Šta je novo?

Asus Transformer 2

ja cekam da vidim da li ce mi ostati root.

Ja krenuo sa update-om :) izgleda da sam morao prvo da update-ujem aplikacije da bi on krenuo :d posto nisam bas azuran sa update-om aplikacija... cim sam to odradio krenuo i update. Javljam se uskoro sa prvim utiscima ;)

Uspesno izvrsen update :) radi i sbb d3go ;) za sad ne primecujem nesto posebno razlicito u odnosu na ICS osim novog voice search-a (google Now) koji radi odlicno cak i sa mojim losim izgovorom Engleskog... da sada mora da se skroluje izmedju ekrana - nema vise onog da se dodirne ivica leva ili desna i da te prebaci na taj screen - to je nessto sto mi nedostaje... Kasnije malo vise - mora nesto i da se radi :D

UPDATE:
nađoh još jednu manu:
pozicija zvučnika je takva da je u landscape poziciji tableta uvek zaklonjen šakom.A obzirom da je samo jedan zvučnik u pitanju, ume da smeta..Stalno podižem ruku da bi zvuk bio tj. da ne bi bio kao iz bačve-zaklonjen šakom...

eee treba ti taktika :) Okreni tablet naopacke :D tj da ti front kamera bude dole... Onda zvucnik taman dodje iznad prstiju (ja to radim uvek kada igram neku igru :) i krstarim - a slusam muziku u pozadini ;) )

eee treba ti taktika :) Okreni tablet naopacke :D tj da ti front kamera bude dole... Onda zvucnik taman dodje iznad prstiju (ja to radim uvek kada igram neku igru :) i krstarim - a slusam muziku u pozadini ;) )

A jok :) nastravio sam se onog levog gornjeg ugla tableta.Neka ga on gore miran..Danas sam nekako stavio i screen foliju iako ne treba...:) :) :) A ovaj zvucnik su trebali da stave na sredini donje strane tableta i mirna Bachka.

Samo da se javim sa JB uz root, a sa malo problema koje sam lako rešio . Ako neko zapne sa mrtvim Androidom tokom update, neka se javi.

Radi 3G modem preko USBa ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349696897246.jpg
    uploadfromtaptalk1349696897246.jpg
    24.6 KB · Pregleda: 64
Koji modem? Tutorijal jedan expresni :) sta je sve potrebno

Modem: Huawei E220 (mada mogu i drugi Huawei modemi)
App: UMTS Manager

Koristio sam moju karticu iz mobilnog sa podesavanjima za MT:S mrezu (gprsinternet, mts & 064), uz DNS 8.8.8.8 (Google). Podesis konekciju, snimis je i stisnes Connect.
Ako zapnes, vici :)

Da li se i vama posle update-a na jelly bean desilo da na tastaturi ne radi unlock dugme.... mogu da zakljucam tablet sa njim ali ne ida odkljucam za to moram stisnuti dugme na tabletu... veoma nervira jer dok sam na poslu tablet stoji sa dockom ispred mene

Stigao juce zvanicni update od ASUS-a za TF201 na JB i za sada sve radi ok. Cak mi se cini da je sa ovom verzijom sve daleko fluidnije, boje i fontovi su cini mi se nekako meksi. Podseca me na JB sa Galaxy Nexusa.

Da li se i vama posle update-a na jelly bean desilo da na tastaturi ne radi unlock dugme.... mogu da zakljucam tablet sa njim ali ne ida odkljucam za to moram stisnuti dugme na tabletu... veoma nervira jer dok sam na poslu tablet stoji sa dockom ispred mene
Isto tako je i na TF300TG, posle update-a, ne može da se otključa pomoću lock/unlock dugmeta na tastaturi. Verovatno će ispraviti sa sledećom nadogradnjom.

Isto tako je i na TF300TG, posle update-a, ne može da se otključa pomoću lock/unlock dugmeta na tastaturi. Verovatno će ispraviti sa sledećom nadogradnjom.

evo sad malo radi malo ne... dakle uvek ga zakljuca ali ne odkljuca bas uvek.... mada evo sad radi mamicu mu.... :) videcemo mozda je neki restart pomogao....

Ako zelis da otkljucavas sa tastature, onda tastatura mora da bude u aktivnom stanju i trosi bateriju. U podesavanjima postoji opcija Asus customized settings i pronadji Mobile dock battery saving mode.

Ako zelis da otkljucavas sa tastature, onda tastatura mora da bude u aktivnom stanju i trosi bateriju. U podesavanjima postoji opcija Asus customized settings i pronadji Mobile dock battery saving mode.

taj setting mi je vec bio na off, e sad u principu radi videcu kada odstoji malo.... poslednja dva dana me zezao

sada radi kako treba tako da verovatno mu trebao reset ili ko zna sta :D

Ako je neko radio fabrički reset sa JB, da li je izgubio root?

jel zna mozda neko gde mogu nabaviti kod nas usb otg kabl... Ako moze neki link na PM - ako postoji u nekoj radnji
ili jos bolje ako neko zna da li rade neke BT tastature sa ovim tab-om (a da ih ima kod nas), to bi bilo idealno :)

Poslednja izmena:
jel zna mozda neko gde mogu nabaviti kod nas usb otg kabl... Ako moze neki link na PM - ako postoji u nekoj radnji
ili jos bolje ako neko zna da li rade neke BT tastature sa ovim tab-om (a da ih ima kod nas), to bi bilo idealno :)

Mislim da su pisali o nekoj logitec BT tastaturi da ok radi na tf

Ja sam za tranformer prime kupio na Banovom Brdu Omega bluetooth tastaturu za Android i ona radi bez greške!

Treba li nekome onaj dodatak za bolji wifi?

Koji dodatak?

Zaboravio ..sam...mozda je i za to... Nemam pojma...kaci se dole...nemam tf 201 odavno..

Vrh Dno