Šta je novo?

Asus Transformer 2

Ne znam, meni wifi sasvim odgovara kako radi na Prime-u :) do sada mi nigde nije zatrebao jaci signal, tako da to za mene nije uopste problem

Ne znam, meni wifi sasvim odgovara kako radi na Prime-u :) do sada mi nigde nije zatrebao jaci signal, tako da to za mene nije uopste problem

Nije njemu loš wifi ali nije za pecanje signala po ulici.. Uporedio sam ga sa tf300 i ovaj ima duplo jači signal.. Sad me buni ovo što ovaj švajcarac piše da mu je slab download speed..

I mene buni, taj problem - bar kod mene na prime-u ne postoji
Download mi je isti kao i na TF300 na otprilike 10m rastojanja kroz dva zida... sad nisam bas isao po ulici i testirao :d

Poslednja izmena:
I mene buni, taj problem - bar kod mene na prime-u ne postoji
Download mi je isti kao i na TF300 na otprilike 10m rastojanja kroz dva zida... sad nisam bas isao po ulici i testirao :d
Nemam ni ja više opcije da testiram jer je sinu pripao tf201, ali znam da je imao dosta slabiji download na rastojanju sa preprekama..O tome su pisali mnogi na netu..Nije to nikakva tajna - aluminijumski poklopac mu smeta po malo.. Zato i GPS ne radi.. Sve zavisi kome za šta treba..On je meni hvatao super u svakom kafeu..Ali primećujem da sam na istim mestima sa tf201 imao po 3-4 wifi signala a sa tf300 barem po 10-ak---tako da... ;)

Slabiji je signal definitivno i to prilicno u odnosu na tf300, ali nista sta moze zasmetati obicno coveku :) ima bolji signal nego vecina telefona, a i ti telefoni ne smetaju obicnom coveku :D Nije nista strasno i mozda nekome bude problem (neko koristi net od komsije dva sprata iznad :) )

@DARK SIDE kako ti se pokazala futrola? Ja moram pazariti jednu, smori me torbica...

U ch se izgleda pojavio. Ali..evo sta svajcarac pise:
The WiFi signal is very strong/good but I don't know why the max speed on WiFi-N at my home I can get is 65Mbps (where my xoom and razr are connected @ 130Mbps)
530 eu kosta bez docka.

Pojavio se, izasli su testovi, pogledajte posebnu temu na forumu. Kosta 499$ 32gb wifi bez docka.

@Darkside

Jesi li skidao torente na prime-u?

Pokušao sam sa tri torrent klijenta, ali bez uspeha, odnosno, negde i krene download, ali program brzo puca...

Probaću ja, pa ti javljam

Radi
uploadfromtaptalk1341673310305.jpg

Onda je do mreže, proveri da li ruter pušta konekcije.

ASUS Transformer Prime, TF300 and Infinity TF700 getting Jelly Bean in 'the coming months'

Dear valued ASUS customer,

At ASUS, one of the key commitments we make to our customers is a relentless drive to deliver the best user experience. We constantly strive to achieve this goal through our 'Design Thinking' philosophy that includes regular software and firmware updates for our products.

We are pleased to announce that many of our tablet products are scheduled to receive an update to Android 4.1, Jelly Bean. The ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime and ASUS Transformer Pad Infinity are all scheduled to receive Android 4.1 updates in the coming months. We will provide further guidance on our expected timeframes for these updates near their release.

We are still investigating Jelly Bean updates for other devices, but we are not in a position to confirm whether any other products will be eligible for an update at the moment.

Thank you for your continued support.

ASUS

ajde da proverim sa vlasnicima ili makar DARK SIDE da se javi za misljenje - planiram da uzmem futrolu za Prajma, pa gledam sledeca dva modela:

http://www.ebay.com/itm/Sikai-ASUS-...465174?pt=PDA_Accessories&hash=item2c62f02096

$(KGrHqZHJBIE8e0!J9P5BPMynSLbbg~~60_3.JPG

ili kozna sa mestom za tastaturu:

http://www.ebay.com/itm/Sikai-leath...840246?pt=PDA_Accessories&hash=item2c64829436

$(KGrHqRHJBIE9tHo6uT+BPgk0gpn(w~~60_3.JPG

P.S. prave iz TF300 ;)

Uvek je bolja za tastaturu..kompletnija je.

pitanje za ASUS Srbija: kakva je situacija sa Asus Tf201 Prime i da li se vodi kao "discontinued"?
koliko vidim, ljudi u normalnim drzavama posle nekoliko meseci koriscenja vracaju svoj Prime u radnju i dobijaju nov Infinity.

Kako mislis vracaju prime i "dobijaju" infinity?

Pa verovatno je mislio uz neku doplatu??
Ovakvo pitanje je zaista malo glupo postavljati na ovim prostorima.

sve se svodi na sledece: zbog falicnog WiFi ili GPSa, odnesu u radnju gde su kupili, a kako vecina radnji nema Prime na stanju, menjaju im za Infinity.

Dobijala se besplatno eksterna antena ko se zalio na signal. Bas bi bilo cudno da i posle toga menjaju.

da ne drvim previse, eno na XDA nekoliko topica na tu temu...

segregacija :(

As seen on the FB Asus France page:

For the TF201:
-Upgrade to Android 4.1
-Locking the taskbar system by default,
-Added multiple selection for photos
-The connection of the dock support
-End of Adobe Flash support, Wi - Fi Direct
-Removal of Press Reader

For the TF700T:
-Faster, more fluid and responsive interface
-Fastest Browser, improving the scrolling, zooming and Java support
-Expandable notification
-More intuitive interface for the camera
-Switch between photo and video modes more fluid
-Resizable Widgets on the home screen
-Automatic adjustment of the Widgets when moving
-Google Now

;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1348830031061.jpg
    uploadfromtaptalk1348830031061.jpg
    25.7 KB · Pregleda: 67
Ja ne uspevam da skinem update za Prime nikako :) preoptereceni serveri izgleda...

Nazad
Vrh Dno