Nije jednokratno, nego na svaku ratu na svaku kupovinu po 50 dinara.Превидео сам ове ставке. Вероватно нисам очекивао да ће почети да наплаћују услуге које су досад биле бесплатне. Дакле сада и Интеза уводи једнократну надокнаду за плаћање на рате и нема више електронског плаћања без провизије. Све у корист Мањифика пакета односно премијум, где се налазе све повластице.
Mrzi me sad da pravim razne scenarije i kalkulacije u zavisnosti od vrednosti rate, ali ovo mi sada manje liči na efektivnu kamatu koju si pomenuo (mada razumem šta si hteo da kažeš) a više na neki mutirani keš kredit.
Zar nema bese Aik banka neki paket racun koji ima sve ovo za oko 300 din?Obrni - okreni, najviše mi se isplati da ostanem na Magnifica. Razmotrio sam i promenu banke, ali nigde ne nalazim putno osiguranje + kreditnu karticu + besplatne e-naloge. U Intesi sve to ide na 1000, do sada sam plaćao 400+200.
Postoji. U tarifniku su nevedeni:@kibicer: ja nisam razumeo da za štedni račun nema održavanja. Čak mislim da ne postoji podela na štedni i neke druge devizne račune? Ispravi me ako grešim.
Pogledao sam AIK, odlično izgleda, kod njih već nešto imam. Nemaju putno osiguranje, to mi je vrlo značajno.Zar nema bese Aik banka neki paket racun koji ima sve ovo za oko 300 din?
Pogledao sam AIK, odlično izgleda, kod njih već nešto imam. Nemaju putno osiguranje, to mi je vrlo značajno.
Ovako stoji u novom tarifniku, pa protumači:Да ли се ових 120 дин за одржавање девизног рачуна односи ако се отвори додатни девизни рачун? Јер ако не грешим у склопу Хит пакета већ је садржан један девизни рачун, односно садржан је у трошку одржавања од 350 дин.
A u koju banku je sada najbolje preci? Ja bi napustio Intesu iz principa jer mi je bas bezobrazno da odjednom sve sto je bilo besplatno godinama pocne da se naplacuje.. da su samo povecali cenu odrzavanja racuna bilo bi mi okej.. a ovo je nekako previse bahato..Bolje je preci u drugu banku
Jos kada bi omogucili podizanje EUR na njihovim bankomatima, pa covek i da razmisli da ostane. Ovako ako primene novi tarifnik, bez uvodjenja nove platforme bice poprilican motiv za mnoge da predju u neku drugu banku (ukljucujuci i mene). Jedino ako 01.05 puste platformu kako se i pricalo, onda vredi probati kako ce to funkcionisati.Bice i nekih novina. Podizanje novca na bankomatu bez kartice, deljenje iznosa racuna sa nekim drugim, virtuelizovana kartica u app...
Ovo ce sve verovatno biti omoguceno kroz novu intesa mobi iOS Android app koja uskoro izlazi.
Strana 3.
Samo što RF ima veoma nepovoljan kurs (ne znam da li je i koliko povoljniji za premium klijente), 1% provizije na sva inostrana plaćanja i dodatnih 1% (valjda 2% ako je VISA kreditna kartica u pitanju) na konverziju ako se strana valuta plaćanja razlikuje od EUR-a. Ako neko troši hiljade evra godišnje na plaćanja u inostranstvu (avionske karte, hoteli itd.), tada RF postaje znatno nepovoljnija kad se sve sabere. Tih 650 mesečno lako može i da se duplira. Loš kurs se još i može relativno bezbolno zaobići jer se evri mogu uplaćivati na bankomatu, ali ove provizije nikako ne mogu.Meni za sada RF Premium paket deluje kao adekvatna zamena na postojeci magnifica koji imam.
Imao bih besplatno odrzavanje, placao bih samo dodatno devizni i kreditnu, sto mu dodje oko 650din mesecno kako sam sracunao preko sajta. Svakako planiram otici do RF na informativni razgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari