Šta je novo?

Banka Intesa

Moguce da ne mogu da izdrze load..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jutros bio u Intesi da otvorim devizni račun, kažu ne radi sistem, dođite krajem nedelje ili početkom sledeće nedelje [emoji23]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni malopre nije radila android app a sad radi.

Tapatalk pro using S10e

Kao fiziko lice neću ni pokušavati da se logujem, da ne pravim gužvu, ali platni promet za pravna lica im je u najmanju ruku nepozdan. Vidim neke prilive, a onda ih nema. A onda neke opcije nisu dostupne. Imamo potrebu za plaćanjem ka inostranstvu i deo zahteva je prošao, ali izgleda da nećemo ni pokušati da to danas realizujemo, da izbegnemo moguće greške.

Izgleda se se vise nece videti gde je izvrseno placanje, vec samo iznos. Posto se meni ne vide gde je izvesena transakcija vec samo iznos i zvao njihov kontakt centar i rekli su mi da se vise nece videti mesto gde je bilo placanje vec samo iznos. Posto imama iskustva da svaki radnik imaju drugacije odgovore nadam se da ovo nije tacno. Da li je neko nesto placao danas i da li mu se vidi ime objekta gde se platio?

Da, da, i meni dosta baguje OfficeBanking za pravna lica... imao je 2 update-a od jutros...
Mob aplikacija ne radi - ne mogu se ulogovati
Online banking je ok za sada...

Poslednja izmena:
Izgleda se se vise nece videti gde je izvrseno placanje, vec samo iznos. Posto se meni ne vide gde je izvesena transakcija vec samo iznos i zvao njihov kontakt centar i rekli su mi da se vise nece videti mesto gde je bilo placanje vec samo iznos. Posto imama iskustva da svaki radnik imaju drugacije odgovore nadam se da ovo nije tacno. Da li je neko nesto placao danas i da li mu se vidi ime objekta gde se platio?

Pokusaj se onom BIB Wave2Pay aplikacijom, meni se tu vide lokacije na kojima sam placao i dok je trajala migracija.

Mobi aplikacija radi katastrofa sporo, ili timeout-uje.

Privremeno

https://twitter.com/banca_intesa/status/1194184142814101504?s=21

Instant placanje ce biti kad bude

https://twitter.com/banca_intesa/status/1194179761888776192?s=21

Izgleda da je IPS aktiviran, malopre platio racun za tel online i izbacio status da je prosledjeno NBS-u za IPS i onda promenio status u realizovano.

Majstori su izbacili opciju da imam 2 dela tekućeg, dinarski i devizni, pa kad nema para na dinarskom trošim devizni, tako da sam odlučio da promenim banku.
Pošto mi je ova opcija jako bitna, da li može neka preporuka u koju banku da pređem koja ima ovu mogućnost i normalno online plaćanje dinarskih računa.
Hvala.

BizMobi ne prihvata pin... malo im je bilo 3 dana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Majstori su izbacili opciju da imam 2 dela tekućeg, dinarski i devizni, pa kad nema para na dinarskom trošim devizni, tako da sam odlučio da promenim banku.
Pošto mi je ova opcija jako bitna, da li može neka preporuka u koju banku da pređem koja ima ovu mogućnost i normalno online plaćanje dinarskih računa.
Hvala.

Jesi li siguran? Ja i dalje imam tako povezane racune. Samo mi je taj devizni jednovalutni, za eure.

EDIT: U pravu si, sada vidim da su raskaceni. *mjau**mjau**mjau*.

Poslednja izmena:
Hvala.

mts.

Izgleda definitivno necemo imati uvida u to GDE je transakcija izvrsena. Bice ce samo iznos, a kad proknjize Pisace "Kupovina" i iznos. Sad sam zvao kontakt centar. Kaze takav je novi sistem. Kao i za uplate bice samo uplata, ali ne i od koga!

Izgleda definitivno necemo imati uvida u to GDE je transakcija izvrsena. Bice ce samo iznos, a kad proknjize Pisace "Kupovina" i iznos. Sad sam zvao kontakt centar. Kaze takav je novi sistem. Kao i za uplate bice samo uplata, ali ne i od koga!
Je l' moguće ovo?
Ovo je meni jako bitna stavka inače, šta mi znači da piše kupovina ako ne piše mesto, ne znam na šta sam potrošio pare

Je l' moguće ovo?
Ovo je meni jako bitna stavka inače, šta mi znači da piše kupovina ako ne piše mesto, ne znam na šta sam potrošio pare

Takodje! Posto mi je to jako bito posebno posto nemaju SMS obavestenja danas sam dva puta zvao kontakt centar i oba puta mi je jasno receno da je takav novi sistem i da ubuduce nece biti gde je izvrsena transakcija. Evo i sad sam placao u prodavnici i pise samo iznos.

Pitao sam da to nije trenutno dok se "nestabilizuju" sistem rekla je ne tako ce biti.

Poslednja izmena:
A čekaj, gde gledaš to?
Kod mene u Wave2Pay app piše mesto

Edit: aha, vidim sad. U Intesa Mobi piše samo kupovina. Kakva glupost majko moja.
Ali ajde, ja uglavnom gledam to na Wave2Pay aplikaciji..

Poslednja izmena:
U prethodna 2 sata četiri puta sam platio Masterom. Uredno dobio sms u kojem je naznačeno i prodajno mesto i iznos. Nisam pogledao e-banking još

Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk

Intesa Mobi. Promenio davnooo rom na telefonu i samim time izgubio pristup aplikaciji. Mrzelo me da odem do saltera da mi reaktiviraju.
Kasnije su omogucili (ili je bilo moguce oduvek ali sam ja kasnije saznao) da moze preko ebankinga da se reaktivira usluga. Posto mi nije toliko bila potrebna aplikacija, nisam ni reaktivirao.
Eto sad hocu da reaktiviram, medjutim kad idem na reizdavanje (ili na Otkazi uslugu) pojavljuje mi se: The user account has expired due to inactivity.
Sta mi je sad raditi? Da li mi je nalog nekako stvarno istekao pa moram kod njih na salter ili je to mozda zbog ovog sad haosa sa menjanjem sistema? U desnom uglu pise moj mobilni i pise Aktivna, tako da je usluga aktivna izgleda?
Sta mislite, da pokusam kad se ovaj haos malo smiri ili cu morati do njih?
PS: Isto tako kad u podesavanja ukljucim za SMS i pokusam da sacuvam, isto mi se pojavljuje.
Ako mislite da mi je sesija istekla, nije, izlogovao se pa ponovo logovao, i dalje isto.
Malopre sam odradio transfer novca sa jednog deviznog na drugog i nikakav problem nisam imao.

Poslednja izmena:
U prethodna 2 sata četiri puta sam platio Masterom. Uredno dobio sms u kojem je naznačeno i prodajno mesto i iznos. Nisam pogledao e-banking još

U Intesa Mobi aplikaciji takođe uredno prikazana prodajna mesta

Jesu prikazana za plaćanja karticama, mogu da ti dam print screen. Za online plaćanja koja sam uradio danas (MTS računi), stoji samo bezgotovinski prenos. Videćemo kako će biti kada bude realizovano

Jesu do 08.11, posle ne

Takodje! Meni je ovo bas problem, ne mogu da verujem da ce tako da ostave. Mozda do nove app.... ali glupo. Wave2Pay nemam :( :(

Jesu prikazana za plaćanja karticama, mogu da ti dam print screen. Za online plaćanja koja sam uradio danas (MTS računi), stoji samo bezgotovinski prenos. Videćemo kako će biti kada bude realizovano

Mozda sa master... ostave bezgotovinski prenos, tako ne receno a i tako je meni za transakcije koju su izvrsene

Poslednja izmena:
Sad sam proverio: plaćao sam Master karticom (danas), Visa Internet karticom (juče), i online sam plaćao MTS račune. Svuda se uredno vide primaoci, iz e-banking aplikacije.
Šta se kod vas ne vidi?

Edit: jedina promena koju vidim je obaveštenje da paketni nalozi nisu mogući, mora svaka transakcija posebno da se verifikuje tokenom.

Poslednja izmena:
Online pristup preko Chrome-a, Visa Inspire, nema ni kod mene oznake mesta/prodavnice gde je plaćeno. A na par mesta sam danas plaćao karticom.

Kod mene na iOS app nema imena objekta gde je izvrseno placanje, koristio vise puta danas Visa Inspire. Sada sam koristio i Visa Classic online ista situacija + nisam dobio sms obavestenje o potrosnji do sada je bilo sms obavestenja. Mozda je na kompu drugaciji ako ulazis preko sajta a ne preko app.

Vrh Dno