Darko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.12.2001
- Poena
- 679
baterija se dugo puni ako EEE istovremeno radi, inace je OK
Apsolutna istina. Treba mu vecnost da se napuni dok radi. Ali kad je ugasen, napuni se za 2-3 sata.
baterija se dugo puni ako EEE istovremeno radi, inace je OK
... E da i ako neko zna sta kad mi posle 2 godine rikne baterija...Da li postoji reparacija iste(znaci da se napune ili zamene te celije unutra) ili ce mi se posreciti pa za 2 godine nece biti rezervnih baterija tj podrska ce da prestane za Asus EEE Pc(ko sto zna da se desava kod ostalih laptopova)
Kol'ko sam video na netu u osnovnoj verziji on vidi samo 1GB, da bi ''video'' 2GB potrebno je nešto promeniti u kernelu.sta se desava ako se pod Xandrosom ubaci 2GB memorije, prepoznaje li je?
sta se desava ako se pod Xandrosom ubaci 2GB memorije, prepoznaje li je?
Drugo, mislio sam da na externom HDDu instaliram XP Sp3, kontam da ne treba nista specijalno da pripremam, samo da li ce XP biti butabilan sa USB HDD-a?
Drugo, mislio sam da na externom HDDu instaliram XP Sp3, kontam da ne treba nista specijalno da pripremam, samo da li ce XP biti butabilan sa USB HDD-a?
Nek me neko opovrgnesurf je sad 200e, koliko i vredi...
pored winda, ne vidim zasto bi iko davao pare za losiji asus, koji bi kostao 300+ e ?! acer je trenutno tacno u sredini i po kinti i po mogucnostima, ali sto se mene tice, taj inc manja tastatura ga meni cini neupotrebljivim...
Al' One nažalost dolazi sa svega 512MB :S: dok je Wind duplo skuplji od 701 :-devil-:Ja se bojim da je poklopac za ram vise bio konstruktivna greska nego feature koji cemo vidjati i od sada...
meni na windu vise od 1gb rama u sustini ne treba, mada lepo je ubosti jos |))
2god garancije je lepa stvar...
Tokom sledeće nedelje, moći ćete da kupite u Beogradu a i šire Acer Apire One A150, sa 1GB rama, 80GB HDD-om, XP home-om, i sve ostalo što vatreni agitatori MSI-a na ovom forumu toliko forsiraju kao Wind prednosti po ceni od 349 EUR sa uračunatim PDV-om. U ovoj konfiuguraciji - baterija je 6 cell.
Evo josh bolje cene![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari