Šta je novo?

Asus MeMO Pad HD 7

Da li nova launčer ima opciju da se zaključa ekran da ne mogu da se pomeraju i brišu ikonice i vidžeti? Nešto ne nalazim...

U Nova Prime verziji kada udjes u Desktop listas skroz dole do Advanced i tu ima Lock Desktop opcija. Proveri jel imas to ;)

CyanogenMod

Najnovije vesti sa XDA, clan BSydz je uspeo nekako da "portuje" cyanogen mod 10.1 za nas memo, ima jakooo puno bugova, ali ipak, ima nade :) evo slike http://www.mediafire.com/view/0umnfoxp8z68yp2/CM10.1-Memo-2.jpg a evo i teme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503668&page=104

Uzeo sam skoro Asus MeMO Pad hd7 , za sada sve radi kako treba.
Imam problem oko povezivanja sa racunarom. Imam OS Windows Xp i ne prepoznaje ga prilikom povezivanja. Trazi mi MTP Devices.
Ne znam koji i gde da skinem.
Hvala Vam unapred

Probaj da ne povezuješ :)
Dropbox, Skydrive (Onedrive) WiFi File Transfer, Micro SD kartica, bukvalno skoro sve može da se odradi bez povezivanja na računar. Jedino drugi ROM ali to je druga priča

Ekran je odlican, jedino velicina moze da bude problem. 7" moze da bude malo ako je primarna upotreba citanje.

Jel si probao neki strip da citas ja isto razmisljam da pazarim ovaj tablet najvise zbog stripova(i pomalo zen pinballa)

Ja sam probao Walking Dead da čitam preko Komik aplikacije (ili tako nešto) i moram da kažem da sam brzo odustao jer sam čekao da učita stranu stripa po pola minuta i više.
Da li je to aplikacije ili do tableta ne znam ali i druge dve aplikacije koje sam probao isto su bangavo radile dok sa čitanjem knjiga nemam problema sve ide glatko

Ja sam koristio i 9,7 i 7",dok sad koristim 8". Meni najviše odgovara 8", sedmica mi je bila mala, a 9.7 veliko... Ali, svako ima svoje. :)

I po meni je 8" idealno, ali i naviknes se. Sto se tice ComicRack aplikacije (i uopste cbr fajlova), ona i na PC-u usporeno i brljavo radi. Bolje nadji/konvertuj u pdf format.

Tablet mi se ugasio i nece da se upali. Mislim da baterija nije bila istrosena, nisam siguran ali mislim da nije. To se desilo pre jedno desetak sati, od tad sve vreme stoji na punjacu i idalje nece da se upali. Ovo mi se jos jednom desilo pre mesec dana. Tako je stajao celu noc na punjacu i ujutru se tek upalio, ali tada mi se ugasio jer je baterija bila na nuli. Ceo dan i celu noc je tada stajao na punjacu i ujutru kada se upalio bilo je oko 50% baterije. Da li se ovo jos nekom desavalo? Ne znam da li da ga nosim u gigatron da reklamiram

Tablet mi se ugasio i nece da se upali. Mislim da baterija nije bila istrosena, nisam siguran ali mislim da nije. To se desilo pre jedno desetak sati, od tad sve vreme stoji na punjacu i idalje nece da se upali. Ovo mi se jos jednom desilo pre mesec dana. Tako je stajao celu noc na punjacu i ujutru se tek upalio, ali tada mi se ugasio jer je baterija bila na nuli. Ceo dan i celu noc je tada stajao na punjacu i ujutru kada se upalio bilo je oko 50% baterije. Da li se ovo jos nekom desavalo? Ne znam da li da ga nosim u gigatron da reklamiram

Probaj sledece: pritisni on/off taster i drzi ga pritisnutog barem 60 sekundi.

Probaj isto sa tabletom povezanim na punjac.

Probao sam to i nije hteo da se upali. Sutra dan se upalio stajao je opet celu noc na punjacu...

Imas onaj Battery Calibration app, probaj sa ti mozda ne resi problem.

Za nedelju-2 cemo najverovatnije konacno imati CM 10.1 do kraja godine cemo verovatno imati i 4.4 :D korisnika koji radi na CyanogenMod-u mozete naci na XDA pod imenom "BSydz".

Sjajne vesti. Jedva čekam 4.4.
A šta je sa zvaničnim apdejtom na neku noviju verziju Androida? Jel Asus Srbija još prati ovu temu?

Ja pratim, ali nikakvih vesti nema iako je Engadget-u rečeno kad je predstavljen tablet da će dobiti 4.3.
Svi ozbiljni proizvođači pustiše već Kitkat a vi ništa.
Tako nećete da me ubedite da kupim ponovo neki vaš proizvod.

Jedino da asus pravi, tako je bio slucaj sa lenovo tabletom ali nece da daju ota updare zip da bi neko uspeo da portuje na nas tablet

Koji je to dobio tablet za te pare 4.4.2?

Glup odgovor, ali ja mislim da nexus 7 2012 ima 4.4.2. Naravno to je tablet od googla pa ce naravno dobiti updateove, zar ne?

Kakve veze ima koliko košta?
Što kaže jole99 Nexus 7 je dobio.
Imate review na Engadget-u pa pročitajte šta je Asus rekao za apdejt. A sad ih nema nigde.

Nemojte mešati Nexuse u ovo. Kao da ne znate da samo Nexus dobija update.

Prvi put vidim da se neko buni što mu tablet/telefon ne dobija apdejt.
Jedino ako radiš za Asus pa moraš da ih braniš.

Samo kažem da ako hoćete update kupujete Nexus uredjaje. Ako si od skoro u android svetu, onda te razumem nisi znao, znaćeš sad kad si se opekao.

Ne branim ih, ali ni mnogo skuplji Samsung tablet nije dobio 4.4.2 tako da zamisli tek njih koji su dali duplo više para...

Pa ako postoji custom rom sa nekom drugom verzijom uvek ga mozes flashovati, ali za nas jos uvek samo postoji 4.2.2 custom, mada verovarno cemo "uskoro" dobiti neki 4.3 ili 4.4 custom... Znam da je nexus googleov pa naravno da prvi dobija update...

Nazad
Vrh Dno