Osim 100 din vise u ondosu na Hit, da li ima nekih prednosti Magnifica?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Mislim da bi trebalo da dobijes svog "privatnog" bankara i daju neki poklon tipa olovka i naliv pero sa logom banke
Osim 100 din vise u ondosu na Hit, da li ima nekih prednosti Magnifica?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Ovo vec ima smisla.Ne bi trebalo da debitna ode u minus. Ako imaš 1000€ na računu, pa hotel pri dolasku rezerviše 800€, pa na odlasku ne povuče tih 800€ rezervisanih, nego pokuša da račun naplati kao novu transakciju od npr. 600€ - ona bi trebalo da bude odbijena.
Koristio danas Dinu koju sam preuzeo pre nekoliko dana. U marketu, nesto sitno, nekih 400 dinki, kasirka pokusala Paywave, naravno ne radi, provuce karticu, pin nije trazila, ali sam morao da se potpisem.
Da li da koristim Dinu ili Visu Inspire (ona je Paywave)?
Jeste, i koji je onda incentive za banke da uopste budu u tom sistemu? U Nemackoj su provizije za ePlacanja mnogo manje, jer se time ciste poslovnice, i mnogo brze radi. Kod nas to ne znaci nista, kada su plate radnika male, a ljudi ocigledno imaju visak vremenaNista dok to ne bude QR i “p2p” kao u wechat kod kineza... za ta mikro placanja tipa do 5k provizija za trgovca da bude par dinara i/ili da p2p besplatno.
Taksisti jedva imaju prometa, bas sam pitao.
Ima vec duze vreme jeftinih uvodjenja eCommercea.
A sta daju zauzvrat?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari