Šta je novo?

Banka Intesa

Meni iz nekog razloga stigla u banku, a stavio tamo na kucnu adresu. Sad treba da idem 30km u banku, da izadjem sa posla, smaraci...
Razmisljam se da im pustim email da mi posalju na kucnu adresu.

Pokušaj, najgore što može je da ti odgovore da neće da pošalju :)

Od kad sam u aplikaciji prebacio na kućnu adresu, sve su stizale na adresu. Trenutno imam jednu Visa u izradi, a moja matična poslovnica se renovira, pa ako ne pošalju, ko zna gde će kartica da završi.

Da li uvek naplaćuju tu isporuku na kućnu adresu? Pre neko veče sam shvatio da imam nekoliko tih sitnih troškova, za koje mi ne stigne SMS, a izvode ne listam, pa ih ne provalim.

Pre neko veče sam počeo sa ih listam, jer sam hteo da se pretplatim na jedan servis koji sam ranije koristio, da bih shvatio da mi se pretplata uredno obnavlja i nikada nije prekinuta, samo mi ne stižu obaveštenja o naplati, jer je mali iznos.

Meni su visu poslali na kućnu adresu a onu buđavu dina karticu sam morao da idem u poslovnicu da podignem i da je oni tamo aktiviraju iako za obe kartice stoji dostava na kućnu adresu.

Na pitanje zašto reče mi gospoDŽa na šalteru: nemamo pojma

Meni stoji Dina u poslovnici ko zna koliko. Opet me obavestava onako usput lik iz korisnicke sluzbe dok mi je aktivirao mobi app da me kartica ceka u ekspozitituri.
Da li sada Dina ima beskontaktno placanje?

Ima počevši od prošle godine, i to uopšteno od juna, ali je Intesa malo kasnila, pa je otprilike septembar 2024. bio prvi mesec izdavanja beskontaktnih.

Stigla mi Visa od tekućeg na kućnu adresu i to je sve prošlo kako treba. Prilikom aktivacije, dva puta mi je izbacila aplikacija grešku, skinuto mi 60 din jednom, pa vraćeno, a iako je i drugi pokušaj bio neuspešan, pare su mi skinute i kartica je aktivirana 😂

Primetio sam da se automatski ažurirala na PayPal jer mi je odmah stigla transakcija od 1USD.

Ne znam za Apple Pay da li nešto moram da menjam, ili je i to automatski? Nije mi nikakvo obaveštenje stiglo iz Walleta za to.

Stigla mi Visa od tekućeg na kućnu adresu i to je sve prošlo kako treba. Prilikom aktivacije, dva puta mi je izbacila aplikacija grešku, skinuto mi 60 din jednom, pa vraćeno, a iako je i drugi pokušaj bio neuspešan, pare su mi skinute i kartica je aktivirana 😂

Primetio sam da se automatski ažurirala na PayPal jer mi je odmah stigla transakcija od 1USD.

Ne znam za Apple Pay da li nešto moram da menjam, ili je i to automatski? Nije mi nikakvo obaveštenje stiglo iz Walleta za to.

Ako je prethodna kartica bila povezana na Apple Pay, stići će ti notifikacija da možeš da koristiš karticu. Ja sam skoro menjao karticu, blokirao sam trenutnu, podneo zahtev za novu, već ujutru mi je stigla notifkacija sa Apple Wallet-a da mogu da koristim novu karticu. Sve je radilo preko Apple Pay i dok je kartica bila u izradi i nisam je imao fizički.

Posle 2 nedelje sam pokupio i samu karticu u ekspozituri, a u međuvremenu mi je normalno radio Apple Pay sve vreme.

Realno, ne znam šta će mi "fizička" kartica kada sada preko aplikacije ili Apple Pay-a mogu da podignem i keš na bankomatu.

Vrh Dno