Kad ideš na Disable onda se više ne pokreću dok ih ne akrtiviraš ponovo. Možeš Google+ slobodno.
Pa mislim da se gubi, ali onda znaci da se gubi i "debrickovanjem" posto ga uvek mozes vratit u "fabricko" stanje, a ne znam kako bi oni mogli da saznaju da si to samostalno "debrickovao" tablet, ako je tako dosao I iz radnje? Ne verujem da ni oni u servisu koriste neki drugaciji method "debricka". Mislim sve u svemu ako ti se nesto zezne hardverski, prvo bi trebao da ga "debrickujes" ako si imao neke veze sa rootom i onda ga vratis u servis, zato sto nemam pojma kako bi oni mogli da skontaju da si ga ti samostalno debrickovao ako i oni koriste isti metod?
Tako da u slucaju nekog hardverskog problema ako si imao root, custom rom, unlocked bootloader najbolje je prvo debrickovati tablet i dati ga u servis.
Tamo gde sam ja uzeo HD7 cak i preporucuju rutovanje i navode da se time ne gubi garancija.
Gde si uzeo?
Ne znam, probaj to za email, nova ovaj najnoviji update je USRALO sve, ima da ti se loaduje po 5 minuta, zato probaj da skines v1.0.0 verziju, inace sam ja skidao preko akaunta na kojem je kupljena nova na marketu 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari