Kada je to nekada? Ja je imam preko 10 godina, nije trebao nikakav depozit.Nekad je bilo minimalni depozit od 200€ ne znam da li to još važi...
Kada je to nekada? Ja je imam preko 10 godina, nije trebao nikakav depozit.Nekad je bilo minimalni depozit od 200€ ne znam da li to još važi...
probaite i sad da dobijete kreditnu bez kredit biro i provere platne sposobnosti. samo uz depozit.
To su kod nas valjda revolving kreditne kartice koje su besmislene jer mozes da koristis samo koliki je iznos depozita.
Kreditna kartica ima smisla jedino ako primas platu na nju.
nece te ni jedna banka proveravati ako otvaras obican stedni racun.
U cemu je bila fora depozita, ako je korisnik mogao da koristi najvise do visine depozita?
Glupost zesca, ja cim sam video kako to fukncionise sve sam otkazao.
...
Ja bi rado Amex Gold platio, ne samo da za 50e pokriva najbolje putno osiguranje, vec i gubitak prtljaga, odlaganje letova.... ali ona je iskljucivo kreditnaA da isplacujem 1500e neto 6 meseci zbog nje, nisam lud
![]()
Pa imas dve opcije: Amex Green sa depozitom (minimalni depozit je 500e), do +3 kartice se mgou dobiti, svaka dobija svoje osiguranje, 15.000e pokrice trenutno, ceo svet (za razliku od gro tih dodatnih gde je samo Evropa pokrivena).ovo bi morao da pojasnis
znam ljude koji je imaju samo zbog osiguranja. putuju porodicno minimum 5-6 puta godisnje i ovo im se vise isplati![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari