Za utehu: evo mene koji sam upravo pre dve nedelje sa jednog Prestigija prešao na Memo pad HD7 i ne nedostaje mi OTG, a prezadovoljan sam sa tabletom.
Prestigio je kupljen letos (ima par postova na ovom forumu od mene o tome), tri puta bio u servisu od tada, svaki put po dve nedelje. Prvi put sam dobio novi zamenu, drugi put je problem rešen (urađen je upgrade firmware-a), a sa trećeg boravka u servisu (nije hteo da puni) su ga vratili sa potvrdom da se ne može popraviti. Uz doplatu, koja je praktično bila bila u visini "novogodišnjeg" PDV-a (oko 2.800 RSD) uzeo sam ovu spravicu, i to onu sa 8 GB RAM-a. I od tada uživam. Pre svega me oduševljava dužina trajanja baterije, zatim i generalno brzina i naravno kvalitet ekrana. Uz to zvučnik koji je neuporedivo bolji od onog u Prestigiju. Uzeo sam sivi, tako da ima mat "leđa", SD kartica za sada fercera bez problema, nema krckanja (primerak je inače uzet kao poslednji u radnji - iz izloga). Lepo leži u ruci. Dopada mi se količina i (ne)nametljivost Asus-ovih "korekcija" izvornog androida. Naručena je ona "obrtna" futrola preko e-bay-a, a do tada je u kućnoj radinosti urađena futrola sa sve magnetom (stradao jedan magnet sa frižidera), pa se automatski gasi ekran prilikom sklanjanja tableta.
Poredeći višemesečno iskustvo sa dual-core 8" HD tabletom Prestigia i dosadašnje iskustvo sa Asus-om, bez dileme dajem prednost ovom drugom. Zbog dužine trajanja baterije, kvaliteta ekrana, brzine procesora, kvaliteta zvučnika, varijante androida, zbog "boljeg ležanja" u ruci. Ne žalim što je ekran za 1 inč manji, što se ne dobija kožna (ili "kožna") futrola i što nema OTG. 🙂
Može li neko da napiše koja rezolucija ekrana je idealna za i go navigaciju?Čini mi se da nigde na ovoj temi nisam pročitao taj podatak.U portret modu je idealno,dok u landscape-u fali donji deo ekrana pri fabričkoj rezoluciji.
Poslaću ti sutra link na PM sa verzijom apk i sys fajla koji nema problema u landscape modu. Tvoje je samo da iskoristiš ostale fajlove i mape koje već imaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari