jesu ..i kod mene vrti po 15 minuta ,,,Serveri su usijani izgleda...Ja ne uspevam da skinem update za Prime nikakopreoptereceni serveri izgleda...
eee treba ti taktikaOkreni tablet naopacke
tj da ti front kamera bude dole... Onda zvucnik taman dodje iznad prstiju (ja to radim uvek kada igram neku igru
i krstarim - a slusam muziku u pozadini
)
Isto tako je i na TF300TG, posle update-a, ne može da se otključa pomoću lock/unlock dugmeta na tastaturi. Verovatno će ispraviti sa sledećom nadogradnjom.Da li se i vama posle update-a na jelly bean desilo da na tastaturi ne radi unlock dugme.... mogu da zakljucam tablet sa njim ali ne ida odkljucam za to moram stisnuti dugme na tabletu... veoma nervira jer dok sam na poslu tablet stoji sa dockom ispred mene
Isto tako je i na TF300TG, posle update-a, ne može da se otključa pomoću lock/unlock dugmeta na tastaturi. Verovatno će ispraviti sa sledećom nadogradnjom.
Ako zelis da otkljucavas sa tastature, onda tastatura mora da bude u aktivnom stanju i trosi bateriju. U podesavanjima postoji opcija Asus customized settings i pronadji Mobile dock battery saving mode.
taj setting mi je vec bio na off, e sad u principu radi videcu kada odstoji malo.... poslednja dva dana me zezao
jel zna mozda neko gde mogu nabaviti kod nas usb otg kabl... Ako moze neki link na PM - ako postoji u nekoj radnji
ili jos bolje ako neko zna da li rade neke BT tastature sa ovim tab-om (a da ih ima kod nas), to bi bilo idealno![]()
Ja sam za tranformer prime kupio na Banovom Brdu Omega bluetooth tastaturu za Android i ona radi bez greške!
Зар нису давали dongle за GPS?dongle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari