ima sasvim specifično značenje ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jel neko zna da li se filijala na Slaviji samo renovira, ili je skroz zatvorena?
Renovira se. Neće biti šaltera, samo savetnici i 4 bankomata. Od toga 2 koja primaju uplate. Inače će polako dodavati te bankomate u većinu ekspozitura.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Sto se tice ovih bankomata za uplatu/isplatu, da li je to ovaj:
IMG_20200728_205530.jpg

Ovo sam uslikao jos 28. jula ali sam skroz zaboravio da okacim na temu... To je kod poslovnice u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobodjenja dijagonalno od Futoske pijace. Djelovalo mi je nevjerovatno da konacno uvode uplatu/isplatu na bankomatima, ali eto, izgleda da ce se i to desiti.

Sto se tice ovih bankomata za uplatu/isplatu, da li je to ovaj:
Pogledajte prilog 289323

Ovo sam uslikao jos 28. jula ali sam skroz zaboravio da okacim na temu... To je kod poslovnice u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobodjenja dijagonalno od Futoske pijace. Djelovalo mi je nevjerovatno da konacno uvode uplatu/isplatu na bankomatima, ali eto, izgleda da ce se i to desiti.

Izgleda da jesu: https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/digitalno-bankarstvo/cash-in-bankomati.2919.html .

Malo je tuzno sto rade samo sa dinarima, ali zasto ocekivati od Intese da ubode nesto iz prvog puta kako treba.

U mojoj banci se ne može ni lično uplatiti EUR na nečiji račun, samo na svoj uz legitimisanje, tako da sumnjam... :trust:

Raiffeisen dozvoljava EUR uplate na svoj račun na bankomatima, ja lično uplaćivao sestri :D

Po nekom zakonu uz kamenog doba ne mozes nekom da uplatis devize. Osim ako imas ovlascenje po racunu.

U mojoj banci se ne može ni lično uplatiti EUR na nečiji račun, samo na svoj uz legitimisanje, tako da sumnjam... :trust:
Može i drugi da uplaćuje, ali ako ima saglasnost vlasnika računa.
Nema veze sa bankom nego sa zakonom.
Uplate deviza na bankomatima će otvoriti rupu za zaobilaženje tog zakona.

Zato je Mobi limitirala mCash na 30k

Poenta je da neće moći uplate EUR na bankomatima uz ovaj propis...

Ne pratis - eur vec imaju mobi, otp/soge... i naravno samo na svoj racun.

Onda ne proveravaju identitet uplatioca.

Pa identitet dokazujes karticom kojom se prijavljujes na bankomat. Sumnjam da ces dati nekom svoju karticu kako bi ti uplatio novac na racun.

Pa član gore napisao da uplaćuje sestri...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno