priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
Imaju svi maske:Ne znam... ovo sam pročitao pošto sam gledao film, pa ne mogu da verifikujem, a priznajem da nisam primetio.
Baš ću da obratim pažnju kada budem gledao sledeći put.
Imaju svi maske:Ne znam... ovo sam pročitao pošto sam gledao film, pa ne mogu da verifikujem, a priznajem da nisam primetio.
Baš ću da obratim pažnju kada budem gledao sledeći put.
http://www.imdb.com/title/tt0499549/goofsNear the ending of the movie, after the Na'vi have taken over the base, when they are marching the human military back onto the cargo planes to leave they are not wearing any masks to protect them from the air.
Da dodam da verujem da se ovde ponavlja ista prica kao i sa Titanikom, gomila ljudi trazi mane filma, a ne zele da priznaju da su i sami uzivali u filmu.
Nemam pojma, nista nisam video, a gledao sam u Tuckwood-u. 3D verzija Avatar-a se ocekuje verovatno za ne manje od 9 meseci kad krene i novi standard 3D Blu ray-eva. Mozda je to samo bila najava.
I taj prevod je lepo uradjen, pomera se levo/desno da ne bi smetao slici koju gledas, a jos vise mi se svidja sto je i on u 3D pa imas utisak da lebdi.samo se prevod pomerao ponekad ne znam zasto, ali to par puta nista strasno....
Ovo jos nisam video, da druge nedelje film zaradi vise nego prve ? A pratim ovo redovno.
http://movies.yahoo.com/mv/boxoffice/
Moci ce i kucna atmosfera ali sledece godine sa 3D tvjem :eyebrows:
Zgranuo sam se kad sam video kolika je navala na film, nesto sto se u Srbiji RETKO desava. Box office za ovaj film ce biti sigurno u rangu Titanika, a s`obzirom na navalu ne bi me cudilo da ga i prestigne.
To da za televizore, ali cisto sumnjam da ce moci da ponovi sinocni utisak Avatar-a. Jednostavno ovo je prvi film za koga kazem da je nemoguce gledati bilo gde sem u bioskopu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari