Šta je novo?

Assetto Corsa Evo

Ipak sam uspeo ali preko tastature. Iz nekog razloga ne registruje komande sa krstica na gamepadu tokom same voznje, iako registruje sasvim dobro u samim podesavanjima kontrole.
Glupost...

*** koja razlika u odnosu na standardni AC. Ovaj stariji deluje kao neka suplja arkada sto se fizike tice.

Ovaj Evo po meni nema nikakvu buducnost...

Zato sto nema F1 u early acess-u? :D :D

Haha. EVO ima da postane standard kad bude sazreo za godinu dve.

Do tad, preporucujem Le Mans Ultimate. U stvari mozda da se saceka jedno mesec dana jer stize novi tire model za hypercar automobile (ostale klase su vec dobile).
AI je odlican, trkanje je fenomenalno, voznja teska jer trazi veliku preciznost sa ovim automobilima ali opet - ja igram na joypadu, necemu sto uopste nije ni zamisljeno da se ovo igra/vozi.
Learning curve je poprilican jer moraju da se savladaju sistemi auta i pravila multiclass trkanja. Ali boy o boy, kad se pogodi vreme, konkurencija, strategija, i fantastican zvuk (Da, LMU je simulacija koja u ovom trenutku ubedljivo najbolji zvuk ima, bilo onboard, bilo na replay-u kada gledate tv kamere), optimizovanost (60+ auta na ultra detaljima, koji izgledaju odlicno, pri raznim vremenskim uslovima) iskustvo je jedinstveno i sa pravom zasluzuje titulu ne jedne od trenutno najboljih simova, vec najbolje.

Treba uloziti malo vremena i podesiti sve, sto moze da potraje satima jer svaceg ima sto po ingame options menu, sto po .json config fajlovima po folderima.
Ali jednom kad se namesti - bombona.

Ne troluj bre! xD

AMS 2 zakon :D

Vidim kod mene svetlo u kuci nesto treperi, mislim se "mora da je milimili raspalio neku vr trku sa onim njegovim 5090" 😆

Stize f2004 samo kad dolazi taj update ...I'ma li datuma...

Kolege,
nisam nikad vozio AC naslove, tačnije nisam vozio ništa od igrica preko 15 godina, možda i više.
Imam dzojped f710, bežični to bi trebalo bar da može da se vozika, zar ne, videh da to kolege uz dosta setovanja uspevaju.
Nisam preterano zahtevan po pitanju pruženog iz igrice, ali vidim na steamu dosta negativnih utisaka na neoptimizovanost, lagove, gličeve i off line servere, da li je to toliko preterano ili oni preteruju?
Ključno pitanje je, sad je na akciji već treći put za 32evra, inače je nekih 39, da li vredi to uzeti sad, i da li je praksa da posle finalna verzija bude skuplja dosta?
Isplatili se uzeti sad i očekivati da za godinu dana recimo to bude igrivo bez pucanja itd...

Uzmi staru AC kod nije sve radi top I super je...ili automobilista 2...nece EVO biti skuplja...

Bio je dobar bundle za novu godinu, sa svim, nego ne uzeh za tipa 10evra...
šta misliš da će biti potrebno vreme da je srede do pristojnog nivoa?

Bio je dobar bundle za novu godinu, sa svim, nego ne uzeh za tipa 10evra...
šta misliš da će biti potrebno vreme da je srede do pristojnog nivoa?
Mislis na AC EVO Po meni to nema nikakvu buducnost....

Mislis na AC EVO Po meni to nema nikakvu buducnost....
Da mislio sam na EVO, videh i da su vratili tog nekog rođu koji je bio i osnivač valjda, kontam očajnički pokušaj da srede ovo što su zakuvali...
Ako odlučim da ne uzimam EVO, već da se malo zabavljam sa nečim jeftinijim da li predlažeš ACC ili obični AC?

Da mislio sam na EVO, videh i da su vratili tog nekog rođu koji je bio i osnivač valjda, kontam očajnički pokušaj da srede ovo što su zakuvali...
Ako odlučim da ne uzimam EVO, već da se malo zabavljam sa nečim jeftinijim da li predlažeš ACC ili obični AC?
Ako volis svasta da vozis uzmes AC jer imas sve...Ako volis GT uzmes bre ACC, koja bre ti meni pitanja postavljas 😅

haha, nubara sam, nemoj se ljutiš, vidim da si pro :D
ali ova smernica mi je pomogla, hvala ti.
Kad shvatis sta te privlaci onda je sve lako...ovako nikad neces doneti odluku sam...ja volim f1 I vozam samo f1 u simulatorima I to je to...I nemam vremena za.mnogo stvari...

Preporucujem da pre nego sto otvoris novcanik isprobas narodne verzije ACC i AMS2. Obe igram na f710 i mogu sasvim pristojno da se voze na taj nacin. AMS2 je veoma bogato pakovanje sa mnostvom staza i razlicitih klasa automobila i mislim da te nece razocarati. Nisam preteran ljubitelj modovanja, vise sam za plug and play varijante, tako da ova dva naslova mogu da ti preporucim ukoliko si u slicnom fazonu.

Bukvalno smo pisali o svemu sto je pisao na prethodnim stranama, u detalj.

Sto se fizike tice - LMU, EVO i iracing su u vrhu, mada ni jedna nije perfektna, sto su i profesionalni vozaci potvrdili. No malo nas su ovde profesionalci da mogu da osete te falinke koje oni dozivljavaju pri trailbrakingu, po kisi, u zavetrini drugog auta, gde kocnica u pravom autu uhvati malo ranije i jace :p
Da li EVO vredi za 10 eura - apsolutno, cak i u ovoj nikakvoj fazi. Hoce li biti pokrpljen? Bice ali ce trebati minimum godinu dve, sudeci po vremenu koje je bilo potrebno compatizione da se dovrsi. Sta znaci GT? Mili verovatno misli na GT3 klasu automobila i bas taj ACC koji pominje , tj. AC compatizione, je oficijalna igra upravo sa takvim autima.

Ono sto kolega iznad porucio i sto vazi za sve igre, svih zanrova - isprobaj narodnu verziju i vidi da li ti igra lezi.

Kolege,
nisam nikad vozio AC naslove, tačnije nisam vozio ništa od igrica preko 15 godina, možda i više.
Imam dzojped f710, bežični to bi trebalo bar da može da se vozika, zar ne, videh da to kolege uz dosta setovanja uspevaju.
Nisam preterano zahtevan po pitanju pruženog iz igrice, ali vidim na steamu dosta negativnih utisaka na neoptimizovanost, lagove, gličeve i off line servere, da li je to toliko preterano ili oni preteruju?
Ključno pitanje je, sad je na akciji već treći put za 32evra, inače je nekih 39, da li vredi to uzeti sad, i da li je praksa da posle finalna verzija bude skuplja dosta?
Isplatili se uzeti sad i očekivati da za godinu dana recimo to bude igrivo bez pucanja itd...

Uzmi AC sad, najkompletnija simulacija definitivno trenutno sa bezbroj vrhunskih modova. Ne kosta ni EVO mnogo, dva burgera sa pomfritom preko Wolta-a, jer ce sigurno biti dostojan naslednik AC u buducnosti, ali nije da ce joj skociti cena na 60e kad bude izasla "finalna" verzija..

Izasao patch novi? Sta kazete

Mozda ga isprobam za vikend. Ono sto sam gledao na yt je horor. Ai je nekim cudom jos gluplji nego sto je bio.. LMU ja samo cepam dok EVO ne poraste...

Jedno mozda glupo pitanje, ali davnih dana sam prodao moj matori G27 i batalio SIM racing, no gledajuci sad ove trailere i snimke za AC Evo, opasno sam se nalozio, ali mi se ne daju ponovo pare za volan + shifter. Je l' ovo moguce igrati na dzojpedu, ili je mrka kapa?

Moguce je naravno, ja sve igram na joypadu.

Vrh Dno