Dobio sam odgovor od ASUSa da je nemoguca zamena docka za US layout... stoka.
Kupicu na ebayu pa kad stigne ova YU ide u oglase.
Uzeo sam juce tf300 u VIP-u i ono sto sam primetio je pozadinsko probijanje na vise mesta. Ima li neko iskustva i da li to spada u garanciju i da li treba prijavljivati ? Interesuje me vase misljenje i savet, mozda je to jednostavno normalno . . .
Uzeo sam juce tf300 u VIP-u i ono sto sam primetio je pozadinsko probijanje na vise mesta. Ima li neko iskustva i da li to spada u garanciju i da li treba prijavljivati ? Interesuje me vase misljenje i savet, mozda je to jednostavno normalno . . .
AJD MALA POMOĆStigao tf300 juce, sad ga cackam i moram da kazem da mi se vise dopada od novog ipada
Na stranu kvalitet izrade i aplikacije, drago mi je sto sam se odlucio za android. Jos samo da nadjem foliju, iz nekog razloga sam na to zaboravio:-(
I da trazim pogodne aplikacije![]()
25.654 cm je 25.654 cm..Nema tu dileme..(namerno ne koristim anglikanske glupave mere)
zato što je ovo Srbija i metrički sistem kod nas zvaničan a nisu nikakvi inči i ostala royal metrix njesra... . A dva puta? Pa postoji copy-paste pa eto da naučiš da ctrl-c, ctrl-v za 2 sec završava posao...Zato sto je lakse napisati 5 cifara umesto 2 ili 3 (pa sve to jos dva puta)?![]()
Mislim da se neke folije namenski prave da ne pokrivaju samo ekran već i okvir pogotovo što je često u pitanju staklo iz jednog dela25.654 cm je 25.654 cm..Nema tu dileme..(namerno ne koristim anglikanske glupave mere)
zato što je ovo Srbija i metrički sistem kod nas zvaničan a nisu nikakvi inči i ostala royal metrix njesra... . A dva puta? Pa postoji copy-paste pa eto da naučiš da ctrl-c, ctrl-v za 2 sec završava posao...
I opet spamuješ---
DA se vratim na temu:
Sledeće nedelje ću poručiti ovu foliju pa ću javiti da li odgovara i koliko...
Stavio sam foliju od galaxy. NEPRIMETNA JE. Odziv je kao i pre, što je i logično. Kao da i nije stavljena na ekran. Iako sam i prekrio prednju kameru. Nema razlike u slici. Mozes slobodno da je postaviš na ekran pa iako nije za tf300.Mislim da se neke folije namenski prave da ne pokrivaju samo ekran već i okvir pogotovo što je često u pitanju staklo iz jednog dela
Mada ako nije bitna estetika već zaštita ekran nije problem ni iseći foliju, ja sam foliju za iPad "kasapio" za kineski tablet od 20.32 cm
@ DARK SIDE
Razumem šta hoćeš da kažeš, ali me nervira što neki prodavci kod nas navedu dijagonalu u cm (najčešće televizora) kako bi broj zvučao bolje, npr. 66cm može da zvuči bolje tj. više od 32" iako je manje![]()
То из оног огласа?
Да ли неко може да ми потврди за ове који су узели преко випа, да ли ради само на виповом симу ?
Da li imate predlog za neki dobar video player sa titlovima. Probao sam za sada:
- Rock Player - brlja sa titlovima, nece ponekad da prikazuje nasa slova.
- MX Player - radio odlicno do poslednjeg updatea i sada svakih 5-10 min prekida film
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari