Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mala primedba, zaista je bezveze da ne postoji fabricki procenat baterije nego moram da instaliram posebnu aplikaciju...ali velika primedba je lagovanje i los odziv svake tastature...tablet je beznadezan za bilo kakvo kucanje...

Ne razumem, ako zelis da vidis koliko procenata ima baterija, idi u settings, battery, a sto se tice tastature, meni je sve ok, prebaci na google tastaturu, mada verovatno imas jako malo RAM prostora free pa zato vidis te lagove...

Eto pre par dana sam bio srecan sto moj primerak ne krcka ali ne zadugo i moj je poceo. Ustvari dok je tablet hladan nema nikakvog krckanja, cim se ugreje (zbog sirenje platike na toploti verovatno) pocne krckanje. Nije jako ali ipak postoji.
Naposletku pored svih prednosti a pogotovo cene ovo je zanemarljiva mana.

Jole, da li bi mogao da postavis .apk stock kamere za ovaj tablet, hocu nesto da probam, posto imam aosp betu da xda forums.

Ne razumem, ako zelis da vidis koliko procenata ima baterija, idi u settings, battery, a sto se tice tastature, meni je sve ok, prebaci na google tastaturu, mada verovatno imas jako malo RAM prostora free pa zato vidis te lagove...

eh, pa svuda imam procente odmah pored baterije, i na ipadu i na telefonima, bas mi se ne ide po setinzima da bih video na koliko je baterija...na google tastaturu sam i prebacio, ali nije mnogo bolje, nije do rama...

Ti uporedjuje Apple ipad koji papreno košta sa ovim low end tabletom i kažeš kako radi? Ma daj bre...

pricam o procentima baterije, to je nesto sto bi trebalo svi da imaju po defaultu...nisam uporedjivao razlike u radu, to je vec druga tema...,

Jel' si isključio asusov power saver? Ja od prvog dana koristim tablet sa isključenim power saver-om i nemam nikakvih problema sa performansama sistema. Asus tastatura radi bez ikakvih lagova.

Sto se tice kamere, na zalost ne mogu i ja sam na aosp romu, ali ima shoxxy thread sa stock .zip flashable romom pa probaj odatle da izvuces, a i u dragonovom threadu na xda devb imas stock asus camera.zip, ne znam da li je flashable, pa probaj i odatle da izvuces kameru...

Da li neko zna neki tablet slican ovome i neki rom za njega od kog mogu da napravim custom rom za 7hd. Posto vidim da je dragon napravio rom na osnovu roma za neki Lenovo tablet.

a bre sto si zapeo sa tim procentima,velika stvar:smash:,ja ovaj tablet imam od novembra,ne baguje,ne krcka,radi ko zmaj,mozda sam imao srece:d..real racing nikad ne koci,ne znam kakva su mu podesavanja,ali grafika na toj igrici je kod mene fantasticna..cepa ke ko lud

Poslednja izmena:
CyanogenMod

I konacno imamo CyanogenMod za nase Memo-e, na ROM-u ne radi skoro nista (wifi, zvuk, bluetooth...) ali ipak bootuje, znaci da cemo u bliskoj buducnosti imati kompletan CyanogenMod sa svim funkcijama 🙂

Link teme: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689789

Da li neko zna neki rom za 7hd a da nije CM, dragonov ili preradjeni stock?

Mislim da za sada imamo samo ovaj AOSP port i dragonov preradjeni stock. Nadam se da cemo ubrzo imati i CM rom sa svim funkcijama 😀

Postoji li mogucnost da streamujemo sa tableta na laptop? Skinuo aplikaciju za gledanje serija i filmova,Show box,odlican kvalitet snimaka,veliki izbor,redovno se ubacuju nove epizode,intuitivan meni,100% preporucujem. Hteo bih preko wifi-ja da sa tableta sreamujem na laptoo,ali ne znam kako. Ima neko ideju?

Sa miracastom mozes na TV ako imas hdmi output, verovatno onda moze i na laptop

Postoji li mogucnost da streamujemo sa tableta na laptop? Skinuo aplikaciju za gledanje serija i filmova,Show box,odlican kvalitet snimaka,veliki izbor,redovno se ubacuju nove epizode,intuitivan meni,100% preporucujem. Hteo bih preko wifi-ja da sa tableta sreamujem na laptoo,ali ne znam kako. Ima neko ideju?

Jedna reč BlueStacks

da li moze ps3 gamepad da se poveze preko bt sa ovim tabletom?
imam onu aplikaciju,ali nesto nece :/

Da li za Asusov tablet koji je kupljen u inostranstvu važi garancija u Srbija samo na osnovu seriskog broja?

Onu aplikaciju ps3 sixaxis koja zahteva root? Ako koristis tu, evo ti primer kako pravilno da mapujes, ako je na primer pauza na GORNJEM LEVOM uglu, ti trebas da stavis pauzu u DONJEM DESNOM uglu 🙂 uzmi onaj photo editor pa invertuj i vertical i horizontal za 180° 😀

ma meni nece da poveze gamepad uopste :/
ne znam sto...original mi je gamepad

Skini najnoviju verziju aplikacije, na kompu promenis bluetooth adresu gamepada koja ti pise u donjem deanom uglu u aplikaciji sixaxis.

I ja sam imao problema sa starijim verzijama, sada je ok 😀

skinuo sam verziju
promenio adresu gamepadu i prepoznao ga je i kaze da je konektovan
ali i dalje ne mogu da ga koristim...ni jedna igra ne reaguje na njega

edit: evo ipak reaguje na njega sad,kontrole su zbrkane doduse,ali to valjda moze da se namesti

Poslednja izmena:
Moze, objasnio sam, ako je pauza npr u gornjem levom uglu ti moras pauzu da mapujes u donjem desnom uglu, znaci i vertikalno i horizontalno moras okrenuti 180°

Nazad
Vrh Dno