Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
mali offuvek ce pre ostatak sistema biti slaba karika
nikk ...koji ti imas sistem ?
vidim m-audio i microlab,ali ovo hi-fi sistem je enigma
mali offuvek ce pre ostatak sistema biti slaba karika
Uredjaji, trenutno old school Pioneer. Pojacalo, retki A-60, tjuner digitalni F-656mkII, deck CT-S550S, cd PD-S502 sa stable platter transportom, zvucnjaci trenutno uleteli drljavi Mission 33-jka, koji ce pod hitno da lete prvom prilikom, samo da se skupe parice za kasvetne kutije i da naleti ono sto trazim, kablici sve i svasta, u steku jos po nesto van Pioneer-a, sto se ne koristi. U planu su prvo drugi zvucnici, pa posle toga mozda zamena decka i cd-a za pripadnike jacih serija (kad i ako naidje nesto, posto su redji od krokodila u Moravi nazalost), i nakon toga gramofon. Microlab i M-Audio su zaseban sistemcic u istoj prostoriji, koji fino svirucka na kompu i to je ono sto trazim od njih, nista vise.
DX/D1 se u svetu pojavio pre DSa koji je jedan od zadnjih modela iz Xonar serije.Карте су заједно изашле у продају код нас тако то неће бити случај. Асусу се раније исплатило да продаје DX za 10e скупље верујем само због долбија. Накнадним скоком цене није скочио и квалитет DX-a. Додатно DS има av200 процесор, док DX има av100 за које сам асус каже да су мање квалитетни.
Pa ok za bagove, GX i ostale stvari, pricam o kvalitetu zvuka sa tim drajverima.Друго сток драјвер за DS руши скајп константно. Zaшто га драјвер од скупљих карти не руши? Зашто GX ради боље са модованим драјверима? Да нису можда још нешто осакатили намерно кроз драјвер да би карту довели на циљану позицију?
Kazem opet, blago tebi ako se cuje razlika, ozbiljan sam. Meni i OPA Moon koga sam platio 20ak dolara doneo vrlo malo poboljsanje u odnosu na OPA627, jednostavno ostatak DACa ne dozvoljava osetnije poboljsanje.:smash:Чује се разлика без фрке а чуо је свако послушао звук код мене. Само оба микролаба код мене нису фабрички све је то измењено, дампирано, поново ожичено, мењани кондензатори за скретнице итд.
Zanimljivo je to pojacalo,prilicno je jako ...imao sam ja jednu Yamahu isto godiste '84. Kako zvuci M-audio u kombinaciji Pioneer/Mission?
@taner
То што је Ds od DX-a јефтинији за нијансу ништа не значи, погледај нпр онај тест где су заједно тестирали STX i DS.
@RobbieM
Да да иста фора само други драјвер овога пута, све ради супер, само се карта води као Essence ST![]()
1. Fix the game "Command&Conquer:The First Decade" won''t start with comitability mode.
2. Fix the game " World of Warcraft" may hang sometimes.
Taj patch resava sledece:
E sad ko zna sta se izdesavalo kod tebe kad si pokusao da instaliras drajvere za STX. A i realno ne bi dobio nista sem onih stvari koje je Dule naveo da zezaju sa DS drajverima, Skype i slicno.![]()
Isti patch imas i za 32bit XP, ne i za Vistu i Win7.Ni sam ne znam sta se izdesavalo ali sam ubedjen da je do x64bit sistema. I Dule13 i RobbieM imaju x32bit i to im radi. Znachi preporuka je da se instalira samo na x32bit za sada...
Jednostavno taj patch mi je vratio stvari u normalnu. Sto se tice problema sa skype-om i on line gamingom nikada nisam imao problema. Sve se kristalno jasno cuje [ i voice i mic]
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari