Update-uj jednu po jednu.
Знам да је мало офтопик али има нешто што ме је увек интересовало код таблета xyz произвођача, а то је мала цена за добар хардвер. Пример овог ( ). Да ли само зато што нема звучно име, не може да има већу цену, јер контам да би неки брендиранији за овај хардвер имао много већу цену?
i to sa velikom potrosnjom baterije koja je inace oko 6000mAh koju ova rezolucija moze da pojede za 2 sata.
Батерија је 10000mAh... што није мало. Не знам, питам, нигде нисам могао да нађем тест неки па ајд реко лаички да питам овде.
Meni je propalo power/lock dugme.
Ja nemam tih problema, još uvek je sve veoma brzo što se kamere tiče... Generalno zna ponekad da štucne ali je i dalje sve fluidno.Јел вам можда успорила камера са новом верзијом ЈБ? Мени мало багује, нема више онај фллуид као 4.1. Сам указак и излазак зна да потраје по 20ак секунди,да не говорим о томе кад хоћу да видим шта сам сликао па превучем прст на лево... :-(
Јел вам можда успорила камера са новом верзијом ЈБ? Мени мало багује, нема више онај фллуид као 4.1. Сам указак и излазак зна да потраје по 20ак секунди,да не говорим о томе кад хоћу да видим шта сам сликао па превучем прст на лево... :-(
Pa i ovaj je 4.2.1 ? Brovser na ćirilici :smash:Синоћ сам добио још један апдејт (4.2.1 је био пре њега) око 80мб је и има ~86 пакета.
Pogledajte prilog 116863
Јел зна неко о чему се ради? Које су исправке?
Pa i ovaj je 4.2.1 ? Brovser na ćirilici :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari