Šta je novo?

Asus Transformer TF300T - jeftinija alternativa Prime-u

Interesuje me koliko vam traje baterija. Meni sa uključenim 3G (VIP kartica) prilično kratko: 8-8,5 h, ukoliko je sve isključeno (i WiFi i 3G) oko 9 h. Bez doka maksimalno 5 časova. Mislim da je to premalo. Punio sam po uputstvu prvih nekoliko puta po 8h i praznio do kraja. Da li postoji mogućnost da je meni zapala loša baterija, odnosno da li to mogu da reklamiram?

meni traje otprilike ceo dan sa veoma cestim koriscenjem - wifi uvek ukljucen, surfing, igra i tako u krug. na balanced.

Wifi direct nazalost ne radi jos uvek. Nadam se da ce u sledecoj verziji fw-a ispraviti ovo.

ja skinuo i instalirao. sta znam, izgleda mi isto :DScreenshot_2012-08-18-17-48-37.jpg

Poslednja izmena:
za TF300TG još nema...probaj google now, pošto su još i ubacili srpski, trebalo bi da bude interesanta stvarčica...isprobaj i kako radi dictation...

google now na srpskom(barem search) radi odlicno.

da napomenem, tablet je kupljen u usa, otud update koliko vidim.

Poslednja izmena:
Kažu da je Tf700 sledeći koji dobija apdejt.

Poslednja izmena:
Jos nista kod mene. Izgleda za sada samo US verzija.

ha, to moj skrinsot zavrsio u vestima :D

ne znam, meni se nekako tromo sada cini tablet:/ konkretno, aplikacije se brze pale, chrome radi dosta bolje, ali ono slajdovanje izmedju ekrana i po applockeru radi losije dosta. takodje sam primetio da sada mnogo vise servisa radi u pozadini, za razliku od ics. primera radi, tamo mi je oko 7-8 procesa uvek bilo aktivno, ovde vec 12 odmah po paljenju.

Jeste, zvanični ASUS info. Za sad ide prvo non-3G verzija, ubrzo i 3G verzija.

TF300T 10.4.2.9 FOTA release note1.      Upgrade OS to Android 4.1 (Jelly Bean)
2.      ASUS Apps :
(1)   App Backup AP upgrade
-          Add App Guide feature
(2)   Email AP upgrade
-          Add threading View feature
-       Add Partial download feature
-       Add rush hour settings
-          Add Out-Of-Office Settings
(3)   Weather Widget upgrade
-          Add 4-days weather forecast
-          Add City List feature
(4)   MyLibrary upgrade
-          Add PDF annotation feature
(5)   System Bar Lock upgrade
-          Default enable System Bar Lock
(6)   Add Global File Search Feature
(7)   Add ASUS MyFrame Live Wallpaper
(8)   Add Power Saver settings
(9)   Add Screen Saver feature
(10) Add Multiple Photo Selection feature
(11) Support Audio output function for Asus Accessory: Micro HDMI to VGA cable
(12) Not support Adobe Flash
(13) Not support Wifi direct

Šta li rade sa rim wi-fi direct - om , kad nikako da ga osposobe...

Jel izasao update za WW verziju?

Jel izasao update za WW verziju?

For WW/TW/CN Jelly Bean 10.4.2.9 for TF300T, it doesn’t follow original schedule,
because Google doesn’t approve CTS as the planned schedule.

WW 9.4.3.30 ICS -> 10.4.2.9 JB /// 2012-8-28**

** depends on Adobe Flash bugs influence on JB.

@newcomer jel imas mozda info kada otprilike izlazi za ostale modele Transformer linije (Infinity, Prime)

For WW/TW/CN Jelly Bean 10.4.2.9 for TF300T, it doesn’t follow original schedule,
because Google doesn’t approve CTS as the planned schedule.

WW 9.4.3.30 ICS -> 10.4.2.9 JB /// 2012-8-28**

** depends on Adobe Flash bugs influence on JB.

IPAK RELEASED
WW version Jelly Bean FOTA for TF300T just released now, which is PM12:00 Taipei time

Upravo se instalira.

Prvi utisci... JB ima veci FPS i sve glato kliza. Iz Settingsa je nestao wifi direct. Zaista sam se nadao da ce ga jednog dana popraviti, a ne izbaciti. U notification prozoru, font notifikacija je krupniji, sto mi se ne dopada. Ubacili su i screen saver koji moze da trosi bateriju pa se preporucuje da se koristi samo dok je uredjaj na punjacu.

update:
- iGo ne radi
- Settigs puca kada se cackaju developer opcije

Poslednja izmena:
Da li moze tastatura, da se puni nezavisno od tableta?

Da, može.

Prvi utisci... JB ima veci FPS i sve glato kliza. Iz Settingsa je nestao wifi direct. Zaista sam se nadao da ce ga jednog dana popraviti, a ne izbaciti. U notification prozoru, font notifikacija je krupniji, sto mi se ne dopada. Ubacili su i screen saver koji moze da trosi bateriju pa se preporucuje da se koristi samo dok je uredjaj na punjacu.

update:
- iGo ne radi
- Settigs puca kada se cackaju developer opcije

Meni radi Igo super

Posle ovo updatea definitivno imam i dalje problem sa uključivanjem tf300. Mislio sam da je to do rom.-a i da će JB to ispraviti...ali jok...Odradio cold boot pa čak i wipeout data...reset..Ma sve... Ali tf300 ukoliko se isključi, odmah može ponovo da se uključi samo preko tastature,,, Inače, bez nje, mora da se čeka oko 24 časa...

Taj problem se javlja..Čitao sam na stranim forumima..Ali niko ne zna razlog... On radi veoma brzo.. Super je...Ali ga od starta zeza taj problem... Neka ga...Sačekaću još godinu ipo dana...Ukoliko do tada ne proradi, ide reklamacija...

Ljudi, pomagajte!
Jutros mi je bio tablet ispod cebeta i oslonio sam se kolenom i ode displej. Jel ima neko predstavu, koliko okvirno kosta zamena istog?!

Nazad
Vrh Dno