Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Veceras vozimo jednu nezvanicnu trku

server: nk.simRacing
password: nkac
Automobil: BMW 235i
Staza: Spielberg_0.9

hotlap lista

SATNICA PO SESIJAMA
21:00 – Slobodni trening (45 minuta)
21:45 – Kvalifikacije za trku (30 minuta)
22:15 – Trka (15 krugova)

Pocinje od 21h

Pobedi Boris sinoc ! Vozio dobro i konstantno !

Cimate me po ovoj vrucini da idem u intesu pa na steam d`uzimam dream pack :p

Dajte neki snimak. Ako nema bbc moze i sky sports :d

Zato sto ste se sandiki i ti skrljali ;) Cekao gresku sa u proseku sekundom zaostatka po krugu.. samo me sad nervira da li i koliko to ima veze sa automatskim kvacilom i leptirima naspram manuelnog menjanja brzina, i da li na tome gubim toliko vremena..
A onaj Magyar je najjaci, trka se sa mnom a pod plavim zastavama je, i na kraju se kao zaustavi pred finisem, da ispadne 'fer' sta :d

@ marko

Jel moguce da jos nemas Dream pack :) M235i Racing sabja..

Borise mi taj auto teramo na leptire, nema on H menjac. Sve i da hocu da ga koristim ne mogu. Takav je AC, kod mene je namesteno da sve vozim na H ali auta koja nemaju stvarno H menjac se voze na samaraljke.

Da da.. istripovao sam da on moze i na H menjac da se vozi. Onda ste samo brzi :D :)

Izasla 1.1 Miata, Bobskype i Pankykapus (fizika za Cobru) uzeli i zguzvali fiziku na jos realniji nivo, sad koristi sve prave podatke i mere.. toe to.

bez deadzona ili je sveden na minimum , toliko sam ja video dok sam premotavao na brzaka. I nije preslikan g27 , vidis da ima ceo joypad na volanu :p

Lep gest kunosa , rip Bianchi

1891583_1185209028172080_6193286465699211206_o.jpg

Vozio sada Caterham Academy mod odham posle Miate, rek'o bas da vidim kolika je razlika. OGROMNA. Neverovatno koliko AC dobro prenosi osecaj tezine vozila. Caterham je lagan i upravo je takav i osecaj. Miata 1.1 ubija, najbolji mod koji sam vozio u zivotu, mozda i najbolji model ikada u svim simovima, opako je realan osecaj obicnog street car-a.

Miata 1.1 ubija, najbolji mod koji sam vozio u zivotu, mozda i najbolji model ikada u svim simovima, opako je realan osecaj obicnog street car-a.

Isti tretman ce izgleda dobiti i Caterham, Bobskype i Panky su primetili par stvari koje nisu bas najrealnije, uglavnom nesto oko osovine i distribucije tezine, koliko kida mod zajednica, ako nesto nije na dovoljno realnom nivou, upadnu likovi koji se vise razumeju i zategnu tamo gde treba.. Vec sad je vrh, mogu da zamislim kad prodje kroz njihove ruke.

Poslednja izmena:
Koliko sam ovo cekao.. Radejet, obavezno neki server digni kad prodju ove vrucine.

Koliko losije izgleda default grafika kad uporedis sa dobrim grafickim modom.. :)

opaaa !!! lepo skroz, jos ovo kod mene sve full 1080p...moram se igrati malo sa tim modovima ali nemam vremena od skidanja rekorda na silverstonu :D

Jedno poredjenje, skoro pa identicno..

Au koliko su omanuli kod drveca, veze sa vezom nema, al dobro, ko jos gleda drvece pored staze. :)
Btw ne mozes uzimate go pro kamere za referencu, dosta jak kontrast imaju, i koliko vidim white balance vuce na toplo. Meni je uvek referenca bila ljudsko oko, dok gledam u monitor mogu da procenim koji je preset najprizniji tome, a ovaj koji koristimo je definitivno iznad ostalih.

Da , jedino da premeste ono visoko drvece sa leve strane na desnu , konkretno za taj kadar. Blur isto hiper-unrealistic.

Nisam poredio drvece :), ali da, mogli su vise oko toga da se iscimaju, kad se pojedini moderi potrude da se svako drvo nalazi na pravom mestu, mogli su i oni.. Nego ovaj Andrein graficki mod je brutalno priblizan realnosti, nisu Go Pro kamere idealno merilo ali ipak su dosta priblizne onome sto vidimo.. greota je koristiti default grafiku kad AC moze ovako da izgleda. Blur sam poceo da koristim za shotove, daje im neki smek :)

Poslednja izmena:
Bez motion blura nema dobrog shota, isto kao i kod fotografije. :)

Predobro

Bonus pack sa apdejtom 1.2 u 19h :)

11822460_1193522704007379_4956811116692136555_n.jpg

Poslednja izmena:
Miura ftw
Overicu i ai trku prvi put posle x meseci, cisto da vidim ima li napretka.

zandwoorth pride , odlicna staza.

Nazad
Vrh Dno