, mada sada sam se setioLjudi treba da se odlucim koji cu tablet, bacio sam pik upravo na ovaj model. TF300T u crnoj boji.
Sve mi se cini ok po pitanju jacine itd, ali nasao sam na YT-u problem kada se reprodukuju filmovi ili music spotovi na voom tabletu sa memorijske kartice (MicroSD) koja se nalazi u tabletu. Veoma mi je cudna ova situacija da ovako seckaju klipovi sa MicroSD, zamolio bih vas da odgledate taj ceo klip, taj lik tvrdi da je istu memorijsku karticu sa istim filmovima probao na Samsung Galaxy Tabu 2 10.1 i kaze da snimci se perfektno reprodukuju.
Ako moze neko da proveri, da pusti sa MicroSD kartice direktno iz tableta tf300t nekoliko videa pa da mi javi... Stvarno sam sad u zabludi! Razmisljao sam mozda je do memorijske, ali o5 ista memorijska radi na Galaxy-u bez problema...
Pozzz
Za to ti nije trebala aplikacija, top ima u developer options (show itunes)
Preporucena procedura je sledeca: Instalirati najnoviju verziju firmwarea (ako vec nije). Ako to ne resi problem, napraviti bekap podataka i odraditi Factory reset. Ako ni to ne resi problem onda pravac servis.Asus-e, mogu li ovaj Touch problem nekako bezbolno da resim?
Problem je sto ga nije lako reprodukovati, ali se javlja sve cesce. Za sada ga resim tako sto na on/off taster upalim i ugasim tablem i onda se ekran "smiri"
Instalirao sam neku aplikaciju koja registruje prste koji dodiruju ekran i jednostavno ekran poludi sto se vidi po tackicama koje divljaju po ekranu?!!?!? Sad nemam vremena, ali uradicu mali you tube klip za koji dan!
Imam problem sa gps-om: stalno mi piše traži se gps.kada uključim gps test stoji prazan ekran.Imali rešenja?
Kako to da uradim? Ne razumem se oko toga gold bootJesi li probao da odradiš cold boot? Desilo se meni jednom,proradilo posle toga.
Kako to da uradim? Ne razumem se oko toga gold boot
Mozes li molim te da mi kazes kako, ne mogu da verujem da posle pola sata jos uvek ne mogu da skapiram kakoNa Gtalk androidu uredno radi video poziv.
Kad otvorim neki od kontakata, u gornjem desnom uglu imam kameru i mikrofon. Tu biram video ili audio poziv.
Verzija gtalka je 4.1.2
Možda ti imaš neku staru verziju. Ako ne postoji zvanični update, probaj da nađeš neku modovanu verziju.
Prilikom igranja ne ali zna da baguje stock browser...Zelio bih da uzmem ovaj tablet ali me samo zanima da li se oseca povremeni lag prilikom surfovanja netom i pri malo zahtevnim igricama?
Prilikom igranja ne ali zna da baguje stock browser...
Prilikom igranja ne ali zna da baguje stock browser...
Pa browser je browser i bagovace na svakom uredjaju, ali to mozes da resis instalacijom chrome-a koji ne baguje ali je malo sporiji od stocka. Igrice ne baguju jer ima thd procesor.
E ovo sam ja citao pre nego sto sam kupio ovaj tablet, u mom slucaju on je veoma bagovit, browser chrome ne baguje ali je mnogo glup, nema home, nema bookmarks a da ne kliknes makar 3 puta i sporije radi. Igrice znaju da zabodu kao i ceo sistem koji u mom slucaju pada u proseku 5 puta nedeljno. U NFS kada naidjem na barikadu gde ima nekoliko policajca koji svetle fps padne na 15 i to je jedina manifestacija same grafike, a ovako samo mnogo softverskih problema.... Moj savet, ne kupuj...
Ja sam planirao da ga uzmem za 2 nedelje! I dvoumio sam se izmedju njega i iPad minija, i na kraju odlucio za ovaj! Ali sada kada je jos neko rekao za iste probleme,opet se dvoumim!
Pa nemora da budu slični da bi se čovek dvoumio. Koji god tablet da uzmeš imaćeš manje ili više problema. Meni je tf300 treći poredu tablet i jedostavno to je tako... Da sad kupujem tablet uzeo bi ipad mini. Njegova specifikacija nije toliko bitna (procesor ranga ipad 2) to je jednostavno napravljeno da radi a radi odlično...Uh, pa oni nisu ni slicni xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari