D
Deleted member 1735
Guest
pa eee pc 4g je veoma brzo dosao i do nas sa obzirom na predstavljanje u evropi
Malo o konkurenciji:
MSI Wind PC from 16 June to 420 euros in Italy!
Sledi zanimljivo leto, nema šta.
Ovaj Wind jede malu decu bre!!!
Atom1.6+80GB+1GB+10" = 420 evra
pa to je savrsena cena
nije toliko komplikovano, uopšte. mislim da to malo truda može da te spase dosta cimanja sa nestabilnim xp-ompotrazicu ako zagusti, ali se toliko slabo razumijem da cu na kraju mozda instalirati win ili dual boot
koliko ja znam, ni jedna verzija eee pc-a nema ugrađen modem. postoji port odgovarajuće veličine, ali je neiskorišćen.jel ima kod nas da se kupi verzija eee pc-a sa ugradjenim modemom i gde ?
Opa. Sahrana EEE na vidiku.![]()
nije toliko komplikovano, uopšte. mislim da to malo truda može da te spase dosta cimanja sa nestabilnim xp-om![]()
Jeste, ali cena u Italiji. U Nemačkoj skuplji. Kad bi se kod nas pojavio po toj ceni (420)... :zgran:Ovaj Wind jede malu decu bre!!!
Atom1.6+80GB+1GB+10" = 420 evra
pa to je savrsena cena
I onog HP-a Mini Note ili već kakoOpa. Sahrana EEE na vidiku.![]()
ne pričamo teoretski...
podesio sam da mi radi telenor paketni prenos (3G, odnosno GPRS / EDGE, u zavisnosti od raspoloživosti), samo je teško utvrditi koji su sve elementi neophodni, pošto sam pratio nekoliko (bezuspešnih) uputstava dok nisam našao ono što radi. znam samo da je bluetooth prepoznavanje instalirao jedan paket, skripte su iz drugog uputstva, a sve to nije htelo da radi zato što telenor traži autorizaciju (user TELENOR, pass GPRS), pa sam morao da instaliram i wvdial.
nije toliko komplikovano, poigraj se malo. imaš taj http://www.eeeuser.com/ i http://wiki.eeeuser.com/ pa lepo kreni, korak po korak.![]()
Jeste, ali cena u Italiji. U Nemačkoj skuplji. Kad bi se kod nas pojavio po toj ceni (420)... :zgran:
dodaj i PDV
Jos da ima slot za sim karticu bio bi idealan![]()
ja bih isao preko USB kabla, na http://www.eeeuser.com/ sam vec bio, a i... Pa, ako bas zatreba, mozda i odvojim tih cirka pola dana do dan na cackanje... :S:
Jeste, ali cena u Italiji. U Nemačkoj skuplji. Kad bi se kod nas pojavio po toj ceni (420)... :zgran:
dodaj i PDV
PDV u Italiji je uracunat, sto bi znacilo da ako ga tamo uzmete cena je manja za 8% od ukupne!!!
June's shaping up to be a pretty special month 'round here. In addition to whatever Apple's got up its sleeve and all the new gear set to announce at Computex, Asus will be launching its Atom-based Eee PC 901 just like we heard. June 3rd is the date for "a price below" $650. We assume that means $649.99. DigiTimes' reliable market channel sources claim the 8.9-inch 901 will also feature Bluetooth for the first time (you know, without a hack) while the rest of the tech specs remain the same. That's $250 more than the 10-inch, Atom-based, MSI Wind running Linux and launching on the same day. Oh ASUS, what have you done?
Update: To be fair, it could be that the $650 Eee PC 901 model runs XP and the Linux-based Eee PC 901 will sell for (a lot) less -- the XP-flavor of the MSI Wind costs between $500 and $549.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari