Laki, već prodaješ tf300t?
UpravoOnaj problem sa trošenjem baterije u sleep je nestao - ne znam ni sam kako (taman kad sam instalirao Battery stats da vidim šta vuče), ali, mogu reći (nakon nekih 2 nedelje), da sam imao bar 5-6 random restarta, na 4.1 je možda bilo toliko za godinu dana, ovo je baš glupavo. Danas, 10 min posle namernog restarta, gledao sam neki film, tablet je bio na doku, baterija 30/75% dock/tablet i samo najednom asus slova, totalno čudno... Nije mi jasno, kako mogu umesto da poprave, stalno nešto da pokvare. Osim ovoga imao sam i problem sa wifijem. Kući uvek uključen, ikonica wifija (plava) pretvori se u sivu (samo kontura), pogledam telefon, sve ok, samo tablet neće. Uključim isključim wifi na tabletu. U trenutku plavo, posle par sec sivo... Restartujem tablet, opet isto, na trenutak dođe pa ode. Restartujem wifi na ruteru, ništa. Nakon 15-20 min čačkanja. Zaklopim tablet na dok (bio je sve vreme na doku otvoren), otklopim, posle toga sve ok sa wifijem, (kao da sam zavrnuo antenu koja je bila odvrnuta), ali sam imao taj restart koji sam prvi naveo. I šta sad da čovek kaže. Mogu jedino da se tešim što sam uzeo pre godinu dana, koliko vidim iz postova, što ih više proizvode, sve su gori i gori (i hadver i softver), umesto da je obrnuto.
Jok, a bilo bi lepo da postoji opcija za downgrade, sa te strane mi google uopste nije jasan..Da to su i moje glavne primedbe, curenje baterije u sleep i random restarti. A što se tiče fatory reset što kažeš, ja sam uradio wipe data, ali to samo vrati na čistu zadnju abdejtovanu verziju i ubrzo se opet javljaju isti simptomi. Jel ima neka fora da se vrati na prettodnu - 4.1.2 verziju?
Restarti ne bi smeli nikako da se dogadjaju, uglavnom je to znak da je memorija losa i pravi probleme. Ja sam imao iste probleme, servis i sada radi odlicno posle zamenjene maticne ploce. Znaci nikako ne sme da se restartuje sam od sebe ... nije to problem androida, aplikacija ili bilo cega drugog, vec falicne memorije.Da to su i moje glavne primedbe, curenje baterije u sleep i random restarti. A što se tiče fatory reset što kažeš, ja sam uradio wipe data, ali to samo vrati na čistu zadnju abdejtovanu verziju i ubrzo se opet javljaju isti simptomi. Jel ima neka fora da se vrati na prettodnu - 4.1.2 verziju?
Restarti ne bi smeli nikako da se dogadjaju, uglavnom je to znak da je memorija losa i pravi probleme. Ja sam imao iste probleme, servis i sada radi odlicno posle zamenjene maticne ploce. Znaci nikako ne sme da se restartuje sam od sebe ... nije to problem androida, aplikacija ili bilo cega drugog, vec falicne memorije.
Imam problem,od apdejta google now mi ne prikazuje kartice,pise kartice su blokirane za vas domen,administrator moze da ih ukljuci,sve vreme mi je tablet ukljucen na engleski jezik? Do cega je problem
Govoriš o TG modelu, ovo je T topic, hehe!
Hm... već drugi put u toku dva dana mi se tablet restartuje u toku update-a aplikacija na Play-u, što se nikad pre nije dešavalo... eto i prvih problema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari