za plaćanje u inostranstvo u dolarima da li je bolje da na računu imam EUR ili $ . Plaćao sam pre par dana iznos u dolarima i sad pošto mi je kartica vezana za račun na kojem su EUR dobro su me odrali za konverziju...
Koju sifru placanja treba da izaberem kada placam racun za telefon? Ne nudi mi opciju 289
BizMobi je dobar samo za pregled potrosnje i dinarska placanja. Ne mozes da odradis konverziju... raspored priliva... dok je bilo deviznih za VBE nije mogao da se vidi taj pod/racun. Da, za sve te re/aktivacije moras do poslovnice. I to do one koja ima savetnika za mali biznis
Inace probao instant placanje Mobi/Telenor > Intesa... tako da su konacno u IPS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inače da *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski je da otvoriš račun i posle moraš ponovo u ekspozituru da podneseš zahtev da se taj račun vidi u ebankingu i BizMobi-ju. Digitalna Srbija 2020.
Nema opcija za konverziju, 40k sigurno moze, provizija oko 3.5%.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Javljam detalje kad se pojave na naloguBanka uzima proviziju ili mislis na ono fixno sto uzima payoneer, 3.5$ + 3% od transakcije?
40k je limit bankomata ili moze vise? Konverzija uzima puno ili ne?
40k je limit bankomata ili moze vise? Konverzija uzima puno ili ne?
Ja sam dobio novi PIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari