Probaj da ne povezuješ
Dropbox, Skydrive (Onedrive) WiFi File Transfer, Micro SD kartica, bukvalno skoro sve može da se odradi bez povezivanja na računar. Jedino drugi ROM ali to je druga priča
Hvala, preko microSD cu prebacivati stripove na tablet.
Jel si probao neki strip da citas ja isto razmisljam da pazarim ovaj tablet najvise zbog stripova(i pomalo zen pinballa)
Ekran je odlican, jedino velicina moze da bude problem. 7" moze da bude malo ako je primarna upotreba citanje.
Tablet mi se ugasio i nece da se upali. Mislim da baterija nije bila istrosena, nisam siguran ali mislim da nije. To se desilo pre jedno desetak sati, od tad sve vreme stoji na punjacu i idalje nece da se upali. Ovo mi se jos jednom desilo pre mesec dana. Tako je stajao celu noc na punjacu i ujutru se tek upalio, ali tada mi se ugasio jer je baterija bila na nuli. Ceo dan i celu noc je tada stajao na punjacu i ujutru kada se upalio bilo je oko 50% baterije. Da li se ovo jos nekom desavalo? Ne znam da li da ga nosim u gigatron da reklamiram
Definitivno jedan, ne tako mali broj ovih uređaja ima problem sa baterijom. Ja sam jedan od "srećnika" koji je imao sličan problem i rešio sam ga zamenom uređaja. Pisao sam o tome: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?308198-Asus-MeMO-Pad-HD-7&p=3599465&viewfull=1#post3599465Probao sam to i nije hteo da se upali. Sutra dan se upalio stajao je opet celu noc na punjacu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari