Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Nisam 100% siguran, ali ovih zadnjih jedan-dva abdejta mislim da su pogurali na 1.3 GHz, pošto ova mašina realno može i na 1.6, ali sigurno je sigurno, hehe. I kod mene tako stoji, max cpu 1300, a znam da je u nekim prijašnjim verzijama firmware-a bilo 1200. Ja sam s mojom mašinom zadovoljan, nešto više od god. dana koristim.

Nisam 100% siguran, ali ovih zadnjih jedan-dva abdejta mislim da su pogurali na 1.3 GHz, pošto ova mašina realno može i na 1.6, ali sigurno je sigurno, hehe. I kod mene tako stoji, max cpu 1300, a znam da je u nekim prijašnjim verzijama firmware-a bilo 1200. Ja sam s mojom mašinom zadovoljan, nešto više od god. dana koristim.
Pa i ja mislim da moze, infinity ima na 1600 ali se greje mnogo vise nego tf300 tako da mislim da i ovaj moze tako... Mada mozda bi se tf300 vise grejao da ima aluminijum...
Jel zna neko kako da otkljucam root na ovom tabletu na najprostiji nacin bez bilo kakvih custom romova itd... Treba mi da bi ga overclockovao

Hvala za maxthon browser, instalirao sam ga i deluje prilično dobro... inače, da li ima neki browser koji podržava gledanje strimova utakmica ( ja sam ubacio stariju verziju dolphin-a koja podržava flash player ali ne radi dobro, a čak i kada mi otvori neki strim ako ga stavim na full screen zakoči se i gotovo)... ima li uopšte rešenja za to na androidima preko četvorke?

Stock browser + flash player bi trebalo da radi.

Hvala za maxthon browser, instalirao sam ga i deluje prilično dobro... inače, da li ima neki browser koji podržava gledanje strimova utakmica ( ja sam ubacio stariju verziju dolphin-a koja podržava flash player ali ne radi dobro, a čak i kada mi otvori neki strim ako ga stavim na full screen zakoči se i gotovo)... ima li uopšte rešenja za to na androidima preko četvorke?

Firefox beta.

- a koji je to stock browser

-instalirao sam firefox beta ali mi i dalje ne rade strimovi. da li treba nesto da se podesava, dodatno skine ili slicno? ja imam instaliran flash koji sam dobio sa tabletom a android mi je 4.2.1 ( da li mozda verzija flash playera ima veze, ja imam 11.1.115.34).

verovatno mislis na onaj koji se zove browser ali ni na njemu nece da radi. probao sam gomilu strimova sa firstrowsports sajta ali jok... steta

Skini adobe flash player apk fajl i instaliraj pa ce da radi.

Skini adobe flash player apk fajl i instaliraj pa ce da radi.

skinuo sam apk fajl za adobe flash player, i to sam probao razne verzije, i nikako mi ne rade strimovi. probao sam i sa firefoxom beta ( i to i sa novom i sa nekim starijim verijama, i sa browserom koji ide uz uređaj i ništa...). kada odem na sajt isflashinstalled.com pokaže mi da je instaliran (kada odem recimo iz mozile) ali ništa ne vredi,neće da radi. recimo, na firstrowsport kada odem na nflnetwork on mi odbrojava onih 30-tak sekundi,čuje se malo ton ali kada vreme istekne ostane da se klikće na onih par close i to je to.
ako nekom na ovom uređaju ovo šljaka na andoidu 4.2.1 bio bih zahvalan da mi kaže koja je verija flashplayera i koji je browser (i njegova verzija) jer više nemam nerava da probam

Adobe Flash Player 11.1. Pregledac (predinstalirani browser) verzija 4.2.1-WW_epad-10.6.1.15.3-20130416. Ovo kod mene funkcionise.

Adobe Flash Player 11.1. Pregledac (predinstalirani browser) verzija 4.2.1-WW_epad-10.6.1.15.3-20130416. Ovo kod mene funkcionise.

hvala na odgovoru. ja imam istu verziju browsera ali mi je adobe flash player verovatno neka druga verzija 11.1. pa ako ti nije teško da klikneš u aplikacijama na njega i napišeš mi koja je tvoja verzija pošto njih ima masa 11.1 pa još u produžetku neki brojevi. hvala

Pitanje za vlasnike TF300: Da li ste sa verzijom 4.2 dobili multiuser podršku kao na Nexus 7?

Savet za sve da obavezno probaju puffin browser. Svi koji su ga testirali ga hvale zbog izuzetne brzine icutavanja (bas se istice...), ima virtuelni trackpad da mozete da koristite misa (virtuelnog) i ostale korisne funkcije kao fullscreen, speed dial... Ali zaista je jedinstven..

Pitanje za korisnike TF300:
1.Da li se oseca povremeni lag prilikon igranja npr. Subway Surfets,Temple run,Minecraft...
2.Da li baterija moze da izdrzi 1 dan?
3.Da imate nekih problema posle updejta na 4.2 i da li se onaj lag prilikom koriscenja browsera popravio!
:)

Pitanje za korisnike TF300:
1.Da li se oseca povremeni lag prilikon igranja npr. Subway Surfets,Temple run,Minecraft...
2.Da li baterija moze da izdrzi 1 dan?
3.Da imate nekih problema posle updejta na 4.2 i da li se onaj lag prilikom koriscenja browsera popravio!
:)
1. Ne, za ove igrice ti je dostra i neki dual core sa mali 400...
2. Da, osim ako je ne koristis vise od 5 sati dnevno (bez docka).
3. Da imam; nije se popravio ali za browser imas mnogo alternativa..

Ако неко тражи фолију а успут и оловку може повољно да пазари пошто нема код нас за наш модел.
edit: jа сам сада пазарио, зато и пишем ово. :)

Питање за власнике TG модела који су узели преко провајдера. Да ли су добили апдејт на 4.2
Ја сам добио данас замењен таблет и дошао ми је апдејт, скинуо га он али али кад сам га покренуо писало НЕУСПЕЛО и сада кад одем да проверим да ли има апдејта, изврти га 10ак секунди и каже да нема. Тренутна верзија је 4.03
edit: хоће ли ми се поништити гаранција ако скинем ручно апдејт са асусовог сајта, тј не одрадим га аутоматски (пошто неће) ?

Poslednja izmena:
Tu se ne placa carina, pdv ?

За робу до 50евра не би трабало, можда се буде плаћао само пдф 20%.
Јел зна неко неког ко би ово знао да налепи без мехурића? џабе. 0:)

За робу до 50евра не би трабало, можда се буде плаћао само пдф 20%.
Јел зна неко неког ко би ово знао да налепи без мехурића? џабе. 0:)
pdV :)
I zna. Zna i youtube :)
Ne mogu da linkujem sa telefona ali naci ces. Fora je da zalepis foliju sa jedne strane selotejpom za iredjaj pre nego sto skides onu zastitnu foliju. I onda na kraju koristis kreditnu karticu za preostale mehurice. Nadjes neku pumpicu da oduvas prasinu ako je ima ili sve radis u kupatilu koje je puno pare pa cim se malo "slegne" para i prasina...

Питање за власнике TG модела који су узели преко провајдера. Да ли су добили апдејт на 4.2
Ја сам добио данас замењен таблет и дошао ми је апдејт, скинуо га он али али кад сам га покренуо писало НЕУСПЕЛО и сада кад одем да проверим да ли има апдејта, изврти га 10ак секунди и каже да нема. Тренутна верзија је 4.03
edit: хоће ли ми се поништити гаранција ако скинем ручно апдејт са асусовог сајта, тј не одрадим га аутоматски (пошто неће) ?
Nece biti ponistena garancija ako se rucno instalira firmware skinut sa zvanicnog ASUS support sajta.

A evo još nečega veoma interesantnog:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2228613

Ukratko, tvrde ljudi da je moguće root-ovati tablet, bez otključavanja bootloadera. Još uvek nisam probao ovo, ali hoću čim pre.
Ljubazni ljudi iz Asus Srbije, da li root-ovanje (bez otključavanja bootloader-a) ne poništava garanciju?
Ako neko stigne da isproba root, neka javi!

Nazad
Vrh Dno