Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Koje su razlike izmedju modela sa sledecim oznakama: ASUS
TF300T-1E025A
TF300T-1Q042A
MemoPad ME301T-1G009A

MemoPad Одмах одбаци јер је то јефтинија ферзија јефтиније верзије слабије верзије тф300. Што се тиче ова два горе мислим да је разлика само у такту цпу-а.

Nece biti da je bas tako ;)
Razlika izmedju prva dva modela je samo u boji.
Treci model je Memo Pad Smart i ni u kom slucaju nije jeftinija verzija Transformera vec nesto drugaciji model. Osnovna razlika je sto ME301 nema mogucnost prikljucivanja docka. Kuciste je drugacije (ME301 ima ravnu plastiku, a TF300 koncentricne krugove. TF300 ima bolju kameru, a jedna od vecih prednosti ME301 modela je sto na sebi ima micro USB port.

Naleteo sam na ponudu asus t300 sa dokom za 300e polovan. Pa ne znam vredi li?

Evo, prošlo 5 dana kako sam deinstalirao HD Widgets i zaista, nijedan restart od onda.
@nvukelic,
gde god si iskopao tu informaciju, svaka čast. Mislim da apk ni nije na google play, skinuo sam je negde sa neta, zaista ima prelepu vremensku prognozu i widgete, ali dok ne bude neka popravljena verzija, nema šanse. Znao sam da je neka glupost, ali zaista i ovo je bila puka sreća da sam slučajno video rešenje kad nisam ni znao gde ni šta treba da tražim. :beer: :rolleyes:

Mislim da apk ni nije na google play
Гугл је скоро скинуо/повукао 60к апликација са гугл плеја. После новог интерфејса, ред је и да падне пролећна генералка. :)

Sad je samo ostalo da im zamerim što su napravili ovako glup interfejs u 4.2 koji je totalno neprikladan za korištenje na (većim) tabletima, možda na telefonima još može da pije vode. Srećom, neko se pametan setio da izgled interfejsa bude opciona stvar. Inače sistem kao sistem, sasvim fino radi

Poslednja izmena:
Otkazao mi power/lock taster.... uopste ne reaguje. Srecom mogu da ga otkljucam sa docka. Morace na servis.

Ja nisam bas zadovoljan touch-om. Cesto se baguje, moram da ga ukljucim i isjkljucim da bi radio kako treba.
E sad, kako ga zapravo ja i ne koristim, ne znam koliko se to cesto desava, ali kad god uzmem tablet da vidim sta i kako, Touch segment ne radi kako treba! Trenutno nemam bas vremena, ali cu se uskoro pozabaviti time, da vidim o cemu se tu radi!

Ne može. You're doomed. Garancija ti je nevažeća. Trebalo je dobro da se raspitaš pre nego što si potrčao i otključao bootloader.

Зар не губи само гаранцију на софтвер?

...once you activate the App you will not be able to recover your ASUS product (“Original Product”) back to original locked conditions;the Original Product with the activated App will not be deemed the Original Product; the Revised Product will no longer be covered under the warranty of the Original Product; the software of Revised Product will no longer be deemed the software of the Original Product and can no longer receive ASUS software updates; your purchased digital content may also be affected.

You also acknowledge ASUS does not guarantee service satisfaction to any Revised Product, including events involving paid service requested by you to be performed to the Revised Product.
Furthermore, such repaired Revised Product will not be covered under the warranty of the Original Product; the software of the repaired Revised Product will not be deemed the software of the Original Product and will not receive ASUS software updates.
It is strongly advised that you avoid activating this App unless you fully understand and accept the risks that may arise....

Imas u donjem levom uglu "back" strelicu, pa onda Kucicu, to je Home i na kraju, pravougaonike, to su poslednje koriscene aplikacije. Ako aplikacija ima "menu" opciju , prikazace ti se kao cetvrto "dugme", brojano sa leva na desno :)

Imas u donjem levom uglu "back" strelicu, pa onda Kucicu, to je Home i na kraju, pravougaonike, to su poslednje koriscene aplikacije. Ako aplikacija ima "menu" opciju , prikazace ti se kao cetvrto "dugme", brojano sa leva na desno :)
Pa toliko sam znao... Ali neke aplikacije imaju ali ne pokažu pa mi treba fizički taster sa docka.

Ja nisam još naišao na takvu aplikaciju. Daj primer da vidimo.

Nema vise takvih aplikacija. Na pocetku su bile neke koje su trazile fizicki taster "Menu", ali se na nivou OS-a virtuelni taster poistovecuje sa mehanickim. A nemaju ni sve aplikacije Menu taster..

Ja nisam još naišao na takvu aplikaciju. Daj primer da vidimo.
Duty Driver, kada ga stavim na dock i pritisnem meni taster on mi da izbor kamere a ovako nemam meni taster... Nije mi jasno zašto jednostavno ne stoji uvek pored ova 3, na 4.1 launcheru prostora ima i još 3 da stave.... Evo sada u chrome-u kada se pritisne meni otvori ove opcije gore mada to može i bez tastera dok u igrici mora taster..

Poslednja izmena:
Asus-e, mogu li ovaj Touch problem nekako bezbolno da resim?
Problem je sto ga nije lako reprodukovati, ali se javlja sve cesce. Za sada ga resim tako sto na on/off taster upalim i ugasim tablem i onda se ekran "smiri"

Instalirao sam neku aplikaciju koja registruje prste koji dodiruju ekran i jednostavno ekran poludi sto se vidi po tackicama koje divljaju po ekranu?!!?!? Sad nemam vremena, ali uradicu mali you tube klip za koji dan!

Иначе, добио сам писмени одговор од Випа што се тиче мог захтева за заменом таблета новим, поводом другог сервиса за првих 6 месеци. Укратко вип у овом случају само пружа услугу прослеђивања уређаја сервису који тамо поправља, дијагностикује и процењује основ за замеу уређаја. И тако су дошли до закључка да је таблет могуће поправити заменом MB, па је вип због тога није у могућности да уважи рекламацију.

Мало сам разочаран јер ћу сада морати да тражим подршку правне стране, јер ово мало одступа од закона...

Izasao je update za TF300T koji resava problem system bar lock. Ne znam sta je jos popravljeno.

Nemam pojma. Ja sam pustio automatic update.

Evo i meni:)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366913085093.jpg
    uploadfromtaptalk1366913085093.jpg
    34.5 KB · Pregleda: 83
Može li to da se skine ovako na sd karticu jer za mene nema automatskog update-a.

Improvement:
1. IME bugs fix
2. improve HDMI compatibility with more devices in the market
3. improve the Gmail compatibility with Splashtop
4. improve the privacy : only account owner can access any UI or settings related to external storage device
5. Other minor bugs fixed

Download:

WW SKU: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/TF300T/TF300T-WW_epad-10_6_1_15_3-UpdateLauncher.zip

US SKU: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/TF300T/TF300T-US_10_6_1_15_3-UpdateLauncher.zip

Nazad
Vrh Dno