Sgt. Major
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 315
I ja koristim staru, i dalje savršeno radi. Sreća da sam ovde na forumu video da ljudi imaju probleme sa novom, inače bih verovatno prešao čim se pojavila.
Mislim da se naplacuje samo taksa za kreditni biro 245RSDMeni uskoro istice kartica u Intesi, jel zna neko da li naplacuju obnovu kartice ili ne, posto mi bas nije jasno objasnjenje da korisnici intesa hit/hit plus/magnifica ne placaju, a ispod dole stoji da se obnova i izdavanje debitnih kartica naplacuje 200
ako ti je kartica vezana za dev racun koji se naplacuje, onda ce ti naplatiti i izdavanje kartice 200din...Meni uskoro istice kartica u Intesi, jel zna neko da li naplacuju obnovu kartice ili ne, posto mi bas nije jasno objasnjenje da korisnici intesa hit/hit plus/magnifica ne placaju, a ispod dole stoji da se obnova i izdavanje debitnih kartica naplacuje 200din
Где се налази курсна листа у новој апликацији?
Da li se nekom desavalo da im stignu notifikacije za nepostojece transakcije? Istripovao sam se da mi neko trosi karticu jer su mi sinoc stigle notifikacije o tri isplate sa racuna a uvidom u transakcije na racunu, nedospele obaveze...i nista. Na racunu nije bilonikavih promena. Ako ce me ovako strecati bolje da ni nemam app.
Ja koristim obe paralelno dok supruga ne može. Nakon aktivacije nove, kako uđe u staru nova se deaktiviraMože i stara da se koristi dok radi. Naravno, onaj ko je ima. U Avgustu sam menjao telefon i stavio sam obe. Tada je moglo.
Kad imaju problema sa serverom ne radi ni jedna. U četvrtak ili petak sam hteo da menjam limite na karticama, nisam mogao ni na jednoj, prosto im crko server.
Banke nemaju automatski informacije vec mogu same pokrenuti ostavinu kod notara, svakako naslednici odgovaraju do visine nasledjene imovine. Banke obicno salju ako posrednim putem dobiju info o preminulosti dopis na porodicu na adrese iz Ugovora. Zastara je ista kao i kod uobicajnih dugovanja ali mislim da se moze oduziti ako se na vreme nije pokrenula ostavina za koju su odgovorni naslednici tipa ako 3god.nije pokrenuta banka ce svakako traziti da se uzmu 2-2,5god kao dodatni rok retko koja banka bas trazi ceo preiod pogoovu ako su naslednici za saradnju.Posle koliko zastareva kreditni dug osobe preminule pre 2.5 godine i kako je mogue da nemaju tu informaciju?
Naravno, google pay a npr u slucaju intese imaju wave2pay aplikaciju koja radi bas kao i apple pay. Samo oktljucas fon i prislonis i platio si, nema potrebe da se ulazi u app i slicno, samo je postavis kao default za placanje i tjt. Ja koristim godinama i radi full.Koristim apple pay i stvarno mi bas koristi. Rrazmisljam da predjem na neki android i jedna od stavki koja me koci - da li postoji neka slicna opcija kao ovo na iphone-u, nisam upucen?