Šta je novo?

Asus Transformer 2

Stvarno nisam još ni stavljao karticu... Javiću čim isprobam... Ali kako stvari stoje sin će mi zapleniti tf201.

Ti u suštini ne bi trebalo da se smaraš sa servisom nego odneseš prodavcu uređaj.-Jer nisi sklapao kupoprodajni ugovor sa servisom. A oni neka se smaraju sa Kimtekom....
da pojasnim: svaka kupovina je ugovorni odnos jer ugovor može biti i usmeni a može se zaključiti čak i konkludentnim radnjama( ti njima novac a oni tebi uređaj).

Hvala na savetu to cu i uraditi. Prosto ne mogu da verujem da je toliko fals. Kada sam kupio jedinicu bio sam bez daha. Tako je sve glatko islo i dan danas sljaka samo tako. Doduse zena ga je zaplenila. Uzeo sam dvojku i kao da me je neko lupio po glavi. Zato sam i postavo ono sto sam nasao na internetu. Grozno je kada si jedan u milion slucajeva. Mislim da cu insistirati na zameni za TF300. Samo sto nema IPS+, a navikao sam se na njega.

Nego sto me uvredi da sam IPAD fan?:)

Hvala na savetu to cu i uraditi. Prosto ne mogu da verujem da je toliko fals. Kada sam kupio jedinicu bio sam bez daha. Tako je sve glatko islo i dan danas sljaka samo tako. Doduse zena ga je zaplenila. Uzeo sam dvojku i kao da me je neko lupio po glavi. Zato sam i postavo ono sto sam nasao na internetu. Grozno je kada si jedan u milion slucajeva. Mislim da cu insistirati na zameni za TF300. Samo sto nema IPS+, a navikao sam se na njega.

Nego sto me uvredi da sam IPAD fan?:)
Ma zezam se za Ipad jer često na stranim forumima kada neko nešto kritikuje oni odmah: "you must be ipad fan and Asus hater infiltrated here :D "... Što se tiče zamene za tf300:
Imaš zakonskog osnova da odeš kod prodavca i reklamiraš: hdmi port ne radi i GPs modul ne radi.(meni hdmi ne treba ali ako stoji u spec. onda mora da radi) Jer tada, kada si kupovao GPS je stajao u tehničkoj specifikaciji. Posle su makli... Tf300 radi stvarno brzo i dobro..wifi mu je izuzetno jak pa čak jači i od novog Acer iconia 510 tableta. Znači, nisam video da neki tablet tako "lepi " signale.. Do pre neki dan je bio kod mene IPad2 i nije imao ništa bolji signal od tf201. Ali ovaj tf300 je stvarno "lud"... GPS radi pa otkida...Tako, da mislim za tvoje potrebe će on biti bolja opcija a trgovac mora da ti refundira oko 4800 din...(zavisi gde si kupio).

Poslednja izmena:
Evo proslo je vise od 2 nedelje, i jos uvek nema Dock2USB adaptera. Da li mozete da nam objasnite u cemu je tacno problem oko nabavke istih? Vase kolege iz Asus Pointa jedino mogu da nam kazu da se ocekuje, i nista vise o tome ne znaju...
USB adapter je konacno dostupan. Ima ga u ASUS pointu, provereno pre pola sata. Dobili su samo par komada, ali ima jos kod distributera, pa ako nestane u medjuvremenu ostavite kontakt i zamolite da vam jave kad stigne nova kolicina.

Da li neko ima predlog kako Transformera da fiksiram na sediste u autu, kako bi klinac mogao da gleda tokom voznje crtace?
Cini mi se da sam vidjao nesto u Tehnomaniji, ali ne secam se gde da trazim.

Da li neko ima predlog kako Transformera da fiksiram na sediste u autu, kako bi klinac mogao da gleda tokom voznje crtace?
Cini mi se da sam vidjao nesto u Tehnomaniji, ali ne secam se gde da trazim.

Video sam da imaju kineski drzaci kod nas bas za sedista.Proguglaj

da, nasao sam dva modela za 1000RSD i za 1500RSD. nista nije bolja situacija i na netu...
vidim da je tesko naci i one futrolice sto si ti kupio...

stvarno, ASUS Srbija - mogli bi mozda da omogucite da narucimo nesto preko vas... vidim ljudi kukaju za USB adapter.

A šta još ima od dodataka za Prime, pošto preko Gigatron sajta ne može da se vidi?

Juce sam prvi put izneo tablet napolje i nije uhvatio nijedan satelit. Probacu opet mozda danas, ali dok sam povezan na net.
Uzeo sam i drzac za sediste, neki kineski - samo da radi posao.

Juce sam prvi put izneo tablet napolje i nije uhvatio nijedan satelit. Probacu opet mozda danas, ali dok sam povezan na net.
Uzeo sam i drzac za sediste, neki kineski - samo da radi posao.

Na kraju ce uhvatiti par satelita kao ovaj moj tf201 ali nece ti posluziti.ovaj tf300 radi odmah i hvata barem 8 satelita.ne vredi da pokusavas bez dongla.

Znaci u sustini ovaj TF300 je bolji uredjaj od Prime-a sem te plastike sto po meni nije neka mana ako se uzme u obzir da mi se na prvom transformeru okvir od aluminijuma odmah izgrebao.

Ja se opasno lomim da li da uzmem 201 ili 300...
Definitivno mi je lepši 201, a i baterija mi više znači od gps-a, koji mi na tabletu i nije preterano potreban...

Mada, 300 ima ddr3 za razliku od 201 gde je samo ddr2, pretpostavljam da u relalnom radu nema razlike...Šta mislite?

Znaci u sustini ovaj TF300 je bolji uredjaj od Prime-a sem te plastike sto po meni nije neka mana ako se uzme u obzir da mi se na prvom transformeru okvir od aluminijuma odmah izgrebao.

Ja se opasno lomim da li da uzmem 201 ili 300...
Definitivno mi je lepši 201, a i baterija mi više znači od gps-a, koji mi na tabletu i nije preterano potreban...

Mada, 300 ima ddr3 za razliku od 201 gde je samo ddr2, pretpostavljam da u relalnom radu nema razlike...Šta mislite?
TF201 JE MALKO SNAŽNIJI UREĐAJ ali se razlika u svakodnevnom radi ne vidi. Ima Gorila glas, IPS plus ekran,flash na kameri,malko brži cpu,malko sporiju RAM memoriju i malko jaču bateriju u odnosu na tf300. Njegova boljka je: hdmi port ne radi. GPS ne radi. WIFI je dobar ali jači prijem ima tf300. Ako voliš da šetaš po gradu i loviš free wifi onda tf201 nije za tebe jer gde tf201 hvata 5 tu tf300 hvata barem još duplo toliko signala.
Sve je pitanje za šta ti treba uređaj. Moj sin mi je oduzeo tf201 jer on voli glossy shiny stuff :) Meni Ovaj tf300 radi odlično i ne vidim neke razlike. Osim što ima zaista duplo jači wifi.Ovih dana sam merio i igrao se..Mnogo jači WIfi IMA OD TF201. Meni je dobar i jedan i drugi...

Poslednja izmena:
Za GPS sam znao, ali hdmi? Što sad on ne radi, sw ili hw bug?

Meni on ne treba ali sam na YT video da ne radi na tff201. Probao sam i meni ne radi hdmi na tf201......Probam na ovom tf300 a ono radi super... Nemam pojma do čega je...Mada meni to i ne treba....Čisto sam onako probao iz znatiželje..

Ok, hvala Dark Side, ajd samo još jedno pitanje, zna li se kada će infinity na naše tržište, i koliko će biti skuplji?

Ok, hvala Dark Side, ajd samo još jedno pitanje, zna li se kada će infinity na naše tržište, i koliko će biti skuplji?

Ne znam.Ovu temu prati Asus vendor.To pitanje je ipak za njega.Bice skuplji od tf201.To je barem jasno..Koliko i kada nemam pojma.

600$ je tf700 sa 32 gb.bez doka.australija.

Kao da je bitno koji ćeš da uzmeš, jer koliko se meni čini, menjaš uređaje na svakih mesec dana :)

Hahahaha :) . Već mogu da zamislim kako ti zvoca da bacaš pare na "igračke" :d

Vidiš, za HDMI nisam znao, a nemam ni kablić da probam. Gizmo, da li si testirao ti?

Vidiš, za HDMI nisam znao, a nemam ni kablić da probam. Gizmo, da li si testirao ti?

Imas o tome na mobile tech review..Lisa je pricala da bez obzira na desetine kablova koje je promenila nije uspela da natera hdmi out i rad.Ja sam probao i ista situacija.Verovatno ce ili je,neki update odradio to kako treba.

Screenshot_2012-06-11-12-01-48.jpg

evo slike sa terase uz ukljucen net.

Pogledajte prilog 89836

evo slike sa terase uz ukljucen net.

Tanak.ovo je moj tf300 upravo danas.Tacnost bolja i signal bolji.A probaj da sednes u auto i potrazis satelite.tada je neupotrebljiv.A tf300 hvata uvek isto.pa cak i u kuci hvata satelite odlicno.Ja u autu sa tf201 nisam nista uradio.uzasno radi.Mada mi gps i ne treba jer imam Garmin.
5d5618dc-e815-04ca.jpg

Poslednja izmena:

Juce sam kupio HAMA micro HDMI kabl i probao sam signal sa mog TF201 na LG LED TV i radi. Doduse prvo sam spojio kabl dok je tablet bio ukljucen i nista se nije desilo pa sam se unervozio. Ostavio sam kabl spojen a tablet sam restartovao i on je po startovanju odmah prepoznao HDMI izlaz i sve je radilo kako treba.
Danas sam kupio i USB adapter za transformer pa cu i to da isprobam.

Da li je nekom stigao onaj cuveni GPS dongle ??

Juce sam kupio HAMA micro HDMI kabl i probao sam signal sa mog TF201 na LG LED TV i radi. Doduse prvo sam spojio kabl dok je tablet bio ukljucen i nista se nije desilo pa sam se unervozio. Ostavio sam kabl spojen a tablet sam restartovao i on je po startovanju odmah prepoznao HDMI izlaz i sve je radilo kako treba.
Danas sam kupio i USB adapter za transformer pa cu i to da isprobam.

Da li je nekom stigao onaj cuveni GPS dongle ??

Kao što napisah..Kvar znači nije hardverski nego je to rešeno neki updateom.
Imas o tome na mobile tech review..Lisa je pricala da bez obzira na desetine kablova koje je promenila nije uspela da natera hdmi out i rad.Ja sam probao i ista situacija.Verovatno ce ili je,neki update odradio to kako treba.
Dongle imaš u Asus pointu... Ako si se registrovao na Asus sajtu imaju te na spisku tamo...NIsam siguran da li ima još komada..

Vrh Dno