Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

izaso patch nadam se da su sredili ivicnjake da nisu previse klizavi :D to je to sredili su ivicnjake narocito na imoli za lotus exos s1, e da su mi sad podesavanja za ovu fiziku :D

Poslednja izmena:
Quattro je sjajan.

Imam poprilicno gadan micro stuttering, ne znam jel ima direktno veze sa 1.2 ili zbog Win 10 koji sam stavio juce, u igri ne mogu da izaberem 60hz full hd rezoluciju, navodno nesto do direct x-a.

Zandvoort izgleda fantasticno graficki ali se tacno oseca da nije laser scanned, feedback od asfalta je prilicno los.
Audi Quattro i GT86 su bruka, force feedback odnosno fizika ladno jos bolji, nekako sam jos povezaniji sa svime sto se desava, predobro..
GTR me jos nije ubedio, zvuk mu je uzas i bukvalno me nervira dok vozim, nije mi nijedan zvuk motora tako smetao..

nov update 8mb ali nisu sredili ghost car i dalje ne radi...

win 10 suckerz. istorija nas uci da se sa instalacijom novog win-a ceka par meseci da se ljuCki iskrpi i da se driveri urade da rade kako treba , a ne samo da rade :p

kako stoje stvari sa online trkama?

Ghost fali na odredjenim stazama. Stuttering se i meni desava na 8.1 od ovog updatea, kao i random pucanje na nekim online serverima, runtime error i puf - na glavnom meniju sam. ***... zato kada radi sve kakk treba, banja. :)

Meni igra ne radi posle update-a na 1.2.1. Windows 10 je u pitanju. Ucitase se igra ali nece da ucita stazu. Samo me izbaci u osnovni meni.

Meni igra ne radi posle update-a na 1.2.1. Windows 10 je u pitanju. Ucitase se igra ali nece da ucita stazu. Samo me izbaci u osnovni meni.

Jesi clean install windowsa uradio ili upgrade? Meni sa clean installom radi normalno.

Probaj prvo: Okay I heard alot of different fixes for this but one word stuck out the most "compatibility" so I right clicked on the ac.exe and went to properties and changed the compatibility to Win7 . Game works now ....lol

Ako nece, ima i duze resenje:

Great news! I manged to find a workaround?

I somehow managed to fix the game. It finally launches!

I don't know which of the following actually events fixed it though. I think it may be the new account creation though.

I researched into "KERNELBASE.dll" error and found that users were experiencing issues due to account names or something.

The events that took place after researching:
Changed "Computer Name" (By default Windows 10 installed without asking me what I wanted the computers name to be)
I created a new User Account and made it an Administrative account and then restarted pc
Logged into the new account and installed Steam. (It started deleting cache files from the Steam install on my external HDD, I then installed Steam on C Drive)
Logged into Steam went to Assetto Corsa -> opened directory and and made AssettoCorsa.exe "Run as administrator" and then... IT LAUNCHED!
I then logged back into main Windows account and tried to run the game and it worked too. I then deleted the second Windows account and restarted pc. Once logged back in, tried running it once more and it worked again.

Nerealno dobar kombo, street gume (moderne), savrsenstvo..

^^ ...najbolji i meni, trenutno. Jesi vozio full Nord, sa pravcem? Cisto me zanima vreme sa S1, posto sam ja iz jednog kruga koji uspeh da spojim za vikend napravio 8:09 cini mi se, a cenim da moze ispod 8min, sto je vrh za taj auto... :)

GTR Nismo zvuk odlican. Samo nikako mi ne lezi taj auto, uzasno brz, a grip 0, svaka druga krivina ili se okrenem ili zveknem u ogradu. Nesto mi tu ne stima.

^^ ...najbolji i meni, trenutno. Jesi vozio full Nord, sa pravcem? Cisto me zanima vreme sa S1, posto sam ja iz jednog kruga koji uspeh da spojim za vikend napravio 8:09 cini mi se, a cenim da moze ispod 8min, sto je vrh za taj auto... :)

Ja nesto 'ne verujem' u te S1 verzije :D Uvek sam pre za standard varijante, ajd zadaj neki domaci sa standardom, sa street gumama (modernim, ne vintage) :)

Formula Renault 3.5 by Virtua Simulazioni

formula_renault_35_render6-mdaqry4badhug3if8fqhw0pfza6xthskvzex4snum0.jpg

Totalna perverzija..

Najjače da ima :D kod nas kada nabavljaju ovu vrstu robe npr volane uzimaju po 2 komada i tu strepe da li će se prodati ,malo tržište još manje zainteresovanih.Sećam se pre par godina kad sam jurio neki dobar volan,nije bilo ni jednog u celoj Srbiji osim jednog T500 od 700 eur u to vreme plus da mi iscede kilo krvi pride :d,sada mi treba menjač al nema,zvao sam sve poznate IT radnje i kaže nema-nećemo ni nabavljati :D

boze dragi gde mi zivimo, kontam da se moze nabaviti iz inostranstva da posalju...

Kupis na KP neku polovnu kadicu za <100eur i bazu stolice i gotovo. :)

Brao brao :)

Gangi dobio pojačanje :)

Jbote sinoc gledao na YT neke rally staze iz AC, prakticno iz zezanja i modovanja nastade nesto kao RBR :)

[YOUTUBE]LgdikpuPtvE[/YOUTUBE]

Mada kazu da fizika na gravel i slicnim podlogama nije skroz ispeglana..

Poslednja izmena:
Nema tu posebne fizike za gravel, fora je sto nema guma za druge podloge osim za beton.. To vec ne mogu moderi da urade, ali je rezultat u svakom slucaju vrh i sa gumama za asfalt.. Bilo je price da ce uraditi i druge gume, mada to sigurno nije samo par klikova misem..

Vrh Dno