Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma taj deo je ok skroz nego mi u gta sa zeza,pise da se nesto radi na krug a ustvari je trougao..isto i za x i kvadrat

Jao zaboravio sam da ti kazem, na vecini igra imas vec napravljeno, ceo gta serijal ima svoje komande, u sixaxis odes u settings pa gamepad ssttings i stavi enable gamepad

Jel ima nekih vesti od dragona? Jel radi mozda na v3 ili release-u?

OK, koliko ja znam ova alpha je 10.1.

Edit:

Sad sam video da planira 10.2/11, kao sto si rekao jole, to bi bilo epski ;D

Poslednja izmena:
Da nema neko viska foliju da proda? Po mogućnosti iz NS-a, da znam da ne narucujem od braće Kineza ako neko ima 😉

bas me nervira
kupio sam juce neki flash od 16gb,posto mi je trebao novi,a ispostavilo se da ima i micro usb sa druge strane i moze da se ubode u tablet ili mobilni,ali naravno ni jedan mi ne podrzava otg -.-

Pa bilo je o tome reči, nema hardverske podrške za OTG tako da nikakav novi FW to ne može promeniti.

ima podrsku samo ako taj uredjaj koji se kaci ima zasebno napajanje
bas je *****no to,vec smo progutali sto nema hdmi,sad treba i ovo -.-
a neki najjeftiniji prestigio ima otg 🙁

Za utehu: evo mene koji sam upravo pre dve nedelje sa jednog Prestigija prešao na Memo pad HD7 i ne nedostaje mi OTG, a prezadovoljan sam sa tabletom.

Prestigio je kupljen letos (ima par postova na ovom forumu od mene o tome), tri puta bio u servisu od tada, svaki put po dve nedelje. Prvi put sam dobio novi zamenu, drugi put je problem rešen (urađen je upgrade firmware-a), a sa trećeg boravka u servisu (nije hteo da puni) su ga vratili sa potvrdom da se ne može popraviti. Uz doplatu, koja je praktično bila bila u visini "novogodišnjeg" PDV-a (oko 2.800 RSD) uzeo sam ovu spravicu, i to onu sa 8 GB RAM-a. I od tada uživam. Pre svega me oduševljava dužina trajanja baterije, zatim i generalno brzina i naravno kvalitet ekrana. Uz to zvučnik koji je neuporedivo bolji od onog u Prestigiju. Uzeo sam sivi, tako da ima mat "leđa", SD kartica za sada fercera bez problema, nema krckanja (primerak je inače uzet kao poslednji u radnji - iz izloga). Lepo leži u ruci. Dopada mi se količina i (ne)nametljivost Asus-ovih "korekcija" izvornog androida. Naručena je ona "obrtna" futrola preko e-bay-a, a do tada je u kućnoj radinosti urađena futrola sa sve magnetom (stradao jedan magnet sa frižidera), pa se automatski gasi ekran prilikom sklanjanja tableta.

Poredeći višemesečno iskustvo sa dual-core 8" HD tabletom Prestigia i dosadašnje iskustvo sa Asus-om, bez dileme dajem prednost ovom drugom. Zbog dužine trajanja baterije, kvaliteta ekrana, brzine procesora, kvaliteta zvučnika, varijante androida, zbog "boljeg ležanja" u ruci. Ne žalim što je ekran za 1 inč manji, što se ne dobija kožna (ili "kožna") futrola i što nema OTG. 🙂

Poslednja izmena:
Je li moze neko na brzinu da proveri da li mozete da downloadujete real racing 3? Ja reflashovao stock ROM i sada pise da rr3 nije podrzan 😵?

Kao prvo, izvinjavam se zbog 2 posta, nzm zasto ne mogu da editujem ovaj prosli, oko rr3, skinuo sam apk najnovije verzije 2.1.0, prvo sto sam primetio i sto mi se i pre na aosp romu desavalo je da jako dugo stoji na ea logou, to sam primetio jos kada sam updateovao na 2.1.0, da li se to i vama desava i da li imate rr3 na play storeu? Zanima me jos i da li mogu da povratim datu iz starog savea, uradio sam cloud save pre toga, ali sada ne vidim nigde sa donje desne strane tab koji izgleda kao novine... I gore sa leve strane fali par tabova...

Nema ga više rr3 u Play Store-u za naš tablet. Inače nema ga ni u Amazon app store. Ja sam se ponadao da je tamo ostao.
Nisam ga nikad instalirao ni igrao tako da ne mogu da odgovorim na ostala pitanja.

Nadam se da je samo neki los update, valjda ce ga opet vratiti i popraviti taj loading screen, nervira me da cekam 2-3 minuta da se loaduje, pre je ocitavao u roku od max 10 sekundi...

Za utehu: evo mene koji sam upravo pre dve nedelje sa jednog Prestigija prešao na Memo pad HD7 i ne nedostaje mi OTG, a prezadovoljan sam sa tabletom.

Prestigio je kupljen letos (ima par postova na ovom forumu od mene o tome), tri puta bio u servisu od tada, svaki put po dve nedelje. Prvi put sam dobio novi zamenu, drugi put je problem rešen (urađen je upgrade firmware-a), a sa trećeg boravka u servisu (nije hteo da puni) su ga vratili sa potvrdom da se ne može popraviti. Uz doplatu, koja je praktično bila bila u visini "novogodišnjeg" PDV-a (oko 2.800 RSD) uzeo sam ovu spravicu, i to onu sa 8 GB RAM-a. I od tada uživam. Pre svega me oduševljava dužina trajanja baterije, zatim i generalno brzina i naravno kvalitet ekrana. Uz to zvučnik koji je neuporedivo bolji od onog u Prestigiju. Uzeo sam sivi, tako da ima mat "leđa", SD kartica za sada fercera bez problema, nema krckanja (primerak je inače uzet kao poslednji u radnji - iz izloga). Lepo leži u ruci. Dopada mi se količina i (ne)nametljivost Asus-ovih "korekcija" izvornog androida. Naručena je ona "obrtna" futrola preko e-bay-a, a do tada je u kućnoj radinosti urađena futrola sa sve magnetom (stradao jedan magnet sa frižidera), pa se automatski gasi ekran prilikom sklanjanja tableta.

Poredeći višemesečno iskustvo sa dual-core 8" HD tabletom Prestigia i dosadašnje iskustvo sa Asus-om, bez dileme dajem prednost ovom drugom. Zbog dužine trajanja baterije, kvaliteta ekrana, brzine procesora, kvaliteta zvučnika, varijante androida, zbog "boljeg ležanja" u ruci. Ne žalim što je ekran za 1 inč manji, što se ne dobija kožna (ili "kožna") futrola i što nema OTG. 🙂

Potpuno isto iskustvo i kod mene od pre skoro godinu dana. Prvo sam kupio Prestigio MultiPad 8.0 HD PMP5588C, i posle desetak dana se pokvario. U pitanju je bila neka fabrička greška koju su čini mi se ispravili tek posle par meseci sa novim firmware-om. Tražio sam nazad pare i u drugoj prodavnici kupio Asus HD7 sa 16GB memorije sa kojim sam prezadovoljan. Takođe bih još u prednosti dodao i težinu samog uređaja, što olakšava dugotrajno korišćenje u ležećem položaju 🙂

imao sam dva komada me173,i mogu reci da su bas dobri,vidim da ih ima po oglasima vec za 100eur,asus je ime...

Može li neko da napiše koja rezolucija ekrana je idealna za i go navigaciju?Čini mi se da nigde na ovoj temi nisam pročitao taj podatak.U portret modu je idealno,dok u landscape-u fali donji deo ekrana pri fabričkoj rezoluciji.

Ne postoji "fabricka" rezolucija, a idealna je rezolucija ekrana uredjaja. U ovom slucaju juris verziju 1280*800. Obicno se nalazi u formatu iGO folder + paket .apk fajlova gde je svaki za drugu rezoluciju.

Pa o toj idealnoj rezoluciji i govorim.Samo što nije baš idealna u landscape modu.Fali donji deo ekrena,kao da je isečen.U portret modu je sve savršeno.

Bilo je ovde ranije price o tome, neko je imao narodnjaka igo sa ispravnom rezolucijom pa je slao svima download link.

Može li neko da napiše koja rezolucija ekrana je idealna za i go navigaciju?Čini mi se da nigde na ovoj temi nisam pročitao taj podatak.U portret modu je idealno,dok u landscape-u fali donji deo ekrana pri fabričkoj rezoluciji.

Poslaću ti sutra link na PM sa verzijom apk i sys fajla koji nema problema u landscape modu. Tvoje je samo da iskoristiš ostale fajlove i mape koje već imaš.

Imam problem sa D3GO. Tablet nije rutovan. Na prethodnom (Prestigio, android 4.2.1) radio bez problema. Sada prilikom logovanja javlja da user name i/ili pasvord nisu ispravni, iako sa istim korisničkim imenom i pasvordom bez problema pokrećem D3GO i na desktopu i na laptopu (Win 7 SP1).

KDS-ova podrška me je uputila da se obratim na SBB-ovu podršku oko ovog problema. SBB mi nedelju dana posle mog mejla kojim tražim pomoć odgovara da je mail na koji sam i pisao (a koji sam dobio od KDS podrške) rezervisan za tehničku podršku SBB korisnicima, te me moraju obavestiti da nisu nadležni (!?!) za korisnike kompanije KSD Novi Sad. Stoga će me zamolili da kontaktiram kontakt centar KDS kompanije kako bi Vas uputili na mail za tehničku podšku korisnicima.

A meni D3Go ni dalje ne radi na tabletu. Zna li neko lek?

Jesi li odjavio taj Prestigio na SBB portalu ili ne? Znam da ne bi trebalo da daje takvu poruku ako je u pitanju pkušaj logovanja sa više od 3 prijavljena uređaja ali ipak proveri.

Odjavio sam (na portalu KDS-a). Kada sam pokušavao (i zvao podršku) prošao je ceo vikend+ od momenta odjavljivanja (odjavio u subotu, pokušavao u naredni utorak). Trenutno imam dve prijave (desktop i laptop).

Nazad
Vrh Dno