Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Dobio sam odgovor od ASUSa da je nemoguca zamena docka za US layout...
Kupicu na ebayu pa kad stigne ova YU ide u oglase.

Где наћи заштитну фолију?

Amazon ili Ebay, ne verujem da ima kod nas.

Uzeo sam juce tf300 u VIP-u i ono sto sam primetio je pozadinsko probijanje na vise mesta. Ima li neko iskustva i da li to spada u garanciju i da li treba prijavljivati ? Interesuje me vase misljenje i savet, mozda je to jednostavno normalno . . .

Uzeo sam juce tf300 u VIP-u i ono sto sam primetio je pozadinsko probijanje na vise mesta. Ima li neko iskustva i da li to spada u garanciju i da li treba prijavljivati ? Interesuje me vase misljenje i savet, mozda je to jednostavno normalno . . .

To je standardna mana ovih ekrana. Ja imam probijanje, ali samo kada je u boot animaciji, dok kada podigne sistem, toga nema...Ako ti toliko smeta, pokušaj...

Imam i ja probijanje svetla u levom o desnom donjem uglu ekrana prilikom boota.Posle ne primecujem.ok je to.

Stigao tf300 juce, sad ga cackam i moram da kazem da mi se vise dopada od novog ipada:)
Na stranu kvalitet izrade i aplikacije, drago mi je sto sam se odlucio za android. Jos samo da nadjem foliju, iz nekog razloga sam na to zaboravio:-(
I da trazim pogodne aplikacije:)

Usb 3g dongle u transformer i cepas po netu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1651921

1.software "UMTS manager" can be found in Google player. Most Huawei dongle(3G, cdma,wcdma) can be support. TF201 must be rooted, system must be ICS. USB dongle plugin TF201 keyboard usb interface, if no keyboard need a USB connect adapter.

Poslednja izmena:
То је фолија за самсунг таб. Звао и питао. Кажу имамо за самсунг, Али ће вам одговарати.
Ако су димензије идентичне ок, али ако нису... Треба да се сече, а то није то

25.654 cm je 25.654 cm..Nema tu dileme..(namerno ne koristim anglikanske glupave mere)

Poslednja izmena:
Zato sto je lakse napisati 5 cifara umesto 2 ili 3 (pa sve to jos dva puta)? :)
zato što je ovo Srbija i metrički sistem kod nas zvaničan a nisu nikakvi inči i ostala royal metrix njesra... . A dva puta? Pa postoji copy-paste pa eto da naučiš da ctrl-c, ctrl-v za 2 sec završava posao... :D
I opet spamuješ--- :D
DA se vratim na temu:
Sledeće nedelje ću poručiti ovu foliju pa ću javiti da li odgovara i koliko...

Poslednja izmena:
Zasto bi stavljali foliju uopste?

edit: oooups sad videh da je ovo tf300 thread :D

25.654 cm je 25.654 cm..Nema tu dileme..(namerno ne koristim anglikanske glupave mere)
Mislim da se neke folije namenski prave da ne pokrivaju samo ekran već i okvir pogotovo što je često u pitanju staklo iz jednog dela :)

Mada ako nije bitna estetika već zaštita ekran nije problem ni iseći foliju, ja sam foliju za iPad "kasapio" za kineski tablet od 20.32 cm :D

@ DARK SIDE
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali me nervira što neki prodavci kod nas navedu dijagonalu u cm (najčešće televizora) kako bi broj zvučao bolje, npr. 66cm može da zvuči bolje tj. više od 32" iako je manje :p

zato što je ovo Srbija i metrički sistem kod nas zvaničan a nisu nikakvi inči i ostala royal metrix njesra... . A dva puta? Pa postoji copy-paste pa eto da naučiš da ctrl-c, ctrl-v za 2 sec završava posao... :D
I opet spamuješ--- :D
DA se vratim na temu:
Sledeće nedelje ću poručiti ovu foliju pa ću javiti da li odgovara i koliko...

O hvala ti, nisam znao za taj, kako si ono rekao, ctrl minus c? Ili je mozda plus? :D Ja sam jos kod onih komandi: dir, cd, md, rd, arj x -y -v, itd...

Btw, da kucas u incima, ne bi imao potrebe za ctrl minus c, mnogo je brze otkucati dva puta 7 ili 10. ;-)

I zamolio bih te da ne spamujes vise, ovo je tema o tabletu, ne o metrickom sistemu ili komandama. :p

Mislim da se neke folije namenski prave da ne pokrivaju samo ekran već i okvir pogotovo što je često u pitanju staklo iz jednog dela :)

Mada ako nije bitna estetika već zaštita ekran nije problem ni iseći foliju, ja sam foliju za iPad "kasapio" za kineski tablet od 20.32 cm :D

@ DARK SIDE
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali me nervira što neki prodavci kod nas navedu dijagonalu u cm (najčešće televizora) kako bi broj zvučao bolje, npr. 66cm može da zvuči bolje tj. više od 32" iako je manje :p
Stavio sam foliju od galaxy. NEPRIMETNA JE. Odziv je kao i pre, što je i logično. Kao da i nije stavljena na ekran. Iako sam i prekrio prednju kameru. Nema razlike u slici. Mozes slobodno da je postaviš na ekran pa iako nije za tf300.

То из оног огласа?

najs, hvala za info, mislim da cu i ja da ga odnesem u servis:D

Било који сервис или неки одређени?

Ma i oni narucre sa kupujem prodajem...Nije problem da kupis...to nije skupo..problem je da zalepis..Zato preporucujem servis..

Uzeo sam ovaj tablet (TF300GT verzija iz VIP-a), zadovoljan sam i tabletom i internetom (interesantno je da mi je na Zlatiboru net bio 3 put brži nego u Bg na Voždovcu), ali imam jedan problem. Micro SD kartica (Toshiba SDHC clas 4 od 8GB) ne radi na samom tabletu ali radi normalno na dock-u sa adapterom kao i na računaru. Probao sam karticu iz telefona (obična micro SD) i ona radi. Dali je moguće da je ova Toshiba nekompatibilna sa tabletom, odnosno da je neispravna ili je možda problem u samom tabletu.
Po transformerforums.com podržane su i SDXC kartice od 128 GB.
Da li je još neko imao problema sa micro SDHC karticama?

Probaj ti jos neku karticu, jer mi to mnogo nelogicno... koristio sam na TF201 karticu od 16GB i 8GB SDHC i rade ok.

Да ли неко може да ми потврди за ове који су узели преко випа, да ли ради само на виповом симу ?

Da li imate predlog za neki dobar video player sa titlovima. Probao sam za sada:
- Rock Player - brlja sa titlovima, nece ponekad da prikazuje nasa slova.
- MX Player - radio odlicno do poslednjeg updatea i sada svakih 5-10 min prekida film

Da li imate predlog za neki dobar video player sa titlovima. Probao sam za sada:
- Rock Player - brlja sa titlovima, nece ponekad da prikazuje nasa slova.
- MX Player - radio odlicno do poslednjeg updatea i sada svakih 5-10 min prekida film

Meni mx radio odlično...

Nego, da pitam isto pitanje sa prime teme, skida li neko torente na transformeru, probao sam tri programa, nijedan ne vrši posao...

Nazad
Vrh Dno