Jel tebi proradila Internet kartica, kod mene nije, jos uvek izbacuje ovu gresku, sad hteo nesto da kupim ali ne moze, ista greska.Visa Internet, nece na Aliju...![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
može može. znam jer sam menjao PIN na bankomatima. a ti jesi probao to u srbiji pa tvrdiš da ne može. NBS je naredila svim bankama da moraju da imaju tu opciju na bankomatu. možda inteza nema ali to može da se radi na svakom bankomatu.
to što mi je banka dodeli pin nema veze sa tim da li mogu da ga promeni. sem toga bivša telenor sama mobi banka je isto šalje kartcu na kućnu adresu koju sam aktiviraš tako da nije to samo u BNP i toj famoznoj EU [emoji39]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
![]()
Visa Internet, nece na Aliju...![]()
Nece i dalje ni meni
Da odgovorim svima kojima ne radi, sad sam zvao banku i receno mi je sledece: Ako imas dolare na toj kartici moras da ih prebacis u evre jer vise ne moze da se placa u dolarima sa racuna vec samo evrima a oni vrse konvertovanje u druge valute ako ih izaberes na sajtu gde kupujes, sto mu dodje da sad na Aliju moram cene prebaciti i gledati u evrima i njima da placam, ako drzim cene u dolarima i kad budem placao banka ce izvrsiti konvertovanje mojih evra sa racuna u dolare na sajtu.Jel tebi proradila Internet kartica, kod mene nije, jos uvek izbacuje ovu gresku, sad hteo nesto da kupim ali ne moze, ista greska.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Moraš do njih. Meni se desilo da 6 meseci nisam koristio app i online plaćanje kroz browser na PC-ju i isto mi se sve to deaktiviralo zbog neaktivnosti, pa sam morao do ekspoziture.Intesa Mobi. Promenio davnooo rom na telefonu i samim time izgubio pristup aplikaciji. Mrzelo me da odem do saltera da mi reaktiviraju.
Kasnije su omogucili (ili je bilo moguce oduvek ali sam ja kasnije saznao) da moze preko ebankinga da se reaktivira usluga. Posto mi nije toliko bila potrebna aplikacija, nisam ni reaktivirao.
Eto sad hocu da reaktiviram, medjutim kad idem na reizdavanje (ili na Otkazi uslugu) pojavljuje mi se: The user account has expired due to inactivity.
Sta mi je sad raditi? Da li mi je nalog nekako stvarno istekao pa moram kod njih na salter ili je to mozda zbog ovog sad haosa sa menjanjem sistema? U desnom uglu pise moj mobilni i pise Aktivna, tako da je usluga aktivna izgleda?
Sta mislite, da pokusam kad se ovaj haos malo smiri ili cu morati do njih?
PS: Isto tako kad u podesavanja ukljucim za SMS i pokusam da sacuvam, isto mi se pojavljuje.
Ako mislite da mi je sesija istekla, nije, izlogovao se pa ponovo logovao, i dalje isto.
Malopre sam odradio transfer novca sa jednog deviznog na drugog i nikakav problem nisam imao.
Znaci po njihovom uzasnom kursu sad da prebacujemo iz usd u eu...Da odgovorim svima kojima ne radi, sad sam zvao banku i receno mi je sledece: Ako imas dolare na toj kartici moras da ih prebacis u evre jer vise ne moze da se placa u dolarima sa racuna vec samo evrima a oni vrse konvertovanje u druge valute ako ih izaberes na sajtu gde kupujes, sto mu dodje da sad na Aliju moram cene prebaciti i gledati u evrima i njima da placam, ako drzim cene u dolarima i kad budem placao banka ce izvrsiti konvertovanje mojih evra sa racuna u dolare na sajtu.
Ova novina je sada uvedena.
Iz prakse u jednoj drugoj banci za UK troškove (funte): bolje plaćati sa dinarskog računa kada nije euro (bila provizija 2-3%) nego sa euro računa uz duplu konverziju (izađe 7-8%). Jedino ako se baš plaća u EUR nema provizije.Verovatno iz USD u dinare pa iz dinara u eure.
Da odgovorim svima kojima ne radi, sad sam zvao banku i receno mi je sledece: Ako imas dolare na toj kartici moras da ih prebacis u evre jer vise ne moze da se placa u dolarima sa racuna vec samo evrima a oni vrse konvertovanje u druge valute ako ih izaberes na sajtu gde kupujes, sto mu dodje da sad na Aliju moram cene prebaciti i gledati u evrima i njima da placam, ako drzim cene u dolarima i kad budem placao banka ce izvrsiti konvertovanje mojih evra sa racuna u dolare na sajtu.
Ova novina je sada uvedena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari